Я незаймана,але дуже хочу свого хлопця
|
|
knopa | Дата: Неділя, 12.07.2015, 20:27 | Повідомлення # 1 |
| Не знаю шо робити я ще незаймана, але дуже хочу свого хлопця, проте не можу зайнятись з ним сексом бо соромлюсь своїх маленьких грудей, шо робити?? допоможіть бо я вже не можу терпіти
Порада:
Не комплексувати, і зайнятися сексом. Якщо б йому не подобались твої груди,не був би він твоїм хлопцем. Для того не потрібно роздягатися,він і так бачить які вони
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 13.07.2015, 00:02 | Повідомлення # 2 |
| Вимкни світло;)))
Зроби те що хочеш. Ти маєш жити у своє задоволення. Повір, хлопець усе що треба для нього уже зауважив. І якщо ви вже деякий час разом то значить він не має нічого проти твоїх грудей. Деякі хлопці навіть не переварюють великих цицьок, а віддають перевагу маленьким і акуратним грудям.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 18.08.2018, 13:34 | Повідомлення # 3 |
| Головні правила першого сексу такі: визначальну роль у цих заходах відіграє емоційний настрій і сила бажання. Ці і пояснюється той факт, що в більшості випадків перший статевий акт у дівчат відбувається безболісно. Якщо дівчина відчуває, що бажання сексу велика і відчуває свою готовність до статевого акту саме з цим чоловіком, вона не відчуває сильного болю. Саме страх може перешкодити, він здатний притупити потяг. В результаті м'яз піхви виявляться стисненими і утворюють перешкоду для статевого органа. Саме тому при першому статевому акт дівчина може випробувати біль. Але варто тільки заспокоїтися перестати боятися, як всі неприємні відчуття зникнуть. В деяких випадках дівчина може випробувати незначну короткочасну біль. Це обумовлено її фізіологічними особливостями.
|
|
| |