MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Ви Можете Порвати Собі Целку (Без Сексу) (Втрата невинності без сексу.)
Ви Можете Порвати Собі Целку (Без Сексу)
OlenkaДата: Вівторок, 29.11.2016, 14:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Дівоча пліва є однією з найбільш незрозумілих частин людської анатомії. Дівоча пліва–це тонка мембрана на вагінальному отворі–що завжди асоціюється зі статевим актом і поняття невинності. Міф про те , що дівоча пліва рветься під час статевого акту і трохи з кривавим місивом є те, що охоплює різні культури століть. Біль, кров на простирадлах перша шлюбна ніч, для того щоб показати, що жінка була, по суті незаймана а не повія. (я пожартувала).  Насправді кров після першого статевого акту не має нічого спільного з дівочою плівою, а відсутність мастила робить болючим акт. Мембрана, яка становить дівоча пліва є еластична, тому більшість має розтягнуту пліву, що не вважається збитою, просто розтягується.

Але ось у чому фішка: це можливо, ніколи не мати сексу і щоб мати "збиту" целку одночасно. Повторюю, ваша дівоча пліва немає ніякого відношення до того, незаймана ти чи ні. Насправді, багато людей з вагінами збивають свою невинність, перш ніж вони навіть починають думати про секс. Ось деякі способи приклади того, що ваша пліва може зламатися без сексу. Ви, можливо, вже зламали незайману пліву і навіть не знаєте про це.


Вставляючи Тампон
Коли тампони набрали популярність, компанії довелося випустити рекламні твердження, які запевнили своїх користувачів, що вони будуть незайманими після їх використання. Ну, якщо ми визначаємо цноту сексуальної активності з іншою людиною, замішані разом з проникненням статевого члена, звичайно ж тампон не те ж саме, як втратити цноту. Але так як багато хто визначає цноту за станом дівочої пліви, то тампони можуть добре розтягнути невинну пліву.



Розвиток
Тіла змінюються, і ваша целка змінюється з ним. Ви стаєте старшою, мембрана, яка становить дівочу пліву, як правило, слабшає та розтягуються природним чином, без проникнення або пошкодження.



Заняття Спортом
Люди, які дуже активні, у більшість ймовірно, буде розтягнута пліва. Тому, якщо ви займаєтеся спортом /або маєте  часті падіння, не дивуйтеся, якщо ваша дівоча пліва не закриває повністю вашу піхву.



Пробивний Онанізм
Звичайно, Ви не повинні займатися сексом, щоб розтягнути незайману пліву, але ви можете вступити в інші сексуальні дії, щоб в результаті отримати те саме. Пробивний онанізм--з допомогою пальців або секс-іграшок-можна розтягнути невинну пліву.



Хоббі, Які Чинять Тиск На Вагіну
Ви, напевно чули, що можете зламати целку на кінні прогулянки або їзді на велосипеді. Будь ласка, знайте, що їзда на коні один раз або їзда на велосипеді по околицях змусить Вашу целку зникати. Зазвичай дівоча пліва тягнеться від цієї діяльності, тому що є багато тиску навколо піхви. Дівоча пліва може бути більш схильною до розтягування від цих видів діяльності, якщо вона розташована невдало і викликає легкі пошкодження або деформації там.



Не Мати Дівочої Пліви Взагалі
Кожна людина народжується з дівочою плівою, але пам'ятайте: дівоча пліва дуже еластична. Деякі люди можуть народжуватися з дівочої плівою, яка вже, здається, "зламаною", але просто не вистачає бар'єру, що інші називають невинною плівою.
Прикріплення: 1520704.jpg (7.9 Kb) · 9829314.jpg (22.7 Kb) · 1836441.jpg (20.1 Kb) · 5614960.jpg (19.4 Kb) · 4519578.jpg (24.4 Kb) · 2757875.jpg (26.7 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 22.03.2017, 10:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
я взагалі вважаю, що невинність потрібно видаляти в дитинстві. А то бачте хлопці єбутся скільки хочуть, а нам дівчатам не можна. Мрії хлопців: женитися в 30 років на 18 річній незайманій. І щоб вона була тільки ваша. А то вистачає дівчат які дають і все. Між іншим, якби вам так не давали, то довелося наймати повій або взагалі бути без сексу. До речі, ще як варіант, поки вона зберігає невинність, можна дати в попу або посмоктати. Але зате вона незаймана буде smile Дайте ви отримати задоволення дівчатам, а то ж потім вийдеш заміж, тільки й будеш трахатись в місіонерській позі по святах.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Ви Можете Порвати Собі Целку (Без Сексу) (Втрата невинності без сексу.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом