MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Як поговорити з татом або мамою про місячні?
Як поговорити з татом або мамою про місячні?
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 20:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
У тебе місячні проходять дуже важко. Іноді вони тривають до двох тижнів. Ти відчуваєш себе розбитою, і це примушує тебе сильно нервувати. У тебе гарні і близькі відносини з батьками. Тому твій тато не може цього не помітити, і він напевно поцікавиться, що з тобою відбувається. І, можливо, тобі незручно говоритиме з ним про свої місячні. Як поговорити з татом про місячні, подолати відчуття сорому і поділитися своїми проблемами?
Якщо тобі вже довелося бувати в аналогічній ситуації, ти знаєш, як важко говорити з чоловіком про те, що тебе хвилює. Але він, врешті-решт, повинен знати про те, що з тобою щось не в порядку. Особливо якщо твій тато - єдина в житті близька тобі людина. Не соромся обговорювати з ним свої жіночі теми і своє дозрівання. Піклуючись про відносини з батьками, мусиш бути відвертою також у таких темах.

Це стосується будь-яких особистих питань, не тільки місячних. І хоча твій отець, ймовірно, - остання людина, яку ти хотіла б запитати про прокладки, рясні виділення і інші подібні питання, - ти повинна з кимось поговорити на цю тему. Хоч би з ним. Тільки тобі слід мати на увазі, що з чоловіками може бути важко говорити на особисті теми. З подругами, наприклад, обговорити «жіночу тему» простіше, оскільки це їм це ближче і зрозуміліше, адже ми постійно стикаємося з одними і тими ж проблемами і досить поставити найпростіше питання, щоб тебе чудово зрозуміли. Інша справа - чоловіки.
Ось декілька простих порад, які можуть тобі допомогти, якщо ти не знаєш, як підійти зі своєю дамською проблемою до батька.Якщо ти ще не знаєш, як поговорити з татом про місячні, може тобі допоможуть наші підказки.

 Поговори з кимось, кому твій тато довіряє. Звичайно, тобі хотілося б обговорити свою проблему з жінкою, тому  поцікався у тата, з ким, на його думку, тобі краще всього поговорити. Таким чином, він знатиме, що ти в «надійних руках», а він зможе у будь-який момент допомогти.

• Попроси його записати тебе на прийом до лікаря. Твій тато повинен бути в курсі твоїх рішень, що стосуються здоров'я. Якщо він зацікавиться, навіщо це потрібно, просто скажи, що у тебе виникли деякі проблеми. Захочеш сказати йому більше - без проблем. Але якщо ти не вдаватимешся до подробиць, він, швидше за все, зрозуміє. Напевно здогадається, що ти не хочеш розповідати про свої жіночі теми. У будь-якому випадку, він буде в курсі того, що відбувається.

• Будь сміливіше і невимушеною. Отже, ти зважилася поговорити з татом серйозно про свої «жіночі проблеми». Ще ніхто в світі не придумав один простий спосіб, як поговорити з татом про місячні. Основне правило: говорити треба просто і лаконічно. В крайньому випадку, він може тебе направити до жінки, якій він довіряє. Або він попросить заздалегідь кого-небудь дати йому ділі поради з твоєї «проблеми».
Не потрібно соромитися, говорячи з татом на «жіночі теми». Це досить нормально, оскільки це є невід'ємною частиною тебе і твого життя. Якщо все ж залишаються питання, які тобі незручно задавати тату,  задай їх тій людині, якій ти більше всього довіряєш. Ти переконаєшся на ділі: коли тобі є з ким поділиться наболілим, тобі стане легше.Жіночі теми вже не лякатимуть тебе своєю невідомістю. А твої відносини з батьками стануть ще кращими.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Як поговорити з татом або мамою про місячні?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом