MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Всі хлопці дрочуть? Як кинути дрочити.
Всі хлопці дрочуть? Як кинути дрочити.
girlorgДата: Середа, 19.11.2014, 23:57 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Я думаю не варто дрочити, це не дуже добре.
Шукайте собі дівчину яка достойна тебе,і з якою ти хочеш бути
і чекай коли вам виполниться по 17 чи 18 років і ви можете займатися сексом. :)
 
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Про шкоду мастурбації точно так само, як і про її користь, існує безліч суперечливих думок і висловлювань. Одні фахівці заявляють, що це заняття вкрай шкідливе і веде не тільки до розвитку дисфункції та деформації статевих органів, але і до виникнення комплексу неповноцінності, інші – «дають добро» на те, щоб мастурбувати в помірних дозах, заявляючи, що тим самим організм людини отримує розрядку, звільняючись від накопичених емоцій і стресу. Як же розібратися в питанні про те, чи корисно дрочити. Якщо врахувати той факт, що про користь мастурбації говорять в основному жінки-сексопатологи, які навряд чи досконально знають особливості чоловічого організму, і наслідки мастурбації для чоловіка, то можна поставити під сумнів їхню точку зору.
Як кинути дрочити ? З таким питанням приходять на прийом до доктора багато чоловіків. За статистикою, 95% чоловіків і близько 50% жінок час від часу або регулярно мастурбують. При цьому перші скаржаться лікаря на сексуальну неспроможність, на постійне почуття провини і т.д.
Як же стають онаністів? Коли у юнака починається статеве дозрівання, може раніше, а може і пізніше, взрослеющий чоловік поступово зауважує, що іноді його статевий орган дивним чином реагує на еротичні фантазії, картинки, сцени з фільмів. В голові у хлопчика пробуджується інтерес дослідника, і він пробує перший раз доторкнутися до свого статевого члена. Виявивши, що це приносить йому приємні відчуття, він продовжує руху рукою, і ось настає перший оргазм. Чи треба говорити, наскільки сильні емоції відчуває в цей момент юнак? І що найцікавіше, онанізм викликає звикання, в зв’язку з чим, питання про те, як кинути дрочити, може хвилювати молоду людину через деякий час все сильніше і сильніше. Адже він бачить, що його однолітки займаються спортом, беруть перемоги на олімпіадах, отримують відмінні оцінки на уроках в школі, тоді як він, повністю поглинений очікуванням чергової порції задоволення, не може знайти ні часу, ні сил на щось інше, крім сумнівного заняття.
Юнак виглядає виснаженим, втомленим, кволим, при цьому розумом він також не блищить, а вся справа в тому, що енергія, яку інші направляють в потрібне русло, у нього в буквальному сенсі слова йде в унітаз . Ось тоді він вперше і задається питанням про те, як кинути дрочити. І навіть починає займатися спортом вранці, однак, при першій же можливості бажання мастурбації обуревает його з новою силою. Спочатку хлопець переживає почуття провини, а потім і зовсім упокорюється з обставинами. І тут раптово може прийти перше кохання, а з нею і безліч комплексів, зростають з заняття онанізмом. Тому такі люди дуже часто тримають почуття в собі, соромляться, а, отже, дуже пізно починають жити статевим життям, якщо взагалі починають.
Якщо виникло питання про те, як кинути дрочити, порадити можна кілька способів. По-перше, хлопець повинен розвивати самовладання. Якщо він відчуває напругу, якщо в житті виникли проблеми, то потрібно заспокоїтися, зібратися і твердо заявити самому собі, що відтепер всі проблеми будуть вирішуватися по-дорослому, а напруга краще розтратити, побивши грушу, подушку, виконавши вправи на турніку або інші фізичні заняття . Головне – відволіктися, перш ніж рука знову потягнеться вниз, до статевих органів.
Як відучитися дрочити, якщо звичка достатньо сильна і формувалася тривалий час? Тут можуть допомогти і візити до психолога, і тренування сили волі. Якщо не вийшло кинути відразу, а, як показує практика, таке буває досить часто, потрібно не залишати спроб побороти шкідливу звичку. Не варто розглядати відверті картинки в чоловічих журналах або порнографічні сцени у фільмах, та й взагалі, все, що викликає реакцію збудження краще на деякий час виключити з поля зору. Кращим ліками від мастурбації вважається наявність якогось хобі чи захоплення, може бути навіть декількох, займаючись якими у молодої людини просто не залишиться ні часу, ні сил на якісь дії сексуального характеру.
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.03.2015, 18:14 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Спробую дати відповідь на питання чому хлопці дрочать. Отже так: це фізіологія крихітко! Якби ви вчили біологію, то знали б навіть якщо не дрочити то відбувається такий процес як полюція(тобі сниться парнушка і просинаєшся в липких трусах) А так як мільйони ненароджених діток у вигляді сперматозоїдів старіють дуже швидко їх треба міняти, або методом полюцій(в хлопчиків яких за дрочку пиздять лінійкою по руках), або методом Онанізмушки. Також це метод зняти напроуження, розслабитися, і отримати задоволення. Навіть якщо хлопець почав зустрічатися з дівчиною, і у них цьомки-бомки, обнімашки, відповідно у хлопця стояк конкретний. А якщо він довго стоїть, а прогресу ніякого, ненароджені дітки думають, що їх випускають на волю, і яйця болять так шо після побачення хрен до дому дойдеш. В таких випадках експерти радять дрочити перед кожним побаченням: 1. Уникнути болю в паху від збудження 2. Навіть якщо буде секс - щоб протриматися довше, і принести більше задоволення Вам коханим.
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.03.2015, 18:15 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
У мене проблема з мастурбацією. Мій хлопець мастурбує весь час пи перегляді порно.
Серед моїх знайомих я не знаю того хтомастурбує і від цього мені некомфортною.
Ми займаємося сексом доволі часто,так що я не розумію,чому він повинен це робити.Я намагаюсь займатись з ним сексом,ще більше але це не допомагає,він дальше мастурбує.Я прошу його припинити ,тому що відчуваю що мастурбація це нешанобливе ставлення до мене.Від цього я думаю ,що стаю менш сексуальною,і нервую. Допоможіть меін порадою.

Відповідь на твоє питання знаходиться тут:
http://knopa.info/publ....-1-0-23
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 20:35 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Як перестати «дрочити»?.

"Хочу кинути дрочити" - такими закликами про допомогу рясніють підліткові (і не тільки!) форуми. Сама по собі мастурбація не повинна викликати занепокоєння - це цілком звичайне явище, особливо для хлопця в підлітковому віці. Але якщо онанізм починає заважати особистому житті, займає надто багато часу, та й взагалі переростає в залежність, то з цим дійсно пора щось робити.

Найлегшим способом кинути "дрочити" або займатися онанізмом вважається початок повноцінної сексуального життя. Але може статися так, що у людини, що страждає залежністю від мастурбації, є постійний партнер, але його звичка заважає відносинам розвиватися. Часто це трапляється тому, що у залежного онаніста є деякі сексуальні фантазії, які він не може втілити в життя зі своїм партнером (БДСМ, груповий секс, анальний секс, і т.д.), тому він змушений задовольняти себе сам. Але, якщо це дійсно заважає особистому життю, часто любитель "перекрутити" шукає інший легкий спосіб кинути дрочити.

Рада 1. Більше руху
Всім відомо, що фізичне навантаження сприяє деякому зняттю сексуального напруги. Наприклад, спортсменам перед відповідальними матчами або виступами забороняють бачитися з жінками, щоб не збити спортивний настрій. Займайте свої думки своїм тілом, а не чужим, перекиньте всю свою енергію в фізичні вправи. Якщо ж займатися спортом у вас можливості немає, постарайтеся вимотувати себе фізично іншим способом: прибиранням по будинку, якими справами в місті, копанням картоплі - чим завгодно.

Рада 2. Займіть руки
Руки зайняті - проблема на час вирішена. Це може бути що завгодно - вишивання хрестиком, гра на гітарі, розгадування кросвордів, головне, щоб це було вам цікаво, і щоб руки від нудьги самі собою не тягнулися до промежини. Зменшіть кількість мастурбацій спочатку хоча б до однієї в день, потім спробуйте зовсім відмовитися від цього.

Не соромтеся хвалити себе за кожен "чистий" день - адже це теж звичка, від якої складно позбутися.

Рада 3. Уникайте спокуси
Видаліть з комп'ютера всі порнографічні фільми, викиньте всі касети та диски з відвертими картинами, позбудьтеся взагалі від усього, що становить предмет вашого сексуального потягу, від усього, що може вас збуджувати. Уникайте сайтів з відвертими фото і банерної рекламою. Позоставте погляд на порно-картинках та інших об'єктах, здатних викликати збудження.

Рада 4. Побільше спілкуйтеся
Чим більше ви перебуваєте в товаристві інших людей, тим більше часу ви проводите без "катання на одноколісному велосипеді". Якщо у вас немає дівчини або хлопця - знайдіть собі пару. Якщо у вас вже є друга половинка - якомога частіше зустрічайтеся з нею - для сексуальних контактів або ж просто так. Спробуйте розповісти кому-небудь, кому довіряєте, про свою проблему. Удвох з проблемою, навіть такої делікатної, впоратися набагато простіше.

Рада 5. Сходіть до лікаря
У Сполучених штатах проблема частої мастурбації зараховується до медичних та не є чимось засуджувана, ганебним і відривається. Пацієнти з подібними проблемами відвідують групи підтримки людей з сексуальною залежністю (або - сексоголіків), де намагаються впоратися зі своєю згубною звичкою разом. У Росії та сусідніх країнах така традиція і таке ставлення не поширене, але фахівці, здатні допомогти з цією проблемою, існують. Сексопатологи, психологи, психотерапевти - залежно від характеру проблеми можна вибрати для себе будь-якого фахівця.

Часта мастурбація сама по собі не викликає дискомфорту, але іноді може стати перешкодою відносинам, особистого життя, спілкуванню з друзями і взагалі щасливою життя. У такому разі цю погану звичку пора кидати.
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 11:04 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Як перестати «дрочити»?.
"Хочу кинути дрочити" - такими закликами про допомогу рясніють підліткові (і не тільки!) форуми. Сама по собі мастурбація не повинна викликати занепокоєння - це цілком звичайне явище, особливо для хлопця в підлітковому віці. Але якщо онанізм починає заважати особистому житті, займає надто багато часу, та й взагалі переростає в залежність, то з цим дійсно пора щось робити.Найлегшим способом кинути "дрочити" або займатися онанізмом вважається початок повноцінної сексуального життя. Але може статися так, що у людини, що страждає залежністю від мастурбації, є постійний партнер, але його звичка заважає відносинам розвиватися. Часто це трапляється тому, що у залежного онаніста є деякі сексуальні фантазії, які він не може втілити в життя зі своїм партнером (БДСМ, груповий секс, анальний секс, і т.д.), тому він змушений задовольняти себе сам. Але, якщо це дійсно заважає особистому життю, часто любитель "перекрутити" шукає інший легкий спосіб кинути дрочити.Рада 1. Більше рухуВсім відомо, що фізичне навантаження сприяє деякому зняттю сексуального напруги. Наприклад, спортсменам перед відповідальними матчами або виступами забороняють бачитися з жінками, щоб не збити спортивний настрій. Займайте свої думки своїм тілом, а не чужим, перекиньте всю свою енергію в фізичні вправи. Якщо ж займатися спортом у вас можливості немає, постарайтеся вимотувати себе фізично іншим способом: прибиранням по будинку, якими справами в місті, копанням картоплі - чим завгодно.Рада 2. Займіть рукиРуки зайняті - проблема на час вирішена. Це може бути що завгодно - вишивання хрестиком, гра на гітарі, розгадування кросвордів, головне, щоб це було вам цікаво, і щоб руки від нудьги самі собою не тягнулися до промежини. Зменшіть кількість мастурбацій спочатку хоча б до однієї в день, потім спробуйте зовсім відмовитися від цього.
Не соромтеся хвалити себе за кожен "чистий" день - адже це теж звичка, від якої складно позбутися.Рада 3. Уникайте спокусиВидаліть з комп'ютера всі порнографічні фільми, викиньте всі касети та диски з відвертими картинами, позбудьтеся взагалі від усього, що становить предмет вашого сексуального потягу, від усього, що може вас збуджувати. Уникайте сайтів з відвертими фото і банерної рекламою. Позоставте погляд на порно-картинках та інших об'єктах, здатних викликати збудження.Рада 4. Побільше спілкуйтесяЧим більше ви перебуваєте в товаристві інших людей, тим більше часу ви проводите без "катання на одноколісному велосипеді". Якщо у вас немає дівчини або хлопця - знайдіть собі пару. Якщо у вас вже є друга половинка - якомога частіше зустрічайтеся з нею - для сексуальних контактів або ж просто так. Спробуйте розповісти кому-небудь, кому довіряєте, про свою проблему. Удвох з проблемою, навіть такої делікатної, впоратися набагато простіше.Рада 5. Сходіть до лікаряУ Сполучених штатах проблема частої мастурбації зараховується до медичних та не є чимось засуджувана, ганебним і відривається. Пацієнти з подібними проблемами відвідують групи підтримки людей з сексуальною залежністю (або - сексоголіків), де намагаються впоратися зі своєю згубною звичкою разом. У Росії та сусідніх країнах така традиція і таке ставлення не поширене, але фахівці, здатні допомогти з цією проблемою, існують. Сексопатологи, психологи, психотерапевти - залежно від характеру проблеми можна вибрати для себе будь-якого фахівця.Часта мастурбація сама по собі не викликає дискомфорту, але іноді може стати перешкодою відносинам, особистого життя, спілкуванню з друзями і взагалі щасливою життя. У такому разі цю погану звичку пора кидати.
 
knopaДата: Четвер, 23.07.2015, 18:20 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 763
Знайти дівчину,і в такий спосіб задовільняти свої чоловічі потреби.
 
knopaДата: Пятниця, 24.07.2015, 15:10 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 763
Справа була ввечері. робити було нічого. Вирішив подрочити. Ліг ногами до балкону. Тільки почав, тут на балкон сіла ворона і проникливо на мене дивилася. Ерекція пропала, стало страшно.
 
knopaДата: Понеділок, 07.12.2015, 16:47 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 763
Не знаю чому, але переконувався не раз, що після того, як подрочив отримую більше кайфу ніж від сексу, прям очі закочуються. А від сексу такого немає. Прикро.
 
OlenkaДата: Пятниця, 08.07.2016, 09:23 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Мій хлопець дуже любить дрочити на порно, а сексу хоче рідко. Секс у нас короткий. Іноді я жартую над ним і кажу "це були мої найкращі 30 секунд". Дивно, але він не ображається. Як добре, що я купила собі вібратор.
 
OlenkaДата: Четвер, 21.07.2016, 16:38 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
У мене чоловік якийсь дивний, вдень він мене хоче але нема часу. А ввечері я вже до нього пристаю, він каже - нечіпляйся йди вже спати! Як його 3розуміти що він хоче??! Я думаю він дрочить ?
 
OlenkaДата: Середа, 14.09.2016, 21:00 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
моєму хлопцю більше подобається,коли він сам собі дроче,а не я.обідненько. :(
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 02:41 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
треба мати шалену силу волі і велике бажання кинути
-відволікайся коли виникає таке бажання (найефективнішим є іти гуляти з друзями, проводити більше часу з людьми... тоді не буде змоги і взагалі забудеш про це)
-коли хочеш, то скажи собі що замість того 30 віджимань (чи скільки ти там можеш)... і завжди коли з"являється думка, іди і працюй над собою
 
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:45 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Одного разу серед ночі прокинулася від того що мій чоловік дрочить. Кажу йому: ти шо, дурак ? Біля тебе жінка лежить. А він сказав що не хотів мене будити. Люблю його. Анонімно.
 
OlenkaДата: Вівторок, 31.01.2017, 22:19 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 3285
Зрозумів, що дрочити через те, що лінь шукати собі дівчину - це огидно. Тепер дрочу з відразою.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Всі хлопці дрочуть? Як кинути дрочити.
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом