MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Перший поцілунок. Як відомо, перший поцілунок нікому не ді
Перший поцілунок. Як відомо, перший поцілунок нікому не ді
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Перший поцілунок.

Як відомо, перший поцілунок нікому не дістається легко. Часто перший поцілунок викликає у людини страх з приводу того, як правильно це зробити, чи сподобається перший поцілунок партнеру. У техніці першого поцілунку існує кілька негласних правил.

Не соромся . Тремтіння в колінах, часте биття серця, вологі долоні - абсолютно типові переживання перед першим поцілунком. У такій ситуації краще не поспішати. Можна почати, наприклад, з поцілунку в руку. Таким способом можна подолати свою сором'язливість перед партнером.

Не думай, що перший поцілунок може не сподобатися . Не існує в природі вірних або невірних поцілунків. Людина, яка до вас небайдужий, під час першого поцілунку сам підкаже, як зробити його солодший. А якщо людина байдужа до вас, варто тоді дарувати йому перший поцілунок?

Бажаний чи небажаний перший поцілунок

Зрозуміло, ніякі рекомендації про те, як треба цілуватися, не слід вважати універсальними. Все залежить від людини і від конкретної ситуації. Поспостерігайте, як партнер дивиться на вас. Бігає по сторонам, відвернений погляд - явна ознака того, що людина не концентрується на спілкуванні з вами, і до першого поцілунку навряд чи готовий. Погляд прямо в очі - готовність і бажання першого поцілунку.

Ще один спосіб визначить, чи хоче партнер, щоб його поцілували - відстань між вами.

- область громадського контакту (більше 3 м ) - для абсолютно чужих людей;

- область соціального контакту (1,2-3,5 м) - для знайомих людей;

- область особистого контакту (0,5 - 1 , 2 м) - для близьких і рідних;

- область інтимного контакту (0-0,5 м) - для улюблених людей.

Відповідно, якщо партнер допускає вас в область інтимного контакту, значить він зовсім не буде проти того, щоб ви його поцілували.

Ніякого поспіху . За статистикою, абсолютна більшість людей отримують досвід першого поцілунку у віці з 11 до 15 років. Однак, якщо стукнуло 16, а ви ще нікого не цілували, зневірятися не варто. Буває й так, що люди вперше цілуються і до 20 років. Головне - не гнатися за своїми ровесниками. Основне в поцілунку - не сам факт його звершення, а почуття, які ви відчуваєте, даруючи його.

Техніка першого поцілунку

Як правило, ініціаторами першого поцілунку є хлопці. Отже, невеликі рекомендації для них. Ніжно обхопіть партнерку за плечі і залучіть до себе. Легко доторкніться до її волосся, шепочучи якісь ніжності. Не намагайтеся негайно вразити свою дівчину майстерним поцілунком. Після цього легенько торкніться її губ своїми губами - ось і ваш перший поцілунок. Якщо є відчуття невпевненості в тому, що від хвилювання твої губи не потраплять куди треба, трохи притримуй голову дівчини за потилицю руками. Якщо є страх цілувати відразу в губи, поцілуйте в шию, або в скроню. Основне правило - ніжність першого поцілунку, бажання доставити дівчині задоволення.

Якщо при першому поцілунку починається Мотаньє голови, - можна зіткнутися один з одним носами. Не хвилюйтеся. Як тільки ви відчуєте, що ось-ось ваш ніс зіткнеться з носом дівчини ... просто, не відриваючись від першого поцілунку, усунете голову трохи назад, щоб ваші носи ковзнули повз один одного ...

Руками при першому поцілунку можна: водити по спині дівчини; ласкаво проводити по волоссю; ніжно торкатися особи; міцно обійняти партнерку за торс; обійняти дівчину за плечі; обхопити шию; грати з її волоссям; тримати дівчину за руки.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Перший поцілунок. Як відомо, перший поцілунок нікому не ді
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом