MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Як правильно цілуватися взасос з язиком + відео!
Як правильно цілуватися взасос з язиком + відео!
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 17:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Отже, ви вирішили дізнатися, як правильно цілуватися взасос. Що ж, немає нічого простішого, в цьому поцілунку імпровізація цінується вище правил. Однак, поцілунок - це гра, а для того щоб гра вийшла цікавою, все-таки необхідно дотримуватися деяких її правила, саме про ці правила, а так само про деякі хитрощі, що дарують вашому партнеру масу задоволень про що піде мова далі

Підготовка 

Для початку нагадаємо вам про важливість охайного вигляду і свіжого дихання перед поцілунком. Це дійсно дуже важливо. Але ми не будемо мучити вас очікуванням, припустимо, що ви вже читали про це на нашому сайті і відразу перейдемо до питання про те, як правильно цілуватися взасос. 

Ви цілуєтеся в перший раз? У сотий? Не важливо! У будь-якому випадку, будьте впевнені в собі. Ніщо не зможе зіпсувати ваш поцілунок, якщо ви захочете цього. Ніщо, окрім невпевненості. Просто подолайте цей страх, особливо це стосується сильної статі. 

Пам'ятайте, що дівчина теж переживає, а ви сильний, впевнений у собі чоловік, повинні бути для дівчини надійною опорою в цей момент. Якщо зовсім нічого не допомагає і коліна не перестають труситися, то уявіть себе в ролі якогось голлівудського мачо, в ролі безстрашного героя-коханця, уявіть, що ви просто граєте любовну сцену з поцілунком. 

Такі думки дуже добре допомагають взяти себе в руки. Та й взагалі, сприймайте поцілунок, як гру і вам буде набагато легше зробити перший крок. 

Той самий момент 

Отже, ви стоїте поруч з людиною, яку хочете поцілувати. Ви обнімаєтеся і ... що далі? Як правильно цілуватися взасос? Просто подивіться в очі своєму партнеру, нахиліть голову трохи вбік, торкніться своїми губами губ вашого партнера, але не дуже сильно, щоб не стикнутися зубами. 

Якщо це все ж сталося, то просто продовжуйте цілуватися. Починайте інтенсивніше працювати губами, можна облизувати, смоктати губи вашого партнера. 
Тепер час випустити на місце подій язик. 

Кінчиком язика торкніться язика партнера. Коли він вам відповість, можете більш наполегливо використовувати це, якщо партнер не проти. Для початку робіть кругові рухи, але не зациклюйтеся на них, досліджуйте рот партнера своїм язиком.Можно легко прикушувати своїми губами, саме губами, губи партнера. 

Знайдіть оптимальний темп для поцілунку. Чи не розслабляйте надто свій язичок, але й не напружуйте так, щоб він ставав твердим. Якщо хочете додати поцілую пристрасті, то, якщо ваш партнер не проти, можете охопити своїми губами весь рот партнера і почати посмоктувати обидві його / її губи. Але не всмоктуйте їх занадто сильно, ви ж не хочете заподіяти біль целующемуся з вами людині. 

Міняйте час від часу положення голови - пристрасний поцілунок повинен бути динамічним. Але це не означає, що потрібно поспішати. Робіть все спокійно, дотримуйтеся темпу і буде вам щастя і задоволення, і вам і вашому партнерові. 
Це ще не все ... 

При поцілунку ви повинні стояти так, щоб ви могли торкатися вашого партнера тілом. 

Пустіть в хід руки, пестіть шию партнера, проводите руками по всіх дозволеним вашим партнером місцях (це не повинно бути вульгарно, все залежить від ступеня вашої близькості, не загубите поцілунок давши волю рукам), гладьте його / її волосся, обличчя ... Можете опуститися губами до шиї і почати цілувати вашого партнера там. Не зайвим буде дізнатися у партнера, як той ставиться до засос на різних частинах тіла. 

Далі те, як правильно цілуватися взасос вирішуєте тільки ви! Всю основу цього приємного заняття ви вже знаєте. 
Відеоурок: 

Якщо ж після цього Ви ще мучитеся питанням як же потрібно цілуватися, ми пропонуємо вам подивитися відеоурок, в якому по кроках на живому прикладі можна побачити, як правильно цілуватися взасос.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 31.07.2018, 17:02 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Дуже люблю свою дівчину, але не можу з нею нормально цілуватись, бо вона завжди пхає мені язик в горло...я просив, того не робити. Одного разу взагалі ледь не ригнув, а вона мене не чує...як відучити її, бо мені реально неприємно
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Як правильно цілуватися взасос з язиком + відео!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом