MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Сновидіння
Сновидіння
OlenkaДата: Середа, 02.11.2016, 12:41 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Тисячоліттями людей мучить питання, що ж відбувається з ними, коли вони закривають очі і занурюються у світ сновидінь. Ще стародавні єгиптяни цікавилися природою сну, греки і римляни також не залишилися осторонь.
Тоді всі пояснення зводилися до містичних і релігійних причин, але протягом останніх 40 років практична медицина дала ряд достовірних розв’язків цієї головоломки. Так давай дізнаємося,  чого ж складається твій сон. Чому ти  бачиш сни і як знайти вірні тлумачення для нічних.


Нова реальність – підказка для життя 
 
Чи часто твої сни залишають після себе відчуття щонайповнішої реальності? У твоєму видінні розгортаються події з відомими тобі персонажами, проте їх дії настільки абсурдні, що ти упевнена - у житті така ситуація не могла б відбутися. А чи так це? Може, варто спробувати інакше поглянути на реальність? Можливо, ти просто ще не зрозуміла, що мозаїка, що склалася уві сні, – це підказка від твоєї підсвідомості,  відповідь на  складні питання?

Альфа-хвилі
 
Коли ти тільки починаєш занурюватися в сон, мозок виробляє альфа-хвилі. Розум ще контролює реальність, але його діяльність значно приторможена. Внутрішні психологічні бар'єри слабшають, і ти бачиш нові несподівані вирішення життєвих ситуацій десь там, між сном і дійсністю. У цей момент починає народжуватися твій «пророчий» сон.

Гіпнагогія
Саме так називається перехід зі стану неспання у стан сну. Як ми вже говорили, під впливом ацетілхоліну наш мозок звільняється від розумових процесів, і переходить у наступну фазу сну.

Швидкий рух очей
 
Тепер ти вступаєш в першу фазу сну, яку вчені називають Швидкий Рух Очей (ШРО). У цей момент активізується діяльність мозку і тобі сняться найяскравіші сни, а коли ти їх «проглядаєш», очні яблука починають швидко рухатися з одного боку в інший (звідси і незвичайна назва цієї фази).  За одну ніч ШРО-фаза повторюється від чотирьох до п'яти разів.  Кожен цикл триває близько 15 хвилин. Сни, що найбільш запам'ятовуються, сняться нам під час «пізніх» стадій ШРО, зазвичай у період з 6 до 8 ранку. До речі, можливо тебе це здивує, але хороша фізична підготовка може серйозно підвищити яскравість твоїх сновидінь. Вона стимулює вироблення ендорфіну, гормону, який створює відчуття безпеки й ейфорії, у тому числі й у стані сну.
  
Несвідоме
 
Несвідоме (інтуїтивне) – це  найдальший і практично недоступний  нашому  Свідомому (розуму) рівень психіки. Проте, вважається, що він  містить більше інформації, ніж СВІДОМЕ (розум) і Передсвідоме (мораль) разом узяті. І часто  саме  в  цю  частину  розуму  ми  дістаємо  доступ  уві сні,  отримуючи  відповіді на  найпростіші  питання.

Віщі сни
 
У сновидіннях  ми  постійно  шукаємо  приховані  значення. Будь-які  підказки  нашої  підсвідомості  ми  сприймаємо  як пророцтво.  Насправді ж,  це  цілком  реальні  знання,  якими  ми  володіємо,  просто  наша  свідомість  ще не  встигла  їх  знайти  логічним  шляхом. Саме на підставі досвіду мозок посилає сигнали й образи, які дозволяють знайти нестандартний вихід і визнати сон за пророчий.
Дельта-хвилі
Це електричні хвилі властиві фазі глибокого сну.

Діяльність мозку 
 
Дослідження сучасної медицини в області сну багато в чому дозволяють зрозуміти, чим визначається часто непередбачуваний зміст наших снів. Сучасна апаратура дозволяє з точністю визначити, у якій фазі сну знаходиться людина, і чи сниться йому сон. 
Уві сні активність тіла значно знижена: дихання сповільнюється майже удвічі, биття серця – на 40-70 %, обмінні процеси організму гальмуються, кров'яний тиск падає. Тоді як активність мозку навіть при глибокому сні знижується лише на 5 -10%, тобто він веде безперервну роботу.

Наука про сновидіння
 
Природа сну загалом, і сновидінь зокрема, активно вивчається медициною, психологією та метафізикою. Учені прикладають безліч зусиль для пізнання  суті сну, проте до цих пір ніхто остаточно так і не визначив межі сомналогії, науки про сновидіння. Сни, безперечно, реальні, оскільки їх бачать усі, і, у той же час вони є суб'єктивним продуктом діяльності твого мозку, який досить важко вивчати.
Поза сумнівом, знати структуру своїх снів дуже корисно і цікаво, але ще цікавіше дивитися яскраві і кольорові сни! 
 
Гарних тобі сновидінь!
Прикріплення: 7198906.jpg (30.2 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 03:37 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Сон є природною діяльністю людини. Дозволяє відновити сили, привести в порядок отриману протягом дня інформацію. Під час сну наша свідомість відключається, але мозок працює – ми мріємо. Сновидіння виникають кожну ніч, хоч не завжди їх пам'ятаємо. 

Особливий вид сновидінь є еротичні сни. Чи вони мають для нас значення? Або наш мозок намагається нам щось передати? Звичайно, частина з них може бути віддзеркаленням наших бажань, потреб, фізіологічних або приємних спогадів. Не можна сприймати буквально, тому що вони не є дзеркальним віддзеркаленням наших бажань і переваг. Сонний секс з людиною однієї статі не повинно означати схильність шлюби – хоча, може, звичайно, спонукати замислитися над власною сексуальністю. Wyśniona насильство або зґвалтування не означають, як правило, схильності masochistycznych. Все-таки варто замислитися над змістом наших снів і над посланням, яке нам несуть. 

Секс з колишнім партнером найчастіше буде означати, що ще не до кінця про нього забули. Іноді люди розлучаються в бурхливих обставинах і свідомо не хочуть зізнатися самі перед собою, для теплих почуттів по відношенню до колишньої. Під час сексу стимулюють наші центри задоволення і виділяються ендорфіни. Всі погані емоції стають незначними. Тому сонний секс з колишнім партнером, наш мозок повертається до того, що гарні, до тих пір, в якій немає сварки чи гніву, а лише фізичне задоволення. Таким чином, наша свідомість може повідомити нам, що, незважаючи на те, що раціонально, відрізати від колишнього партнера, це наші почуття до нього, ще зовсім не минув.

Секс з незнайомцем може вказувати на недоліки в поточної зв'язку. Може бути, занадто мало ми говоримо з партнером про свої потреби, в наших відносинах не вистачає довіри. - Партнерів для успішного сексу дуже важливо. Завдяки тому, що ми можемо дізнатися про фантазії свого партнера, і відкрито говорити про наші ліжка потребах. Якщо в питанні про наші переваги мовчимо, то секс не може бути повноцінним. Тоді в наших снах з'являється незнайомець, з яким ми реалізуємо найпотаємніші фантазії.

Секс з людиною тієї ж статі це може означати, що ми відчуваємо у зв'язку оцінені. Наш партнер в ліжку, трохи егоїстичний і нас не лікує інструментально. Секс з людиною тієї ж статі, в сні, як секс зі своїм відображенням. А хто знає нас краще, ніж ми самі? Хто краще знає, чого ми хочемо і нам потрібно? Саме такий секс нам потрібен, звідси і такий еротичний сон.

Якщо ми мріємо про секс у громадському місці це, швидше за все, ми не відчуваємо оцінені партнером. Бути може, не бачить він наші зусилля або не відчуває задоволення від статевого акту. Секс у громадському місці, пов'язане з ризиком виявлення через людину postronną, з оцінкою. Може саме такої оцінки потрібні? Кого-то, хто, стоячи збоку помітить і оцінить наші старання? Хто скаже, що ми-чарівники?

Секс із зіркою або знаменитістю є символом потреби для виживання великий, романтичної пригоди. Люди, що сплять на такому сексі частіше відчувають потребу цінувати, dowartościowania, підвищення власного престижу, довести світові свою привабливість. Часто такі люди відчувають себе з різних причин менш привабливі, боязкі. Зірка в їх снах їм компенсувати всі недоліки сірої дійсності.

Трикутник сексуальний це означає необхідність виходу за межі відведених рамок. Рутина може вбити будь-які відносини і зруйнувати сексуальне життя. Такий еротичний сон, сигналізує, що пора щось змінити, порушити якісь табу, поекспериментувати, спробувати щось нове. Буквально трикутника? Не обов'язково. Це вже залежить від нас самих.
 
Секс на лоні природи це означає необхідність повернення до витоків. Відмова від будь-яких накладаються цивілізацією обмежень і відчуття первісної сили, поточної зі статевого акту. Як правило, це також означає, що потреба в більш сильною зв'язку з партнером.

Жорстокий секс як правило, є символом наших внутрішніх заборон в сексуальній сфері. Такі сни можуть мати люди підсвідомо uważające секс за щось погане, брудне, за гріх. Сонний рабство або зґвалтування-це для підсвідомості секс без почуття провини. Для різноманітності бути в сні учасником агресивну є ознакою нестачі самооцінки, комплексів. Часто також сонному опором через деспотичним партнером, з яким наяву ми не вміємо пояснити, що цікавлять нас проблем.

Крім снів очевидні, які, на погляд, немає ніяких сумнівів, у мріях апное з'являється величезна кількість символів, які відносяться до нашої сексуального життя. Одним з найбільш популярних з таких символів є, звичайно, вода. Це вона як раз означає, що цю сферу життя. Її поява повинно змусити нас замислитися над тим, що секс нас влаштовує, є такою, якою ми хочемо. Ще одним, досить очевидним символом сексуальної шланг. Це саме він спокусив Єву до гріха, то він асоціюється з чуттєвістю. Його поява в сні означає, дрімає, заслужила себе чуттєвість, відкриваючи для себе нові її ділянки. Він може інформувати нас про те, що підсвідомо ми піддаємося спокусам. Про недоробки в сфері сексу можуть у снах надавати будь-які предмети fallicznych форм. Кажуть нам вони, про необхідність більш частих сексуальних контактів. З'явилася уві сні миша означає страхи і заборони в сексуальній сфері. Може бути, ми не можемо відкрити на відчуття, що нам не вистачає довіри до партнера, або у нас nieprzepracowane проблеми з минулого.

Секс є дуже важливою сферою життя людини. Проблеми з них відображаються в нашій підсвідомості і можуть вплинути на інші частини життя. Підсвідомість сигналізує нам ці проблеми, ми просто повинні навчитися правильно ці сигнали зчитувати. Може бути, завдяки цьому ми зможемо вести щасливе і повноцінне життя еротичні.
 
OlenkaДата: Середа, 08.02.2017, 18:08 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Нещодавно заснули з хлопцем так, що його рука тримала мене за попу. Коли встали, він розказав, що йому 4 рази приснився секс зі мною, притому дуже реалістично. Він двічі прокидався і навіть хотів розбудити мене куні, але був занадто сонний. Тепер неймовірно пишаюся своєю апетитною Попкою
 
knopaДата: Вівторок, 13.06.2017, 19:55 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 763
ти не будеш щасливим, поки не матимеш поруч людини, котрій можна буде розповідати свої сни.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 07.08.2018, 09:12 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4510
Недавно хлопцю приснилося ніби я кішечка. Хожу голенькою на четвереньках, ніжусь біля його ніг. 
Тепер планую купити ошейнік, котячі вушка і воплотити сон в реальність. Муурр
 
OlenochkaДата: Понеділок, 26.11.2018, 21:49 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4510
Одного разу проснулася рано вранці від стонів свого хлопця. Починаю перевертатися і відчуваю мокро на ліжку) понюхала - виявилося він кінчив у сні) Лежу, спостерігаю за ним, цікаво стало, що там таке йому сниться. Прокинувся він хвилин через 10, я питаю: що тобі снилося тільки що, ти розмовляв уві сні (придумала, він не говорив) Він в паніці:шо я там говорив? Я кажу, нібито не розібралася точно що говорив. Він: я не скажу що снилося, ти сміятися будеш, мені соромно таке говорити і все в такому дусі. Вмовляла, вмовляла, нібито це всього лише сон, ну він і каже - приснилося що ти мене гумовим членом в жопу трахнула. 
Я ось думаю тепер, як йому таке в реалі запропонувати, адже те що нам сниться - це приховані мрії і я теж про таке мріяла. А він боїться зізнатися, навіть простирадло виправ, коли я пішла, і збрехав що каву пролив, думав я не бачила що він кінчив від такого сну
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Сновидіння
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом