MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » 10 ознак того, що він хоче з тобою переспати!
10 ознак того, що він хоче з тобою переспати!
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 04:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Я вже рік з моїм хлопцем. Ще не було першого разу, але починаю про це думати, напевне я готова. Проте у мене є проблема, тому що я не знаю... чи хоче він. Я не хочу про це так офіційно розмовляти. Я б хотіла, щоб це вийшло спонтанно і романтично. З іншого боку, не хоче почути: "ти знаєш, я поки не хочу сексу". Чи можу я якось розпізнати, що він теж про це мріє, наприклад, після його жестах?" Оля, 16 років.



Не кожен хоче та вміє говорити про секс відкрито – іноді потрібно читати "між рядками", що він або вона хоче того що і ти. Сьогодні розглянемо хлопців – ось десять ознак того, що він хоче з тобою переспати!

1. Жартує на цю тему

З чого починається –  все починається з пошлих жартів. Це можуть бути слова в стилі: „Соррі, вибачте але ми з Олею ми повинні йти. Ми будемо займатися спортом :-)". Якщо він так жартує то це означає, що мабуть часто про це думає. А думки... тому що хочеться!2.

Запрошує вас, коли немає його батьків


Теоретично тому, щоб ви могли відчувати себе вільно (може не хоче тебе образити, сказавши правду), але ви зустрічаєтеся тільки тоді, коли ви можете бути одні. Випадок? Не, не думаю. Він на щось розраховує!

3. Пропонує вам алкоголь для "розслаблення"

Приклад: ви дивіться фільм у нього, коли раптом він каже: "Знаєш шо, мої батьки купили вино, може хочеш келих?" Якщо пропунує такі ідеї, то напевно тому що так йому підказав якийсь добрий друг. Думаю, розраховує на те що після алкоголю ви станете більш пошлішою

;-).4. Носить у сумочці презервативи

Може ти помітила.... Або "випадково" коли він попросив тебе, знайти щось у нього в гаманці дрібні гроші/карту. Чому? Бо хотів, щоб ти побачила що він носить з собою презервативи! Так, не тільки дівчата використовують!

5. Завжди ідеально доглянутий

Ароматний, як з душу, чисто виголений, доглянутий і віддала б руку на відсіч, що його труси, які стирчать з штанів, виглядають як нові! Повір, це не так, що він так "завжди" (ну, я думаю, що насправді ти потрапила на такий вічно доглянутий примірник). Це, швидше, безперервна підготовка на це, поки, нарешті не станеться. По-різному буває, так що хлопець в стані очікування :-).

6. Намагається тебе торкнутися... все блище

Іншими словами, його руки не такі боязкі, як він. Все частіше зрушує рукою в бік твоїх стегон, гладить сідниці або наближається до грудей. Це не означає, що він хоче тебе чіпати. Він хоче, щоб це було шляхом до сексу!

7. Говорить про інтимні теми

Наприклад, запитує яку нижню білизну ви любите. Або в чому ти спиш. Ввечері просить, щоб ти описала йому, як ти виглядаєш. Ну, якщо це не так то попала на невинного ангелика, який взагалі не думає про секс. Більше того – без думки про нього. Додамо – про секс з тобою. Але, можливо ще не має мужності, щоб розповісти тобі про це.

8. Його ласки приводять тебе в захват

Цілує твою шию, торкаючись тут і там, він невтомний у дотику тебе, а ти кожен раз, коли ви відчуваєте, що ви хочете більше? А, отже, – це не "тільки ласки". Це прелюдія, за допомогою неї він хоче вас розбудити.

9. Розкриває інтимні подробиці з життя своїх колег

Каже, наприклад, що Кріс тільки планує перший раз з Анею. Або розповідає тобі, що Хз, з Монікою вони вже мають за собою, і, як це у них було. Ти думаєш, що це просто niedyskretną бовтанку? Ні, люба. Він хоче тобі запропонувати, що ІНШІ ВЖЕ ЦЕ РОБЛЯТЬ.

10. У вас є враження, що іноді хоче тобі щось сказати

А може бути, навіть починає, наприклад, „ви Знаєте, що...? Не, загалом, вже забув". Таке "переслідування"? Бути може, саме він має на увазі те, що було б здорово зробити ще один крок у ваших стосунках.

Чому не скаже прямо?
Можливо, ти задаєш собі питання, чому він просто не запитає: "А може ми будемо займатися сексом?" Це просто – по-перше, може для нього це теж не так просто :-). І по – друге, якщо тебе любить і поважає, то, швидше за все, не хоче вас втратити або образити, і воліє, щоб перший крок вийшов із твоєї сторони. Супер – у вас є хлопець, який чекає, тому що дійсно любить тебе. Якщо ви знаєте його все гаразд, здається ідеальним партнером, щоб прожити з ним в перший раз :-).
Прикріплення: 3745485.png (153.6 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 17.02.2017, 18:27 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
я дівчина, 16 років. У мене був постійний секс, коли мала хлопця. Зараз ми розійшлися і вже майже рік я ні з ким не сплю. Від цього я збуджуюсь з найменшого приводу, особливо коли запихаю зарядне у ноут, це мене дууууже заводить і одразу хочеться сексу
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » 10 ознак того, що він хоче з тобою переспати!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом