MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Помилки під час "прелюдії". Ти їх теж робиш?
Помилки під час "прелюдії". Ти їх теж робиш?
OlenochkaДата: Субота, 15.07.2017, 15:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4510
Помилки під час "прелюдії". Ти їх теж робиш?

Хоч любовна гра видається дуже легким завданням для обох, але все змінюється... коли пора приступити до справи. Часто виявляється, робимо типові помилки, які дають відсутність повного задоволення у партнера або партнерки. З'ясуй, чи є в тебе теж щось.



Зосередж
уйся тільки на одній або двохчастинах тіла.

Цю помилку допускають, як дівчатка, так і хлопці. Найчастіше вони пестять тільки груди дівчини та її промежину, дівчата ж бродять рукою до пеніса... і там вже залишаються на довго. Це помилки, тому що кожен з нас, незалежно від статі, має різні ерогенні зони.
Розташовані вони по всьому тілу! Якщо у випадку збудження хлопця зосередитися на пенісі це буде не критично, швидше за все не призведе до відсутності задоволення, але вже з дівчатами справа проблематична.

Порада? Почитайте трохи про ерогенні точки на тілі дівчини/хлопця!

Відсутність задоволення від прелюдії.

Це стосується в основному хлопців – подумайте, як часто буває так що ви не зосереджені на задоволеннях,отриманих від самих прелюдій, тому що постійно думаєш,коли в кінець кінців, зможете перейти до справи?

Прелюдія - повинна бути повна, не буде такого гострого задоволення , якщо не навчитися насолоджуватися нею. Замість того щоб думати: "Як довгоще?", радійте тому, що саме ви відчуваєте зараз.

Зосередженість на досягненні мети.

А мета, звичайно задовільнити партнера, та справитись з великим хвилюванням. Думки :"Коли я, нарешті, відчую, що готова?!") дуже ускладнює радість від
сексу. Думаючи про те, щоб нарешті, стати "збудженою" (проблема зачіпає головним чином дівчаток) ти нервуєш і не можеш відчути розслаблення.

Наша порада? Відключити мислення, увімкніть почуття.

Секс повинен бути грою.

Немає зв'язку.

Ти боїшся підійти до своєї дівчини або хлопця, під час прелюдії? Це природно, що ти не один/-а. Але, ви повинні знати, що таке взаємне мовчання не призведе ні до чого хорошого. Звідки знати, що вам добре? Замість того, щоб мовчати, іноді щось прошепчи. Наприклад:"цілуй мене в шию". Це вимагає мужності, але ти впораєшся.


Вдавати, що все добре.
Подивимося правді в очі – багато дівчат це роблять. Тому що їм соромно, що це так довго триває, а вони не готові, тому що втомилися, хочуть щоб він вже перейшов до справи, тому що це нудно, але так нерозумно сказати про це прямо,... я вже мокра, так що давай!", і обидві сторони задоволені. Чи все-таки до кінця довести?


Удавання це повний феіл – ви показуєте йому, що те що він робить все чудово. Тобто це так,ніби сказати: "Роби це кожен раз,мені дуже добре". Не йди цим шляхом, тому що секс починає так бути кошмаром! Замість цього, поговоріть відверто, змінюйте щось.

Поспіх
Ок, іноді буває так, що поспіх нормально – тому що, наприклад, у вас обох є бажання на мега-швидкий,і всі думки зосереджені на сексі зазвичай. Але, поспіх під час прелюдії не є хорошим рішенням. Секс-це не гонка, не поспішай. Навчіться насолоджуватися своїм дотиком, ласками. Якщо ваша подруга в стані точно передбачити, як буде виглядати ваша прелюдія... це дуже поганий знак. Тому що все було шаблонно, потрібна різноманітність. Наступного разу не повторюйся, не повинно бути так само. Змініть схему (трохи груди, поцілунок, груди, піхву).

Думати про комплекси.

Знову ж таки – це найчастіше вражає дівчаток. Замість того,щоб насолоджуватися грою та ласками,задоволенням від дотику, тобі цікаво чи він помітив целюліт, чи бачите ви прищика на спині, чи добре видепільована промежина, чи непахнеш "там" якось негарно... і так далі!

У кожної з нас є комплекси. Але думати про них під час попередньої гри підавати себе на тортури. Подумай про інше: ти в тому віці, в якому твоє тіло абсолютно найкрасивіше. У тебе є хлопець, який любить тебе для якого ти-богиня. Тобі ж не заважає те, що він не виглядає як модель, чи не так? Для нього ваш зовнішній вигляд теж підходить без нарікань. Відкинь деталі та комплекси і насолоджуйся – завдяки цьому, ти почнеш бути  більш сексуальною, ніж якщо б ти не позбулася всіх своїх дрібних недоліків.
Прикріплення: 1300829.jpg (13.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 28.07.2017, 09:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4510
Головне не дуже тупити а бути розкутим.
 
OlenochkaДата: Неділя, 31.03.2019, 12:47 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4510
Найбільша помилка - сувати члена в "нерозігріту" вагіну. Якщо встав член, то це зовсім не означає, що дівчина готова його в себе прийняти
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Помилки під час "прелюдії". Ти їх теж робиш?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом