MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Діагноз: “феміністки”
Діагноз: “феміністки”
OlenochkaДата: Неділя, 23.07.2017, 12:42 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
У будь-якої ідеї є свої послідовники. Але іноді людський фактор настільки сильний, що біле обертається чорним. Іноді буває, що ідея рівноправності статей, озвучена у фемінізмі, знаходить відгук у серці чоловіка, і він вирішує відвідати одне із зібрань, знаходить контактні телефони, дізнається час і адресу. Приходить – і застає там звичайних жінок, часто далеких від ідей фемінізму. Застає феміністок.



Напевно, єдиним позитивним персонажем є феміністка знаюча. Зазвичай це худорлява, просто одягнена жінка. Вона читала Маркса і Фрейда, знає, як організувати і провести акцію громадянської непокори, знає свої права і візьме верх в будь-якому диспуті. Часто захоплюється психологією, східними релігіями і єдиноборствами – але без фанатизму.
Домашню роботу виконує лише тоді, коли всі інші члени сім’ї хворіють і не можуть самі за собою доглянути. Чоловіка намагається підібрати господарського і домосіда. Діти в таких сім’ях зазвичай не палять і не п’ють. Тому що їм цього не забороняють. І виростають невибагливими – з раннього дитинства готують, перуть і прибирають за собою. (Інакше просто ніяк якщо не приготуєш їжі – будеш ходити голодним, якщо не випереш одяг – брудним).

Ліричний відступ. Жінка, випадково опинившись в гостях у сина такої феміністки, цілком може вирішити, ніби потрапила в казку. Ще б, ось ВІН! Розумний, самостійний, вміє готувати і прибирати, знає Маркса і Фрейда, самостійно мислить … Потім, щоправда, її чекає сильне розчарування. Сісти на шию такого не сядеш, прибирання по черзі, приготування по черзі … Крім цього, доведеться напружитися і показати, що вмієш щось ще, окрім як крутити попкою та готувати.
Феміністку знаючу дуже не любить феміністка керівна.

Це звичайно велика тітка з кам’яним обличчям, крижаним бюстом і багатьма іншими частинами тіла. У сильну спеку потіє, але не нагрівається, з одягу віддає перевагу непоказного кольору піджак зі спідницею. До того, як стала феміністкою, була дрібним комуністичним чиновником. Ненавидить Фрейда, хоч і не читала його. Маркса теж не читала, але обожнює і вважає, що його повинні знати всі.
Єдине, що в стані організувати, – «театр одного актора» … або, іншими словами, планірку, де протягом декількох годин буде питати, хто чаго зробив і чому так мало. Акції громадянської непокори організовувати не вміє, в ідеології фемінізму шарить лише те, що вона повинна «отримувати зарплату більше, ніж ці смердючі козли». Абсолютно не розбирається в психології, з релігій воліє християнство найближчого-до-дому-патріархату, в церкву ходить на Великдень – святити хавчик.
Чоловік у неї жінкоподібний, несамостійний, схильний до алкоголізму. Діти такі ж. У дівчаток відсутня жіночність, в чоловіках – мужність. Тому і не хлопчики і дівчатка вони, а незрозуміло що.

Готують, прибирають, перуть і миються тільки по команді.
Ліричний відступ. Жінка, випадково опинившись в гостях у сина такої феміністки, цілком може вирішити, що потрапила в казку. Ще б! Ось він, готовий, покірний, тільки бери і командуй! Правда, потім її чекає сильне розчарування. Ініціативи ніякої, готує хоч і покірно, але погано, якщо закінчуються чисті шкарпетки, ходить в брудних, не здогадуючись, що їх можна попрати.
Навколо феміністки керівної збираються феміністки пасивні. Це сутулі худорляві жінки, які віддають перевагу підкреслюючий фігуру одяг темних кольорів і не користуються макіяжем. Ким працювали, невідомо. Фрейда іноді читали, але вважають сексуально стурбованим. Маркса теж вважають заклопотаним, але не читали. Організовувати щось можуть, але для цього треба, щоб постійно хтось був присутній поруч і говорив, що робити.

На планірках присутні із задоволенням, коли до них доходить черга, починають нести що-в-голову-прийде, тому їх затикають насильно і не питають «а чому так мало?». На акціях громадянської непокори присутні, але лише для вигляду – плакати не тримають, не шумлять, не розмахують руками, ведуть себе тихо … просто стоять у сторонці й все одночасно розповідають один одному що-в-голову-прийде. Психологією цікавляться, але лише для того, щоб знаходити в інших комплекси. Церкву відвідують регулярно, але, оскільки там не можна говорити про-що-в-голову-прийде, ігнорують висловлювання отця Федора про те, що «фемінізм зло велике зло є!»

Чоловік у такої феміністки великий, що п’є, злегка тупуватий, люблячий зривати злість на дітях і дружині. Готувати не вміє, але від голоду не вмирає. Діти приблизно такі ж – хамуваті, нікого не поважають.
Ліричний відступ. Жінка, що випадково опинилася в гостях у сина такої феміністки, цілком може вирішити, що потрапила в казку. Ще б! Ось він, такий сильний, незалежний, грубий, пропахлий пивом і тютюном! Такий, напевно, і від хуліганів захистить, і сімейне вогнище збереже! Правда, потім її чекає сильне розчарування. Силу такий чоловік віддає перевагу застосовувати до дружини одночасно з дітьми, а з хуліганами – дружити і пити.

На феміністок пасивних дуже схожі характером і фігурою феміністки заздрісні. Одяг вони віддають перевагу більш яскравому, із задоволенням використовують макіяж. Якщо згадати при них Фрейда, переплутають його з Фрон, сусідкою з третього поверху – і почнуть ганьбити останню в усі кірки. Маркса переплутають з Манькою, Юнга з Юлькою – і навіть якщо ви перестанете перераховувати вумних людей, будуть згадувати сусідок-знайомих і плювати в їхній бік отрутою. Організовувати не вміють в принципі, їм властива тільки дезорганізація. На планірках присутні з невдоволенням, настільки переповнені отрутою і жовчю, що звичайно їх намагаються не помічати. Якщо до них доходить слово, розповідають не про свої успіхи, а поливають отрутою чужі. Робити це можуть довго, з любов’ю до мистецтва. Психологією цікавляться, щоб знаходити в інших підлі, корисливі мотиви.
Цікаво, що зустрівши дівчину, що потрапила в неприємності, феміністка заздрісна обігріє її, нагодує і напоїть. Вона взагалі з любов’ю ставиться до всіх, кому гірше, ніж їй. Просто без розуму від маленьких потворних собачок. Але, варто тій же дівчині-собачці набратися сил і розправити крила, феміністка заздрісна спробує втоптати її в бруд.

В ідеології фемінізму розуміє лише те, що ненавидить чоловіків взагалі і чоловіка з синами зокрема. Чоловік у неї або помер, або пішов. Діти або сидять, або пішли. З родини тільки маленька потворна собачка, яка втекла б, якби розуміла всю глибину натури своєї годувальниці. Церкву відвідують, особливо люблять сповіді, коли замість покаяння можна наговорити святому отцю гидот про сусідок.



Ліричний відступ
. Жінка, що випадково опинилася в гостях у сина такої феміністки, цілком може вирішити, що потрапила в казку. Ще б! Ось він! Такий сильний, самостійний, незалежний, господарський! Правда, потім її може чекати розчарування. Насправді син такої феміністки дуже залежний від душевного тепла, притому зовсім необов’язково це тепло повинна давати дружина. Може і коханка. Ще в такому чоловікові багато накопичилася агресії по відношенню до жінок і він цілком може спробувати силою отримати від дружини те, що не зміг від матері – любов.

На феміністок заздрісних своєю крикливістю схожі феміністки активні. Це великі діяльні жінки, що люблять яскравий одяг і макіяж. Маркса, як і Фрейда, не читали, тільки їх це не зупиняє. Працювали невідомо де, але робота не давала їм повністю реалізувати свою активність. Організувати можуть що завгодно, якщо в процесі організації бере участь феміністка знаюча, може вийти щось корисне. На планірках їм зазвичай не дають слова, оскільки в такому випадку планерка виходить з-під контролю і цілком може перетекти в чергову акцію громадянської непокори.

Якщо і беруть участь в акціях громадянської непокори, то голосніше за всіх і більше всіх. Можуть спробувати побити міліціонера, перекинути автобус або змусити чиновника зжерти краватку.
Люблять психологію, вивчаючи раз на тиждень (або місяць, залежить від рівня інтелекту) з якоїсь аксіоми. Завчене починають застосовувати на всіх підряд, намагаючись підігнати під аксіому всіх, хто їй не відповідає. Якщо десь прочитали, що всі блондинки тупі, то ніяких цвяхів: бушь рипатися – отупят насильно.

Як правило, енергії феміністок активних вистачає ще на те, щоб, прийшовши додому, приготувати їжу (або перевірити якість готування інших), прибрати, попрати (або перевірити якість прибирання-прання інших) … і просто побути берегинею домашнього вогнища. Чоловік у такої феміністки як правило недурний, неординарний і постійно воює за право щось робити самостійно. Як і діти. Іноді їм це вдається. Іноді ні.

Ліричний відступ. Жінка, що випадково опинилася в гостях у сина такої феміністки, цілком може вирішити, що потрапила в казку. Ще б! Ось він, пустотливий ельф: приготував, виправ, прибрав – а потім ще дражнитися почав – мовляв не встигла, коза повільна. Правда з часом цілком може розчаруватися, якщо не володіє таким же запасом емоційної невтомності, як феміністка активна. Всі, хто провів деякий час в компанії Ф.А., звикають отримувати увагу у величезних кількостях і, якщо такого немає, починають хандрити і байдикувати.

Ще є феміністки фанатичні. Це невеликі жінки, що одягаються, як доведеться, і чимось нагадують феміністок знаючих, тільки замість знань фанатизм прикручений. Їм, якщо чесно, все одно, ким бути – хоч феміністками, хоч свідками Єгови, лише б була можливість відчути себе Гласом Всевишнього, глаголящого Істину (далі просто ГВГІ). Маркс і Фрейд летять на північ. Психологію або не сприймають зовсім, або заучують напам’ять цілі глави, щоб потім, відчуваючи себе ГВГІ, штовхнути оці знання в чиїсь вуха.

На планірках, акціях громадянської непокори, днях народження, вдома – всюди сидять, причаївшись, чекаючи натяк на образу або приниження слабкої статі, але, почувши … думаю, ви здогадалися. Чоловік у такої феміністки давно звик не звертати на неї уваги, готуючи, стіраючи і прибираючи під її проповіді. Діти твердо впевнені, що у мами щось не так з головою. Втім, лікар-психіатр теж так вважає. Ліричного відступу тут не буде, оскільки я не можу визначити типового чоловіка і, відповідно, типових дітей.

І, наостанок, феміністки зайняті. Їх, напевно, більше за всіх. Вони б із задоволенням присвятили себе ідеології фемінізму, але у них є чоловік і діти, які поки що важніше. Тому ніяких книжок, ніяких планерок, ніяких демонстрацій і роздач листівок. Спочатку нагодувати чоловіка, потім дитину, потім ще одну дитину, потім припреться свекруха (феміністка заздрісна, не знаюча (на щастя) що таке фемінізм) … Так і живуть, з одного боку відчуваючи себе приниженими, з іншого – не можуть кинути тих, хто від них залежить.
Прикріплення: 4469162.jpg (18.4 Kb) · 2564235.jpg (67.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 25.10.2017, 10:02 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Фемінізм, на мою думку, це рух за рівність з чоловіком. Спрямований на підвищення ролі жінки. Звідси й боротьба за рівну оплату за рівну працю. Для нормального чоловіка з високою самооцінкою фемінізм в класичній формі проблеми представляти не має. Якщо звернутися до історичних джерел, більшість феміністок були одружені (шлюби, як не дивно, здебільшого, були вдалими). Використання жінками чоловічого стереотипу поведінки говорить, насамперед, про неприйняття суспільством її жіночих якостей, якщо ця жінка перебуває в ролі лідера. Тобто вона демонструє не фемінізм, а намагається грати за чоловічими правилами гри,щоб бути ефективною.

 
OlenochkaДата: Четвер, 20.12.2018, 12:09 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Конгрес феміністок.
На порядку денному обговорення різних протизаплідних засобів.
Першою бере слово американка.
-- Я завжди використовую контрацептиви фірми ****. Вони підтвердили себе
Потім слово бере японка
-- Я завжди користуюся презервативами фірми ****. Це підтверджена якість, гарантована компьютерним контролем.
Слідом виходить якась здорова тітка та через перекладача доповідає:
-- А я завжди використовую звичайне відро.
Усі в шоці, вимагають пояснень. Вона пояснює:
-- Річ у тім, що мій приятель зросту невеличкого, тому підчас сексу він стає на відро.
У слушний момент я те відро з-під нього вибиваю ногою - це працює, преревірено часом
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Діагноз: “феміністки”
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом