Olenochka | Дата: Середа, 26.07.2017, 11:21 | Повідомлення # 1 |
| Повна версія: (Ксения Скокова)
Уяви, що ти - ніжне тістечко...зі своїм неповторним смаком і запахом. Він бачить тебе,нюхає, пробує на смак і розуміє, що хоче з'їсти повністю, насолоджуючись кожною крихтою. Іноді він поїдає тебе повільно, смакуючи кожен шматочок. Іноді, коли він дуже голодний, він жадібно зриває обгортку і поглинає тебе дуже швидко. Тобі подобається, як ти збуджуєш його бажання, коли він облизується і гарчить від нетерпіння.
Є й інші тістечка. Вони так само можуть йому подобатися. Але тобі абсолютно байдуже, адже ти знаєш: в кулінарії, як і в сексі, важливо різноманітність. Зараз він хоче саме тебе, ти отримуєте неземне задоволення і не важливо що було до чи після.
Ти не порівнюєш себе з іншими тістечками. Адже складно сказати що краще: чізкейк або маскарпоне. Все залежить від уподобань. У пошуку ідеального поєднання, ти експериментуєш з інгредієнтами, залишаючи те, що потрібно саме тобі.
Всі дегустатори їдять по-різному. Вони допомагають тобі готувати ще смачніше. І так, кожен раз віддаючись їм до останньої крихти, ти зможеш відчути, як саме ти хочеш, щоб тебе їли.
Моя коротка версія:
Уяви, що ти - ніжне тістечко...зі своїм неповторним смаком і запахом. Я бачу тебе,нюхаю пробую на смак і розумію, що хочу з'їсти повністю, насолоджуючись кожною крихтою. Іноді є бажання поїдати повільно, смакуючи кожен шматочок. Іноді, коли дуже голодний то хочеться жадібно зірвати обгортку та поглинати дуже швидко. Тобі подобається, як ти збуджуєш мої бажання, коли облизуюсь від нетерпіння.
Є й інші тістечка.Складно сказати що краще: чізкейк або маскарпоне. Але зараз я хочу саме тебе,і не важливо що було до чи після. Все залежить від уподобань. Ти експериментуєш з інгредієнтами, залишаючи те, що потрібно саме тобі. тільки віддаючись кожен раз до останньої крихти, ти зможеш відчути, як саме ти хочеш, щоб тебе їли.;))
|
|
| |