MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Коли дівчаткам подобаються дівчатка » 10 міфів про лесбіянок
10 міфів про лесбіянок
OlenkaДата: Пятниця, 13.01.2017, 01:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Гомосексуальні особи з все більшою відкритістю признаються в своїй орієнтації – ми все більш і більш терпимимо, що геї та лесбіянки не відчувають потреби прикидатися кимось, ким вони не є. Однак це не означає, що ми перестали вірити в деякі міфи. Ось десять найбільш популярних з них....

Міф 1: У відносинах лесбіянок завжди хтось є жінкою, а хтось чоловіком.
Іншими словами, ці пари створюють собі такі маленькі удавання, міні-театр. Маячня! Насправді нічого такого не відбувається. Якщо дві дівчини люблять одна одну, то зовсім не повинні відігравати ролі – не відчувають потреби, щоб в їх відносинах був чоловік. Вони люблять себе такими, які вони є.


Міф 2: Лесбіянкам вічно сумно.
Це переконання виникло з фільмів. Зверніть увагу, що в більшості з них лесбіянки є незадоволені, мають масштабні проблем. Знову ж таки, ми повинні сказати: це казка!
Сам факт, що хтось є геєм, не буде впливати на його характер. Орієнтація не має відношення до життєвого оптимізму і радості.

Міф 3. Секс лесбіянок це не секс.
Чому? Та-так – так, звичайно, ви напевно здогадалися. Тому що у неї немає члена, так що це тільки ласки. Це, звичайно неправда. По-перше, оральний секс і ласки пальцями-це також секс. По-друге, лесбіянки часто використовують декілька іграшок, розмір яких значно перевищує можливості, пропоновані справжніми чоловіками.

Міф 4. Лесбіянки небезпечні для подруг.
Тобто, в загальному, так – ти лесбіянка, і ти жінка? Біжи, тому що вона захоче тебе згвалтувати. Це дуже несправедливий міф, який передбачає, що для лесбіянок не має значення нічого, крім статі. Між тим, у них це нормально, – так само, як і вас не приваблює одностатевість, так само і у них. І навіть, якщо ви дівчина, то ви не можете бути в смаку своєї подруги – лесбіянки. 

Міф 5. Дівчина, яка дружить з лесбіянкою, напевно, сама нею є.
Бо ж не звичайна дружба, чи не так? О, цей міф справді жалюгідний. Так, наче все в житті крутиться навколо сексу, а про нігті, моду, проблеми, це вже з лесбіянкою не можна було поговорити...

Міф 6. Всі лесбіянки виглядають як мужики.
Вони потворні, дивні... про те, що це міф, ймовірно зрозумієш, коли зустрінеш таку пару. За бажанням ви можете зайти в інтернет і пошукати під девізом: "відомі лесбіянки" – ви побачите, що знайдуться і гарні :-)

Міф 7. Лесбіянки ненавидять чоловіків.
Походження цього міфу не відомо, але впевнена що це настільки ж велика лажа, як і все інше. Чому лесбіянки не можуть любити чоловіків? А чому якщо ти дівчина гетеросексуальна, тобі не любити інших дівчат? Маячня!

Міф 8. Лесбіянка не може бути насправді. Це не так серйозно, як бути геєм.
Як правило, мова йде про те що вона перестане бути лесбіянкою, якщо б тільки вона зустріла підходящого хлопця. Ну, мабуть, чоловіки пролити ці чутки мають настільки велике его, що їм складно повірити, що жінка просто може не бути з ними цікаво ;-).

Міф 9. Всі красиві лесбіянки.
Тому що, як правило люди діляться на тих, хто, почувши лесбіянки, являють собою двох красивих істот. А лесбіянки вони як і всі – красиві, менш красиві є й ті, які потребують більш макіяжу. Життя :-)

Міф 10. Лесбіянки завжди хочуть сексу.
Звичайно, але жодна з них не говорить: "не сьогодні, дорогий, у мене болить голова". Це, звичайно, ще одина повна маячня. Кожна людина має право на втому, і кожен має іноді день "на ні". А лесбі... теж людина.

Перш, ніж сказати щось дурне...
Віра в міфи оголює нашу дурість і дріб'язковість. Тому наступного разу, перш ніж голосно скажіть якийсь міф, пам'ятайте, що лесбіянки-це дійсно звичайні жінки. Відрізняються тільки тим, що люблять жінок, а не чоловіків. Доказ? Так цілком "нормально", що ти сам/-а ти навіть не знаєш, що в тебе є така людина в колі друзів ;-).
 
OlenkaДата: Понеділок, 20.03.2017, 15:14 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
У мене був секс з представниками обох статей і з кожним хлопцем я лише переконувалася, що чоловіки абсолютно не вміють займатися сексом. Максимум, на що вони здатні - дочекатися, поки дівчина хоч злегка намокне через 2 хвилини прелюдії і відразу лізуть в неї. Дівчата набагато краще вміють возбуждати
 
OlenkaДата: Субота, 01.04.2017, 20:23 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
У мене на роботі є лесбіянка. Так от, при розмові з нею я дивлюся не в очі або в обличчя, а на її рот .. Уявляю, як вона пестить іншу дівчину своїм язиком і губами. Нічого не можу з цим вдіяти. Хоча бажання спробувати з дівчиною у мене не виникають
 
OlenochkaДата: Четвер, 14.06.2018, 16:42 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Я лесбі. Нещодавно привела додому дівчину, сподіваючись її спокусити, а в результаті її спокусив і трахнув мій брат. Діма, якщо ти це читаєш, щоб у тебе член відвалився!
 
OlenochkaДата: Неділя, 01.07.2018, 10:50 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Я бісексуалка. Подобається секс як з хлопцем, так і з дівчиною .Но той факт, що куні робити куди приємніше, ніж мінет, - це сто відсотків. Та й дівчина куди емоційніше реагує на ласки, на відміну від хлопця, який як мовчазна колода. А для мене дуже важливі емоції під час сексу. Без них, ніякого задоволення від процесу.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 24.07.2018, 11:57 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4513
З вигляду нормальна, трішечки заклопотана правда, дівчина. Але ніхто навіть не здогадується, що я переспала з дружиною свого брата
 
OlenochkaДата: Неділя, 24.05.2020, 10:55 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4513
Хочу розповісти вам історію, яка трапилася зі мною. Це так дивно... я ніколи не відчувала в собі потяг до дівчат. Так, зовні мені подобалися красиві дівчата, які слідкують за собою, але не більше того. Ніякого сексуального потягу до них в мене ніколи не було.
Одного суботнього вечора я прийшла в гості до подруги з пляшкою вина. Ми як завжди просто сиділи, обговорбвали наші побутові проблеми та невдалі стосунки з хлопцями. І в одну мить, чи то під дією алкоголю, чи то від повного розчарування в чоловіках, подруга ніжно поцілувала мене в губи. Це був такий солодкий поцілунок, на який я просто не змогла не відповісти взаємністю. В цей момент я повністю втратила контроль над собою. Я пам'ятаю як вона ростібнула мою блузку і почала пестити мене все нижче і нижче. А далі все як в тумані... Я просто забула про все на світі і віддалася насолоді. Отямилася вже коли кінчила від її куні. Після цього я зробила для неї те саме.
Тоді вперше в житті я прокинулася вранці в обіймах повністю голої дівчини, в її ліжку. Це було так незвично. Різні думки були в голові, бо це ж була моя подруга, а не якась випадкова знайома, і я не знала що робити далі.
Все вирішилося само собою. Ми з нею просто ніколи більше не згадували про те, що сталося між нами, так ніби нічого не було. Але десь в глибині душі мені б хотілося повторити це знову, тільки я боюся їй про це сказати. Боюся її реакції.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Коли дівчаткам подобаються дівчатка » 10 міфів про лесбіянок
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом