Мене Згвалтував Хлопець
|
|
Olenka | Дата: Середа, 19.10.2016, 15:20 | Повідомлення # 1 |
| Я була згвалтована одним з моїх знайомих хлопців. Моя мама знає, вона сказала що я повинна отримати з цього урок і нести відповідальність та приймати оптимальні рішення. (також сказала мені нікому не розповідати). Хлопець, який згвалтував мене вчиться в моїй школі і кожен раз, коли я бачу його то відчуваю, що не можу дихати. Я думаю про це весь час, тому що у мене є хлопець, якого люблю і я ніколи не б хотіла бути ні з ким, крім нього. Я плакала перед ним, у нас немає секретів один від одного, крім цього і це вбиває мене. Але я не хочу, щоб він знав бо він би хотів убити його. Що я повинна робити? Я не можу говорити нікому. Я почуваю себе погано,мені сумно весь час, але я нічого не можу вдіяти.
Це легко зрозуміти, чому ти почуваєш себе такою засмученою весь. Мені так шкода, що твоя мама підсилює ваш смуток, кажу вам що це була ваша вина, і просячи тебе нікому не говорити. Зґвалтування-це не твоя вина. “існує міф, що хлопці і чоловіки можуть контролювати себе сексуально, але більшість чоловіків і юнаків можуть і не контролювати себе. Ще один міф полягає в тому, що якщо дівчину або жінку зґвалтували, то це тому що вона веде себе зухвало. Але насильство-це завжди неправильно. Я б хотіла вам порадити, знайти когось для того щоб поговорити про це. Є ж дорослі, яким ви довіряєте наприклад - вчитель, шкільний психолог, шкільна медсестра, або хтось з ким ти можеш поговорити поза школою? Говорячи з цією людиною це може допомогти вам декількома способами. Він або вона може запропонувати вам емоційну підтримку, щоб допомогти вам. Також може ця людина, в змозі буде поговорити з твоєю матір'ю і допомогти їй краще розібратися у вашій ситуації. І, якщо це хтось дорослий з вашої школі, він чи вона можуть допомогти Вам знайти спосіб впоратися з хлопцем, який зґвалтував вас. Якщо ти почуваєш себе комфортно, можеш поговорити зі своїми найближчим друзям про це. Рішення про те, чи варто розповідати своєму хлопцеві насправді є дуже не простим, і тільки ти можеш вирішити, коли будеш відчувати що готова до цього. Нарешті, важливо знати, що Ви не самотні. Згідно даних між 10 і 25 відсотків дівчаток у віці від 15 до 24 років стають жертвами зґвалтування або є спроби. Що б ти не робила, будь ласка, бережи себе. Я рада, що ти написала нам.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:12 | Повідомлення # 2 |
| Нікому виговоритись, тому пишу сюди Суть така, в дитинстві мене зґвалтували, про це ніхто не зна, але я дуже довірилась своєму хлопцю і розповіла йому все (Він був ініціатором шоб я йому все розповіла) Коли він при це все дізнався, почав говорити яка я шлюха Хлопці, питання до вас, що б ви сказали, якщо вам дівчина таке сказала? Та можна його вважати справжнім чоловіком мого хлопця після цього? Кидати?
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:12 | Повідомлення # 3 |
| Якщо на те вже пішло, то нащо він питав це?? Якщо захотів узнати, то хай змириться з правдою! Якби ж ти йому зрадила, то тоді він міг би назвати тебе шлюхою, а так, хай закриє їбало і не пиздить! А ти в свою чергу, подумай чи хочеш ще з ним бути чи хочеш розійтися! А на майбутнє, буде тобі урок, не розказуй нікому нічого, до тих пір, доки ти не будеш впевнена в людині на всі 100%!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 27.06.2018, 21:09 | Повідомлення # 4 |
| Вибачте,можливо історія не пошла,але я дуже потребую допомоги.. З 24 числа на 25,мене згвалтував мій брат,йому 32,мені 16..Я незнаю куди мені звернутися і чи звертатися взагалі?
3вичайно що звертайся,бо це буде й надалі продовжуватись.. Не думаю що він на цьому зупиниться. Але спочатку поговори з батьками. Не знаю яка у вас в сім'ї ситуація, як ти ставишся до брата і до того, що він зробив. Чи варто чи ні його садити в тюрму?!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 10.08.2018, 14:33 | Повідомлення # 5 |
| Мені дуже встидно я просто ніяк не можу забути це. Я порядна незаймана дівчина. 19 років. І їхала попутною машиною на навчання, гроші він не взяв на початку сказавши що з дівчат гроші не бере. Доїхавши до половини дороги він зупинився і на повному серйозі сказав що за те що він підвозить я маю йому зробити мінєт а нє то він щось зробить зімною... не звертаючи на мої сльози і благання він витягнув свого і сказав щоб я починала...... Я незнаю як мені бути, я маю хлопця і мені встидно що я робила таке.....
|
|
| |