MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Мене Згвалтував Хлопець
Мене Згвалтував Хлопець
OlenkaДата: Середа, 19.10.2016, 15:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я була згвалтована одним з моїх знайомих хлопців. Моя мама знає, вона сказала що я повинна отримати з цього урок і нести відповідальність та приймати оптимальні рішення. (також сказала мені нікому не розповідати). Хлопець, який згвалтував мене вчиться в моїй школі і кожен раз, коли я бачу його то відчуваю, що не можу дихати. Я думаю про це весь час, тому що у мене є хлопець, якого  люблю і я ніколи не б хотіла бути ні з ким, крім нього. Я плакала перед ним, у нас немає секретів один від одного, крім цього і це вбиває мене. Але я не хочу, щоб він знав бо він би хотів убити його. Що я повинна робити? Я не можу говорити нікому. Я почуваю себе погано,мені сумно весь час, але я нічого не можу вдіяти.


Це легко зрозуміти, чому ти почуваєш себе такою засмученою весь. Мені так шкода, що твоя мама підсилює ваш смуток, кажу вам що це була ваша вина, і просячи тебе нікому не говорити. Зґвалтування-це не твоя вина. “існує міф, що хлопці і чоловіки можуть контролювати себе сексуально, але більшість чоловіків і юнаків можуть і не контролювати себе. Ще один міф полягає в тому, що якщо дівчину або жінку зґвалтували, то це тому що вона веде себе зухвало. Але насильство-це завжди неправильно. Я б хотіла вам порадити, знайти когось для того щоб поговорити про це. Є ж дорослі, яким ви довіряєте наприклад - вчитель, шкільний психолог, шкільна медсестра, або хтось з ким ти можеш поговорити поза школою? Говорячи з цією людиною це може допомогти вам декількома способами. Він або вона може запропонувати вам емоційну підтримку, щоб допомогти вам. Також може ця людина, в змозі буде поговорити з твоєю матір'ю і допомогти їй краще розібратися у вашій ситуації. І, якщо це хтось дорослий з вашої школі, він чи вона можуть допомогти Вам знайти спосіб впоратися з  хлопцем, який зґвалтував вас.
Якщо ти почуваєш себе комфортно, можеш поговорити зі своїми найближчим друзям про це. Рішення про те, чи варто розповідати своєму хлопцеві насправді є дуже не простим, і тільки ти можеш вирішити, коли будеш відчувати що готова до цього.
Нарешті, важливо знати, що Ви не самотні. Згідно даних між 10 і 25 відсотків дівчаток у віці від 15 до 24 років стають жертвами зґвалтування або є спроби.
Що б ти не робила, будь ласка, бережи себе. Я рада, що ти написала нам.
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:12 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Нікому виговоритись, тому пишу сюди
Суть така, в дитинстві мене зґвалтували, про це ніхто не зна, але я дуже довірилась своєму хлопцю і розповіла йому все
(Він був ініціатором шоб я йому все розповіла) 
Коли він при це все дізнався, почав говорити яка я шлюха
Хлопці, питання до вас, що б ви сказали, якщо вам дівчина таке сказала? 
Та можна його вважати справжнім чоловіком мого хлопця після цього? Кидати?
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:12 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Якщо на те вже пішло, то нащо він питав це?? Якщо захотів узнати, то хай змириться з правдою! Якби ж ти йому зрадила, то тоді він міг би назвати тебе шлюхою, а так, хай закриє їбало і не пиздить! А ти в свою чергу, подумай чи хочеш ще з ним бути чи хочеш розійтися! А на майбутнє, буде тобі урок, не розказуй нікому нічого, до тих пір, доки ти не будеш впевнена в людині на всі 100%!!!
 
OlenochkaДата: Середа, 27.06.2018, 21:09 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Вибачте,можливо історія не пошла,але я дуже потребую допомоги..
З 24 числа на 25,мене згвалтував мій брат,йому 32,мені 16..Я незнаю куди мені звернутися і чи звертатися взагалі?


3вичайно що звертайся,бо це буде й надалі продовжуватись.. Не думаю що він на цьому зупиниться. Але спочатку поговори з батьками.
Не знаю яка у вас в сім'ї ситуація, як ти ставишся до брата і до того, що він зробив. Чи варто чи ні його садити в тюрму?!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 10.08.2018, 14:33 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Мені дуже встидно я просто ніяк не можу забути це. Я порядна незаймана дівчина. 19 років.
І їхала попутною машиною на навчання, гроші він не взяв на початку сказавши що з дівчат гроші не бере. Доїхавши до половини дороги він зупинився і на повному серйозі сказав що за те що він підвозить я маю йому зробити мінєт а нє то він щось зробить зімною... не звертаючи на мої сльози і благання він витягнув свого і сказав щоб я починала......
Я незнаю як мені бути, я маю хлопця і мені встидно що я робила таке.....
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Мене Згвалтував Хлопець
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом