Olenka | Дата: Субота, 12.11.2016, 14:48 | Повідомлення # 1 |
| Мої мамф 59 років і вона постійно намагається тримати нас всіх разом, але вона не може. У мене 8 братів і сестер, мене і мого брата Майлза є тільки ті, хто не вживав наркотики, що раніше навколо. Ми також наймолодша в нашій родині.?Майлз більше ніколи не додому і я залишився з мамою та іншими братами і сестрами. Вони постійно загрожує моєї мами гроші, а вона віддає їх. Сьогодні мій старший брат зайшов занадто далеко, він взяв мене в плавання. Він почав кричати на мене і лаятися. Я кричала і він з'їхав на узбіччя і стрибнув на мене на сидіння і почав бити мене. Потім він висадив мене біля будинку, я і моя мама посварилися і я подзвонив у поліцію на нього. Вона звинуватила мене в не розриваючи сім'ї один від одного, а потім зламався телефон. Коли приїхала поліція, вона сказала їм, всі пішли, і це не було великою проблемою. Яка сім'я у мене є? Що я повинен робити?
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 25.11.2016, 22:37 | Повідомлення # 2 |
| діч
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 16.12.2016, 19:44 | Повідомлення # 3 |
| мені було 20, і одного разу я мало не померла. Ми познайомилися з ним на сайті, чарівний імпозантний мен хотів приємно провести час ... В гарній квартирі , на дивані і на підлозі , протягом 4х годин чоловік знущався наді мною я робила всі бридкі речі, які тільки можна уявити в хворій уяві. самі м'які з них -наслідування кішки в нашийнику, що п'є із блюдця, вилизування всього його тіла і жорсткий мінет. про решту сказати вголос дуже ганебно. половину цього жаху в пам'яті стерла ром-кола, можливо в ній було щось ще, ненавиджу цей напій. пам'ятаю, як кричала у нього на балконі , пам'ятаю удари і садна. пам'ятаю як дійшла до метро і доїхала до подруги, як погано було вдома і як боялася говорити про це хоч кому-небудь. пам'ятаю сльози в кабінеті лікаря і свій мікроінсульт. Адреса -намагалася запам'ятати, але забула. Неможливо описати до кінця, що я тоді пережила, шок. Він показував мені відео з іншими дівчатами. Шкодую, що не пішла в поліцію -може бути, я не остання...
Хочу лише сказати...Дівчатам, які пережили насильство, не важливо за яких обставин, не треба говорити в таких випадках, "сама напросилася", ображати і так далі. Саме таких слів я боялася, і не заявила. Злякалася його помсти, розголосу, осуду. Боюся розповісти коханому про причину моїх дещо дивних страхів..
|
|
| |