Olenka | Дата: Неділя, 18.12.2016, 14:55 | Повідомлення # 1 |
| У мене немає впевненості та самооцінки взагалі. Я завжди порівнюю себе з іншими дівчатами і завжди соромлюся через це. Коли я зі своїми моїми друзями, то божевільна та весь час говорю, але в школі, я не розмовляю взагалі, тому що я не впевнена в собі. Мені 14, я в тому віці коли хочу поговорити з хлопцями і все таке, але я не можу. Як би я могла підняти свій рівень довіри та впевненості до самої себе і перебороти сором'язливість?
Кожен буває іноді сором'язливий. Це абсолютно нормально відчувати себе так , але якщо ти негайно не зупиниш свою негативну поведінку, то пропустиш багато великих можливостей, бо ти надто сувора до себе.
Простий спосіб, підняти ваш рівень довіри: Коли ви відчуваєте себе сумно в розмові, намагайтеся не зосереджуватися лише на собі та тому що робить вас сором'язливим; сконцентруватися на іншій людині і що їй чи йому цікавий. Багато разів, навіть якщо ви відчуваєте себе сором'язливим, інші люди не можуть сказати.
Це великий знак, що у вас є група друзів, які ви відчували себе комфортно навколо. Очевидно, ці люди, як вихідних, балакучий ви — і інші люди теж! Школа може бути дуже стресовим для будь-якого , так як ви намагаєтеся дізнатися, тусуватися з друзями, область тисне, і зробити багато речей відразу. Йти легко на себе, і намагатися розмовляти і бути доброзичливим до людей, сидіти поруч на заняттях. Вони можуть навіть бути сором'язливий собі і може бути дуже радий, що ти перший почав говорити з ними.
|
|
| |