MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 07

Дівочі татуювання, які виглядають сексуально.

Якщо ви мрієте про те, щоб зробити собі зтату, і ви шукаєте натхнення, то цей пост для Вас.

Татуювання-це серйозна справа, а рішення повинно бути добре продумане, Ця пам'ять залишиться з нами на все життя, тому треба добре подумати, перш ніж погодитися на цей крок. Дуже часто буває так, що зразок, який нам дуже подобається, через якийсь час, здається, банальний. Саме тому добре, почекайте якийсь час, навіть якщо знайдете щось, що виглядає ідеально. Крім того, гарною ідеєю є те щоб з спочатку зробити невелику наколку у місцях, які не видно кожен день. Це допоможе звикнути до болю, а у разі якщо малюнок перестав нам подобається, ми можемо заховати його під одягом або накрити іншим малюнком.

У нашій сьогоднішній галереї ви знайдете ідеї на такі  ,,витівки", які виглядають дуже жіночно, хоча і не всі вони видні для решти світу. Перевірте обов'язково!






... Читати далі »

Просмотров: 1068 | Добавил: Olenochka | Дата: 07.03.2018 | Комментарии (0)

Як повернути дівчину, нічого не роблячи?

Доброго дня. Для початку задам одне питання. Як хреново писати не буду, це в кожній темі про розставання. Скажу тільки, що пішов я. Набридло підставляти мозок для виносу, а так само те, що до кінця відносин мене не поважали. Мені 27, їй 24, але досвіду відносин у мене мало. Так склалося. Вона друга. У неї навпаки, досвіду багато, при цьому досить висока самооцінка. Тому і запоров всі баланси.
Так ось. Я пішов. Але я хочу з бути нею. Але при цьому не хочу повертатися до того, від чого пішов. Пішов в ігнор, не тотальний. Людина я слабка і часто заходжу дивитися сторінку вконтакті. Очевидно вона теж вирішила поігнорити. Скрізь офлайн різко. Але статуси вк змінює таким чином, що б мене зачепити. Хто подарував їй квіти. Вона зробила фото, виклала вконтакт, думаючи що від мене. Коли дізналася що не від мене видалила.
Власне я думаю, що два шляхи. Або вона мені дзвонить і ми зустрічаємося, говоримо та намагаємося з чистого аркушу. Або вона мені не дзвонить і на цьому все закінчується. Оскільки якщо вийду на зв'язок першим я - буде ще гірше, ніж до цього, вона зрозуміє, що я до неї прив'язаний.
Тут ще ось яка біда. Я досить асоціальна особистість. Ні, я люблю перебувати в компаніях, відпочивати. Але у мене немає друзів, з ким я міг би піти на гулянки, відпочити в барі. У неї ж навпаки. Її знає мало не пів міста.
Люблю ходити в зал. Взагалі люблю спорт. Читаю багато. Люблю серіали. До неї - робота-дім-робота-дім. На вихідних секс зі знайомою.



Що можете підказати людині. У якого таке "оригінальне" горе? Які дії можна зробити найближчим часом? Крім золотого айфона і 101 троянди. Вже краще головою об стіну битися, але падати ще нижче - НІ!

Що у теб ... Читати далі »

Просмотров: 939 | Добавил: Olenochka | Дата: 07.03.2018 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом