MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 7 » Як повернути дівчину, нічого не роблячи?
20:10
Як повернути дівчину, нічого не роблячи?

Як повернути дівчину, нічого не роблячи?

Доброго дня. Для початку задам одне питання. Як хреново писати не буду, це в кожній темі про розставання. Скажу тільки, що пішов я. Набридло підставляти мозок для виносу, а так само те, що до кінця відносин мене не поважали. Мені 27, їй 24, але досвіду відносин у мене мало. Так склалося. Вона друга. У неї навпаки, досвіду багато, при цьому досить висока самооцінка. Тому і запоров всі баланси.
Так ось. Я пішов. Але я хочу з бути нею. Але при цьому не хочу повертатися до того, від чого пішов. Пішов в ігнор, не тотальний. Людина я слабка і часто заходжу дивитися сторінку вконтакті. Очевидно вона теж вирішила поігнорити. Скрізь офлайн різко. Але статуси вк змінює таким чином, що б мене зачепити. Хто подарував їй квіти. Вона зробила фото, виклала вконтакт, думаючи що від мене. Коли дізналася що не від мене видалила.
Власне я думаю, що два шляхи. Або вона мені дзвонить і ми зустрічаємося, говоримо та намагаємося з чистого аркушу. Або вона мені не дзвонить і на цьому все закінчується. Оскільки якщо вийду на зв'язок першим я - буде ще гірше, ніж до цього, вона зрозуміє, що я до неї прив'язаний.
Тут ще ось яка біда. Я досить асоціальна особистість. Ні, я люблю перебувати в компаніях, відпочивати. Але у мене немає друзів, з ким я міг би піти на гулянки, відпочити в барі. У неї ж навпаки. Її знає мало не пів міста.
Люблю ходити в зал. Взагалі люблю спорт. Читаю багато. Люблю серіали. До неї - робота-дім-робота-дім. На вихідних секс зі знайомою.



Що можете підказати людині. У якого таке "оригінальне" горе? Які дії можна зробити найближчим часом? Крім золотого айфона і 101 троянди. Вже краще головою об стіну битися, але падати ще нижче - НІ!

Що у тебе: Ти дівчині нафіг не потрібен. Вона тобі потрібна, тому що інший тобі не знайти. Ось і чіпляєшся за соломинку.
Але ти хочеш, чіпляючись за соломинку, витягнути себе самого. Не вийде.

Коли відносини починаються, то це як би 0. Потім, коли відносини розвиваються, вони стають позитивними. А коли люди розходяться, вони стають негативними. Ось у тебе зараз стосунки негативні. Ти той чоловік, який МАЮЧИ відносини в позитивній площині не зміг їх утримати. А зараз ти хочеш їх витягнути на позитивний рівень з негативною. Це смішно.
Це все одно, що ти не можеш підняти 200 кг ваги, а ти береш 400. Нерозумно. Тільки травмуєшся і дуже сильно. Для початку навчися 200 піднімати, потім задумайся про 300 і потім вже тільки про 400.

Для того, щоб дівчина сама до тебе повернулася - треба, щоб ти став їй потрібен. Ось побачить вона тебе з 10-ком офігенних дівчат, які симпатичні ніж вона ,то подумає: Якщо він подобається таким дівчаткам, я когось промахала. Або якщо вона дізнається про те, що ти розвинувся з бізнесом так, що тепер місто контролюєш, в якому вона живе. Тоді вона подумає: Молодець хлопець.

А так, вона думає так: Чмошнік, як добре, що нарешті він від мене відв'язався.

І що? Що має змінитися, щоб її думка змінилася? Піч повинна приїхати за тобою сама, по щучому велінню?

Дівчинка повинна зацікавитися тобою. А з якого переляку вона зацікавиться чмом(з її розуміння), яке її замучує? Як?
Аж ніяк.
Ігнор дає іноді ефект. Дуже простий. Пропав хлопець, немає його і все тут. І чисто цікавість, мовляв куди ж це він пропав такий хороший? Бігав тут бігав за мною і пропав? Може іншу якусь знайшов?
І баба починає накручувати себе. І як у мультфільмі : Навіщо я корівка тебе продаю, така корова потрібна самому.
Але це дає лише тимчасовий ефект, і то не завжди.

Виходить, що хочеш багато, а робити нічого не збираєшся. Ну так чекай з моря погоди. Тільки швидше пустелю затопить, ніж вона почне за тобою бігати з такими темпами.

Переглядів: 939 | Додав: Olenochka | Теги: стосунки, повернути | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом