MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Червень » 22 » 8 страшних фільмів, що насправді не такі страшні
20:45
8 страшних фільмів, що насправді не такі страшні

 

Підступна

А цей фільм безсумнівно моторошний, це була одна з тих історій, де він будує і потім, коли побачиш поганий хлопець, весь фільм-це просто... погано. Хлопчик "прийнято" в "духовному світі", поки він спить, а його батьки телефонують Мисливці за привидами-Тип команди, щоб допомогти повернути його. А на початку фільму напружена, кінцівка просто падає долілиць. Лиходій настільки дурним, це просто робить весь фільм, здається, досить безглуздо.

 

 

Шосте Почуття

Коли знамениту фразу з фільму - "я бачу мертвих людей" можна подумати, що це буде трохи страшно. Брюс Вілліс фільм, безумовно, захоплююче, але я б не сказала, що це жахливо. Це насправді досить сумно. Це все ще класичний, тому я рекомендую. Навіть якщо Ви не з полохливих, вам буде добре.

Бабадук

Ви чули про цьому фільмі? Мабуть, це повинен бути самий страшний фільм усіх часів, коли він був насправді просто пригнічує. Мама і її молодий син переслідує її покійний чоловік, який, виявляється, досить цікавий сюжет про матір-син відносини і справу зі смертю. Який є супер важких. Але не дуже страшно.є

 

 

Хатина В Лісі

Це технічно хоррор-комедія, що означає, що це щось страшне, але в основному веселий і дивний. Весь фільм абсолютно несподіваний, але дуже цікаво дивитися. Хороший вибір для людей, які не люблять страшилки, але хочуть відчувати себе трохи офігела.

 

 

Полтергейст

У 2015 ремейк 1982 році фільм з однойменною назвою був роздутий, щоб бути відмінним,але вийшов нудний оновити в кіно, що не потребують оновлення. Щоб бути повністю чесним з вами, я навіть не пам'ятаю, закінчив я в кіно.

 

 

Проект Відьма З Блер

Цей фільм дивний. Поняття історія жахлива, і за час, знайдене аспект зйомки він був ще новий. Але все ж, це було досить передбачувано. Є кілька скакати, але в цілому, фільм виглядає як повільний не похід.

 

Паранормальне Явище 3

Я визнаю, першеПаранормальне явище мене лякає. Другий був ~вигляд~ страшно, а третій був просто смішний. Деякі ужастики будемо продовжувати додавати на франшизу, навіть після того, як ділянки стають все більш і більш абсурдними (наприклад, пила). У Паранормальне явищесерія Додано спін-оффы, сиквели і приквели. Іншими словами, це всюди. І що напевно показує в цьому фільмі. Чому вони продовжують знімати такі речі? Чому вони це роблять? Тьху.

 

Візит

У мене було так багато великі надії на це М істини фільм, тому що я люблю крутити і він відомий як поворот сюжету Майстер. Але з самого початку цей фільм, (інше знайшли запис, ура) ви точно знали, що станеться. І якщо старі бабусі і дідусі лякають, тоді ти не хочеш дивитися цей.

 

Переглядів: 1173 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом