MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Квітень » 25 » Ідеальна поза для першого разу.
17:31
Ідеальна поза для першого разу.

Ви прийняли рішення почати статеве життя – це чудово. Перед вами зараз трохи "проблеми" – адже вам потрібно обрати спосіб контрацепції від вагітності та захворювань, визначити місце та час цієї події. Сьогодні ми вам допоможемо вибрати оптимальну позу. 

Які пози вважаються кращими на перший раз?




Поза класична (місіонерська)


Поза класична, тобто коли вона лежить на спині зі злегка розкинутими ногами, а він лягає на неї. Не випадково майже всі радять саме цю сексуальну позицу в якості ідеальної пози для першого разу. Це з двох причин ...По – перше - це поза яка забезпечує неймовірну близькість. Ви можете дивитися собі в очі, сховати обличчя в своїх руках (в моменти збентеження), шепотіти на вухо ніжні слова і підтримати в цьому трохи складний момент. Крім того, завдяки цій пози ви можете пеститись і бути в своїх обіймах. Це дуже важливо.По – друге, ця позиція ідеальна через техніку. Завдяки їй у хлопця не буде проблем з проникненям члена в піхву і підтриманням його в ній (в інших позах пеніс може вислизати).

Поза на боці

Поза чайної ложки полягає в тому, що обидва партнери лежать на боці, дівчина попереду, хлопець ззаду – включає в себе партнерку. Ця позиція може бути застосована як перша, тому що це дуже ніжна і дозволяє здійснювати повний контроль над рухом.
Не рекомендує цього положення тільки в одному випадку – коли хлопець має дійсно великий пеніс. Тоді може виявитися, що секс буде доставляти дівчині біль.

Поза ззаду – для сміливих


Поза ззаду, тобто колінно – ліктьова кістка-це та, в якій дівчина стоїть на колінах на плоскій поверхні, спираючись на неї також лікті. Чоловік входить в неї ззаду.
Ця позиція може бути добра для першого разу, але немає ніяких перешкод щоб її спробувати, але скоріше не в якості першої. Якщо дівчина почуває себе добре, не кровоточить сильно (майже ніколи не трапляється), то ви можете без проблем спробувати.

Поза "наїздниці"


Це поза, в якій чоловік лежить на спині, а жінка сидить на ньому верхи.
Такі налаштування ваших тел призведе до того, що проникнення у піхву, тобто входити в неї члена, буде дуже глибоким. З цієї причини в багатьох інструкціях не рекомендується в перший раз.

Але ми змінюємо її, у тому числі з уваги важливий аспект – розмір пеніса. Безумовно, ви можете застосувати її, якщо член хлопця досить невеликих розмірів. Хоча ця позиція, як і колінно – ліктьова кістка, рекомендована-це, скоріше, як ще один, ніж перша.

Сексуальна поза "69"


Поза "69" буде для вас ідеальною, якщо ви часто грали оральним сексом. У цій позиції хлопець лежить на спині, а дівчина лягає на нього але навпаки, тобто особою над пенісом. Тоді він пестить губами її, а вона його.
Така позиція є чудовою прелюдією до справжнього сексу, і може бути оброблено як прелюдія. Звичайно, ми не рекомендуємо , якщо ви до сих пір взагалі не пестили себе орально. Бо так буде , безумовно дуже багато вражень.

Поза для першого разу це не все, що вам потрібно

Пам'ятайте, що не тільки сама поза важлива – ви повинні подбати про кілька деталів. Що є найбільш важливим для вашого комфорту?

В першу чергу –  вам потрібна невелика подушка і рушник. Рушник прокладка під сідниці дівчини, щоб уникнути можливого забруднення кров'ю ліжка. Подушку варто покласти під стегна дівчини (в положенні класичної). Це зменшить біль і полегшить хлопцеві вхід.
Важливо також різні ефірні масла. Під час "першого разу" вона має право бути "сухою". Великий стрес і страх перед болем часто заважають дівчатам розслаблення, а отже, природне зволоження піхви. запхати пеніс в суху піхву буде джерелом більшого болю, і великого дискомфорту для вас обох. Тому обов'язково використовувати зволожуючий гель.
Пам'ятайте також, про те що експерименти відкласти на потім. Вас хвилює що ви не будете лежати та нічого не робити. Ок, може не це не маячня, але це твій перший раз! На експерименти і зміни поз будеш ше мати мільйон разів.

Переглядів: 1214 | Додав: Olenka | Теги: перший раз, поза | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом