MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Серпень » 16 » Як відмовитися від орального сексу?
21:09
Як відмовитися від орального сексу?

Як відмовитися від орального сексу?

„Звертаюся до вас з незвичайним проханням. На жаль, у мене немає нікого, з ким можна вільно поговорити на цю тему. Мова йде про ... мінет. Мій хлопець дуже любить, як мабуть, більшість. Я спробувала один раз, але це просто не для мене. Я люблю його дуже, але не можу себе змусити, мені огидно і болісно. Тим не менш, він кидає натяки а іноді запитує... що робити? Змушувати себе? Як сказати йому, що не хочу цього робити? Щоб він не подумав, що я його не люблю?" Марта, 16 років.



Питання орального сексу бувають незручні у багатьох стосунках. Хоча багато хто з дівчат любить побалувати своїх партнерів, не вистачає і таких хто рішуче скаже: "ні соррі, дякую". І багато хто з них, як і Марта, боїться наслідків цієї відмови. Що робити? Як відмовити хлопцеві, який багато значить для нас?

А може, краще я...?

Насамперед, пояснимо деякі питання – до орального сексу, не варто себе змушувати ніколи. Це може призвести навіть до ситуації, в якій ми почнемо дуже критично дивитися на партнера та відчувати до нього негативні емоції. Іншими словами, примушування себе до цієї форми сексу не добре вплине на ваші стосунки. Повір мені на слово.

Дехто так думає. "я змушу себе, це не займе багато часу, ну принаймні буде знати що я люблю його". Секс не повинен бути доказом любові. Ризик, що твій хлопець кине тебе, тому що ти не хочеш цього робити, дуже малий. Але, якщо би так сталося – це дуже добре, тому що мабуть він тебе не любить. Ти розійдешся з коханим хлопцем, тому що не хоче пестити орально вашу піхву? Скоріше що ні, чи не так? Таким чином, ми кажемо "ні".

Як відмовитися від орального сексу?

Почнемо з того, чого робити не слід. Прикладом може бути поведінка 17-річної Тані:

– Я ненавиджу оральний секс. Ну, не можу терпіти Цей запах цю атмосферу, відчуваю себе просто приниженою. Але у мене не вистачало мужності відмовляти моєму хлопцеві та сказати правду. Придумувати такі різні тексти "можливо завтра, ми будемо одні в будинку" або "я була у стоматолога сьогодні, так що може на наступному тижні". Жахливо. Звичайно, потім нічого не сталося а мій хлопець мав до мене претензії. Ставало все гірше і гірше, в кінці кінців, я сказала йому правду. Сказав тільки, що без сенсу його так обдурювала, замість того щоб сказати правду. Звичайно, мене не кинув просто перестав говорити про то. Загалом, мені це підходить, – каже Таня.

Це, абсолютно безглузда поведінка,обіцянки того, що секс буде... тільки колись в іншому місці. Адже ти не любиш цього робити, то нічого не зміниться на наступний день або через тиждень! Отже, спробуйте інші способи, які базуються на чесності ;-).

Єдиний розумний спосіб-це проста розмова. Знайдіть хвилинку, та почніть тему – можете також це зробити тоді, коли він просто почне тебе вмовляти на усні ласки. Можете відовісти наприклад: „Любий, я маю тобі дещо сказати. Мені дуже шкода, але я не люблю цього робити. Це не для мене, неприємно і ти напевно, теж не хочеш щоб я змушувала себе. Можливо колись це пройде, але зараз у мене просто немає на це часу".

Стільки повинно вистачити. Уникайте такого: "Мені дуже шкода, я б хотіла, але це так огидно, тягне мене на рвоту, ти знаєш ну вибач" – це звучить жахливо, особливо частина про блювоту.

Чому варто говорити про то? Щоб, врешті-решт не настала кульмінація ваших негативних почуттів. Краще просто поговоріть з ним раніше. І не хвилюйтеся, на випадок того – що він любить тебе так, як ти думаєш це напевне, не буде причиною вашого розставання.

Переглядів: 933 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом