MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Як Знати, Коли Ваші Груди Перестали Рости?
16:11
Як Знати, Коли Ваші Груди Перестали Рости?

У мене були перші місячні в 12 років. Мої груди почали рости протягом цього періоду, і зупинилися коли мені було 14 років, тому що я-дистрофік. Я повинна турбуватися, що у віці 17 років, мої груди ще не повністю розвинені? Як ви знаєте, коли вони перестали рости?


Ситуація з анорексією, так шкода, що ти пройшла через це! Я сподіваюся, що твоє відновлення йде добре!
Але ми тут, щоб поговорити про груди, давайте повернемося до цього. Розвиток молочної залози відбувається протягом досить довгого часу – якщо бути дійсно конкретним, він триває протягом усього життя. Але ріст грудей запускається, переважно у віці статевого дозрівання, зазвичай у 11 - 13 років, хоча це можливо пізніше або раніше. Як починається статеве дозрівання, відбувається викид естрогену з яєчників, і коли йдуть перші місячні, видільні залози починають формуватися. Ці залози, виробляють молоко,  це знак тіла, що ти готова мати дитину.

Як формуються залози, жирова тканина розвивається, що робить ваші груди великими. Весь процес може тривати, до початку двадцяти років, але звичайно для кожного індивідуально. 
Деякі жінки бачать ріст у підлітковому віці, потім ріст зупиняється ненадовго, а згодом знову ростуть на початку двадцятих років. Деякі дівчата не відчувають ріст, поки не стають старше 16 років, у той час як інші бачать його майже одразу і різко. Іноді рістуть дуже повільно, в когось дуже швидко. Іноді вони стають більші, то менше.Для кожного індивідуально! 
Це означає, що ваша ситуація є цілком нормальною – ваші груди росуть, коли ви досягли статевої зрілості, зробили перерву, і зараз знову ростуть. 
Ви праві, харчування здатне вплинути на ваш розвиток грудей.Значна втрата ваги може зробити Ваші груди меншими, оскільки вони складаються з жиру. 
Я не знаю, чи зможемо ми коли-небудь дійсно сказати, коли наші груди перестали рости. Вони як правило, перестають рости у віці 20 років – будь-які зміни після цього це втрата або збільшення ваги, менструації або вагітність. Ваші груди можуть збільшувати свій розмір, коли в тебе місячні кожен місяць. Коли ви вагітні, ваші груди стануть більшими , так як ваше тіло готується. Отже, є багато речей, які можуть змінювати розмір грудей  – тому однозначної відповіді не існує.

Переглядів: 1241 | Додав: Olenka | Теги: http://knopa.info/forum/73-4909-1#2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом