MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Червень » 7 » Подобається мажорка, зі школи. Як підійти?
21:08
Подобається мажорка, зі школи. Як підійти?

Сподіваюся, я все-таки зможу отримати хорошу відповідь.  Дано: Я 15 років, і Дівчина 14 років. Вона хоча і молодша на 2 класи за мене. Тим не менш, "мажорна", має високу самооцінку. Півроку тому я намагався з нею замутити, були разом в таборі, але я показав себе дуже погано, як у таборі, так і в місті - вів себе як "задрот" з великої літери. Зрозуміло, вона мене відшила. Зараз хочу до неї знову підійти, але не знаю як - ми з нею вітаємося, але навіть не спілкуємося. Вона також завжди ходить з подругами. Треба якось підійти, так щоб все-таки отримати горезвісний "другий шанс". Але яким чином вийти на контакт? Думав над цим, придумав багато варіантів, але не підходять, тут треба щось незвичайне. Є думки?



Краплю сарказму:
 

Цитата

Мажорка в 14 років? Щось новеньке. Ти напевно плутаєш поняття. Це просто дівчинка з високо піднятим носом а ніяка не мажорка. Просто приземли її в своїх очах. Знижуй до мінімуму. Дівчата до неї були? Досвід є? Які думки щодо підходу?

 

Перейдемо до порад:

1. Не вітайся з нею хоча б тиждень. Взагалі, проходь повз, не звертаючи ніякої уваги. Почне по-любому це помічати, отже з'явитися інтерес знову до тебе. 
2. Тиждень пройде. Побачиш її, що йде з подружками (мене самого бісить це стадо, яке вони в школі влаштовують), дивишся на неї впевнено, посміхаєшся, підходиш до них, кажеш їй:"Ти мені потрібна, це не на довго".
3. Відводиш її в сторону, кажеш: а) "Ти така сімпатяшка! Як я раніше не помічав тебе! Чудово виглядаєш! НАм потрібно поспілкуватися. Це просто необхідно!" б) "Мда, я тобі не заздрю. Хто це так нерівно тобі чубок підстриг/блузка пом'ята/...". Вона думала, що ти її будеш знову нагороджувати романтичними словами, пускати слину, сльози. А ти показав себе, як король. Тим самим став вище її величності. Дівчатам подобаються такі. в) Класичний приклад. "Привіт, я нещодавно спілкувався з однією людиною, яка дещо про тобе розповідала." І йдеш. Зазвичай після цього мене починають переслідувати і допитувати. Головне не відповідай. 


Порада від експерта:

Забий на неї. Межа мрій у 14-ти річної дівчинки в 90% зводиться до поцілунку на задній парті. Я б на неї забив десь на рік. А потім, вже коли вона подорослішає і ,може менше стане задирати ніс, замутити з нею. Зрозуміло за цей рік треба постійно самовдосконалюватися, ну і не забувати, що є ще дівчата крім цієї. Якщо ж ти все-таки хочеш з нею щось мати зараз, то показуй себе з кращого боку. Займися серйозно спортом або запишись в шкільну комаду з футболу, це ж легко (зрозуміло необхідно тренуватися що б бути одним з кращих в цій команді, а не підносити всім кросівки і м'ячики). І поступово вливайся в її колектив, рано чи пізно всі будуть говорити про тебе, запрошувати на загальні тусовки, ну і вона відповідно зверне на тебе увагу. Головне виявляй гнучкість, пробуй по-різному залучити її.

А взагалі молодець, що зайшов/знайшов цей форум. Тут, я думаю, ти трохи змінишся. Станеш кращим. Виходячи зі свого досвіду пораджу тобі тільки одне, вір мені, - відносини в школі краще не заводити. Дуже рідко виходить щось путнє. Хоча пробуй, набирайся досвіду. Удачі!

Переглядів: 896 | Додав: Olenochka | Теги: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом