MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 3 » Що означає "добрий секс"?
00:22
Що означає "добрий секс"?

Кожна дівчина розуміє хороший секс по своєму. Комусь подобаються збочення, комусь грубий і жорсткий (на межі зґвалтування), іншим просто пристрасний після романтичної вечері... Якщо в тебе стосунки то просто эксперементируй, вивчай її потреби в цій області. Немає такого, щоб дівчині сподобався секс "потрібно п'ять разів взяти за зад та вкусити за вухо і провернути цицьку за годинниковою стрілкою". Спостерігай, від чого вона більше мокне, її рухи.

Якщо коротко, хорошим коханцем вважається той, хто дуже тонко відчуває реакцію на свої дії, що дозволяє знайти підхід не тільки до різних дівчат, але і до однієї і тієї ж в різну фазу циклу та в різний настрій. Оскільки те, від чого сьогодні в захваті, через пару днів може не відчуватися, а через тиждень викликати майже хворобливі відчуття, тут головне - якісний зворотний зв'язок. Важливо не закидати тупими питаннями в процесі ( це збиває жахливо, доводиться голову включати), а саме відчувати віддачу. 




Практичний аспект:

Психологічний аспект в сексуальних справах, теж дуже важливий. У самого бували випадки, коли "падав", іноді, прямо під час процесу. Коли я проаналізував всі випадки цього самого "фатального падіння" - я зрозумів, що вся проблема була в тому, що я не відчував себе комфортно психологічно. Тобто, щось явно мені заважало. Якщо ти боїшся, що у тебе наступного разу не встане і нічого не вийде - спробуй досить просту і, в той же час, ефективну методику. Викинь, взагалі, з голови всі думки про те, що ти щось там повинен зробити, що в тебе має встати прямо зараз. Подумай про те, що ти маєш право на помилку. Коротко і лаконічно, думку можна висловити наступним чином: "Не стане - ну і х*й з ним". Це може реально змінити ситуацію в кращу сторону. Потім, коли будеш зі своєю дівчиною наодинці і справа буде пахнути сексом - можеш спеціально затягнути прелюдію: повалятися з нею, поцілунки, обнімашки і приступити до самого процесу тільки тоді, коли ти сам будеш готовий. 

Місіонерська поза (коли чоловік зверху), на мій погляд, дуже цікава поза. Цікава вона не тільки своєю банальністю, але і великими енерговитратами, з боку чоловіка. Я хочу сказати, що я не знаю більш виснажливою пози, яка не приносить дуже багато задоволення, до речі, порівняно з іншими позами. Я не знаю, як у інших людей, але, коли я, протягом тривалого часу, в цій позі, стоячи на руках (ні, ніякої акробатики, я маю на увазі, коли я не лежу на дівчині (їм не завжди приємно, на собі таку вагу відчувати), а тримаю вагу тіла на витягнутих руках і працюю тазом), виконую, так би мовити, фрикції - мені починає здаватися, що я не отримую задоволення, а виконую вправу в спортзалі.

Краще, посадити дівчину на себе. Хай вона на тобі стрибає, а ти зможеш контролювати її рухи, тримаючи її за дупу. Якщо хочеш сам бути більш активним - став раком, або лягай на бік з нею - перевага цих поз (знову ж, за особистими спостереженнями), в тому, що вони не забирають стільки енергії, як місіонерська, вся ініціатива в тебе, та й самі відчуття більш приємні.

Переглядів: 881 | Додав: Olenochka | Теги: секс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом