MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2014 » Листопад » 22 » Струнка фігура для гарної дівчини
15:38
Струнка фігура для гарної дівчини

Струнка фігура для гарної дівчини

 
 

Струнка фігура багатьох жінок радує їх з самого дитячого віку. Такі жінки завжди виглядають стрункими, який би спосіб життя вони не вели, і що б не їли. Однак, це триватиме не довго, з віком у всіх жінок відбувається природне відкладення жиру у вигляді складок на тілі. Щоб залишатися стрункою в будь-якому віці, потрібно докладати зусиль. Причому це не тільки модні сучасні дієти, але й заняття фізкультурою, йогою або фітнесом.

 

Жінці, яка ніколи не займалася спортом або хоча б фізкультурою в дитинстві і в юнацькому віці, змусити себе раптом змінити звичний спосіб життя і зайнятися фітнесом, дуже складно. У такої жінки завжди є виправдання ліні і не бажання прикладати фізичні зусилля. Наприклад, робота допізна, маленькі діти і їх нема з ким залишити, домашнє прибирання, улюблений серіал.

Перш ніж мотивувати своє небажання зайнятися фітнесом, потрібно порахувати, скільки часу у вас іде на перегляд телевізора, на порожні телефонні розмови, на комп'ютерні ігри, безглузді походи по кафе і магазинам. Тоді у вас, точно, з'явитися досить часу, який можна буде витратити на заняття фітнесом або фізкультурою, і добитися стрункої фігури.

А, поки що скористайтеся порадою стиліста.

Уявіть себе в ідеальному вбранні, який підкреслює ваші достоїнства і маскує недоліки. Ось пропозиції для кожної фігури.

 


Dla kobiet z niewielkim biustem /East News/ Zeppelin

 

Для женщин с маленькой грудью / East News / Zeppelin
Для женщин с маленькой грудью модельеры советуют применить  бюстгальтер на размер больше,  чтобы вставить карманы в чашках с специальными вставками для купальников, которые не впитывают воду. Это даст вам необыкновенный эффект полного бюста. Стильные модели купальников, принты, оборки, гофрирования приложений  визуально увеличат грудь! Просто сделать треугольник в виде  горловины на лифчике купальника, что   увеличит линию шею и бюста при этом  зрительно значительно увеличивается объем груди.

 

Для жінок з маленькими грудьми / East News / Zeppelin

Для жінок з маленькими грудьми модельєри радять застосувати бюстгальтер на розмір більше, щоб вставити кишені в чашках з спеціальними вставками для купальників, які не вбирають воду. Це дасть вам незвичайний ефект повного бюста. Стильні моделі купальників, принти, оборки, гофрування додатків візуально збільшать груди! Просто зробити трикутник у вигляді горловини на ліфчику купальника, що збільшить лінію шию і бюста при цьому візуально значно збільшується об'єм грудей.

 


Propozycje strojów kąpielowych dla kobiet z dużym biustem /East News/ Zeppelin

 

 

Пропозиції купальників для жінок з великими грудьми / East News / Zeppelin

Якщо у вас великі груди, вам ідеально підходить модель купальника - м'який балконет. Такий купальник візуально омолоджує, додає стрункість фігурі і створює сексуальну привабливість. Оригінальний дизайн купальника дозволяє зберегти округлість грудей і тримає їх у піднятому положенні.

 


Propozycje strojów kapielowych dla kobiet, które mają zbyt duży brzuch /East News/ Zeppelin

 

 

Пропозиції купальників для жінок, у яких занадто великий живіт / East News / Zeppelin

Великий живіт - вам доведеться робити ставку на темний колір і цільний купальник або труси купальника із завищеною талією. Добре зшитий купальний костюм буде приховувати живіт. Завжди починайте вимірювання фігури з високою талією найкраще живіт захований в нижній складки купальника, що створить враження вузької талії. Такий купальник ідеально підходить для жінок з фігурою типу груші.

 

Szerokie biodra są sexy! /East News/ Zeppelin

 

 

Широкі стегна - це сексуально! / East News / Zeppelin

Широкі стегна - це супер секси! Як не парадоксально, але для такої фігури ідеальні декольте і низькі труси, тобто бразильська модель купальника. Вони дають стегнам витонченість і легкість. Уникайте високих і цільних купальників. Занадто багато матеріалу на купальниках візуально розширює стегна.

Джерело - Стильна жінка

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 2849 | Додав: girlorg | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом