|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 26.05.2025, 10:21 | Повідомлення # 301 |
| ~встав своє улюблене західне місто~ бути змушеним вибирати між ібучою орендою, і ібучим відсотком за іпотеку. А тим кому не пощастило заробляти як топ-10 — то просто невдахи. Прекрасний вибір який нам дала цивілізаціяСподіваюсь банк тебе любить так само як ти його Можна працювати електриком і жити в своїй хаті у залупі в Карпатах , спати в своєму ліжку під своїм дахом, відкладати по трошечки на чорний день, не мати олімпійського басейна в селі, і бути хепі. Так шо хто тут обмежений ще треба добре розібратись
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 13:46 | Повідомлення # 302 |
| Це тривало вісім років. Потім почалась особиста криза: розлучення, втрата всього, що мав. Я планував заробити гроші й виїхати з Кремнієвої долини, бо не люблю її. Хотів поїхати у село в Америці. Але життя внесло корективи. Виявилося, що всі гроші, які я заробляв, ішли на податки, а після розлучення забрали ще більше. Я жив у старому будинку 1947 року, який збирався відремонтувати, але процес отримання дозволів був настільки складним, що я здався. І тоді подумав: «Навіщо мені це все, якщо я не можу навіть жити нормально?»У той період я почав переосмислювати життя. Багато моїх друзів в Америці були українцями. І я став розмірковувати, чи не повернутися мені в Україну і спробувати себе тут.У 2021 році я це втілив. І був приємно вражений. Удома все розквітло — особливо ІТ. Люди живуть у стильних дизайнерських квартирах, проводять класні тусовки. У Штатах навіть дуже успішні люди живуть у жахливих будинках — ремонт там робити складно і дорого. Та й сам смак — і в дизайні, і в їжі — часто відсутній. https://dou.ua/lenta/interviews/taras-glek-about-nokia-and-mozilla/?from=recent_pinned
Війна — це жахливо, але парадоксально вона дає дуже чітке розуміння, що таке бути українцем. Колись у школі українська історія здавалася незрозумілою — чому ми такі класні, а живемо погано?
А тепер усе ясно. Бути українцем — значить хотіти робити по-своєму. Ми всі різні, але нам це подобається, ми готові сваритися одне з одним після перемоги, бо хочемо мати на це право. Оця впертість і є національною ідентичністю.
Ще один момент — технології. Все, чим ми користуємось сьогодні — айфони, GPS — продукти воєнного часу. Без холодної війни не було б супутників, GPS. І нині в Україні я бачу те саме. Раніше всі айтівці працювали на аутсорсі. А що аутсорсять? Те, що не є критичним. Рідко ти як розробник бачиш, як твій код реально впливає на бізнес.
А тепер усе інакше. Написав рядок коду вчасно — і це може допомогти знищити ворога. Продуктовість з’явилася не лише в технологіях, а й у фінансах. Зараз ти або продаєш щось для армії, або волонтериш. Завжди бачиш зв’язок між тим, що робиш, і результатом на фронті. І це страшенно мотивує.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 18:07 | Повідомлення # 303 |
| https://forum-monitor.net.ru/threads/689924/
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 28.05.2025, 14:54 | Повідомлення # 304 |
| https://dou.ua/lenta....=recent
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 28.05.2025, 17:36 | Повідомлення # 305 |
| Параска - Василь Тисяк, 60 ті На перелазі там сидить Параска, Її запаска так манить мене, Як в лісі ватра горить в неї ласка, А я до неї підморгую все
А у Параски синяя запаска, До неї липну, як до квітки жміль Я її зивав, як ішла із лазка, Стала червуна, як мак серед піль
Через тебе, Парасуню, Я ходжу блудом, дома не ночую А у Параски синяя запаска, А ця запаска, як на рані сіль
А у Параски синяя запаска, До неї липну, як до квітки жміль Я її зивав, як ішла із лазка, Стала червуна, як мак серед піль
https://www.youtube.com/watch?v=Ne3O6CFSfsg
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 30.05.2025, 12:51 | Повідомлення # 306 |
| Ну как объяснить дегенератам, что страна, в которой они живут, имеет границы, а то, что происходит за границами их страны - на каком языке там говорят, кому какие памятники ставят, чему обучают детей - это не их, дегенератов, собачье дело?!
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 30.05.2025, 13:58 | Повідомлення # 307 |
| https://x.com/Boldyboy1975/status/1905315843983941767
-------------------------------------------------------------
Cześć.Mam do naprawy + - 10 płyt i tyle zasilaczy. Proszę o zamówienie 5szt. NH82801GB SL8FX . Na stanie mam jeszcze 10 nowych układów, ale zużyje ich, ponieważ płyt do naprawy jest jeszcze więcej. + Jeśli możesz, to nowe sito do nich, ponieważ nie mogę znaleźć starego. (ale jeszcze szukam). Dzięki.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 31.05.2025, 14:04 | Повідомлення # 308 |
| Стосовно дат 7,14,28 щось з цього. Яка підходить то візьму квитки
|
| |
| |
| knopa | Дата: Неділя, 08.06.2025, 17:10 | Повідомлення # 309 |
| Chciałbym go zwrócić i wysłać. Ponieważ jestem rozczarowany sprzedawcą i wątpię, czy ma nowe telefony. Zapewnił mnie, że telefon jest nowy.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 09.06.2025, 15:08 | Повідомлення # 310 |
| Привіт. Як отримаєте підтвердження отримання документів від уженду напишіть. (якщо вони надсилають звісно). Дякую
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 11.06.2025, 16:52 | Повідомлення # 311 |
| Сопротивление трансформатора 0.2Ом .Это может быть нормой , надо вторичку 100 вольт через лампу ватт 50-100 тыкнуть в 220 - если загорится в полный накал - точно межвитковое , если еле-еле или в полнакала засветится - трансформатор целый . ИМХО...
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 12.06.2025, 14:27 | Повідомлення # 312 |
| В Україні зароджується новий промисловий регіон – у Закарпатській області, де відкриваються дуже багато підприємств і будується велика потужність генерації.Про це заявив голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус під час заходу Energy Day-2025 від Європейської бізнес асоціації, пише "Інтерфакс Україна"."На мою думку, у нас зараз зароджується новий промисловий регіон – Закарпаття. Те, скільки там видано технічних умов на під’єднання підприємств, дійсно вражає. І наскільки я знаю, обленерго адекватно видає ці технічні умови, скарг немає", – сказав Герус.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 12.06.2025, 14:59 | Повідомлення # 313 |
| https://pic.sport.ua/images/news/0/19/47/orig_769501.jpg
|
| |
| |
|
|