|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 01.10.2025, 11:52 | Повідомлення # 436 |
| Тернопільська міська рада погодила придбання за кредитні гроші орієнтовно 8-9 нових автобусів для комунального підприємства "Міськавтотранс".
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 01.10.2025, 17:43 | Повідомлення # 437 |
| https://www.olx.ua/uk....%5D=new
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 02.10.2025, 01:01 | Повідомлення # 438 |
| https://youtu.be/xb7BGa3sNT4?t=51
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 02.10.2025, 10:50 | Повідомлення # 439 |
| Як там ваша Галя? Та і пробують, і хвалять, але заміж не беруть (с)
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Пятниця, 03.10.2025, 13:49 | Повідомлення # 441 |
| . Бідні вчителі: не мають права навіть голос підняти на учня. Здобувачі та їх батьки мають лише права, але жодної відповідальності. Дякуємо, МОН за руйнацію освіти!
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 03.10.2025, 18:03 | Повідомлення # 442 |
| µPA1700A
|
| |
| |
| knopa | Дата: Пятниця, 03.10.2025, 21:31 | Повідомлення # 443 |
| Маю на ремонт модуль управління промисловим пресом. Підключили блок живлення з іншою поляризацією. Згорів...Прийшов після іншого сервісу, де не зробили. Перевірив все по платі і нічого критичного не бачу, окрім двох мосфетів µPA1700A, які дзвоняться у всі сторони між Source/Drain. Здув один мосфет і він цілий. КЗ на платі залишилося.... Інші мосфети µPA1700A на платі не дзвоняться так в КЗ. І не можу зрозуміти, чи це рішення схемотехніки таке чи щось шукати по платі.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 06.10.2025, 17:51 | Повідомлення # 444 |
| BN95-08030A 2132-1-17-H1 led CY-QA055HGCV2H LM41-01050B/C
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Четвер, 09.10.2025, 17:53 | Повідомлення # 446 |
| https://epravda.com.ua/finance....GwwJGgw
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 10.10.2025, 22:05 | Повідомлення # 447 |
| Москаль розуміє тільки тоді, коли чужий кулак під його носом — щоб він відчув запах кулаку. Але щойно кулак забираєш, він починає чудити.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 12.10.2025, 00:15 | Повідомлення # 448 |
| https://www.youtube.com/watch?v=wq6R-8hTylc
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 12.10.2025, 15:39 | Повідомлення # 449 |
| Во времена правления Януковича, когда я приезжал в Киев и говорил на украинском, меня часто высмеивали и спрашивали, из какой деревни я приехал. (У нас тогда была мода на «узкий круг».) Сейчас же такого уже нет. Появилось много исполнителей и песен на украинском языке — это важно, ведь нужно защищать и популяризировать своё. «Де була українська мова — туди руський світ не пройшов, а де не було мови — туди і руський світ прийшов. Крим і Донбас були русифіковані, і ось результат. "Рятівники" одразу приперлись. Мова — це зброя.»
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 12.10.2025, 15:43 | Повідомлення # 450 |
| За часів правління Януковича, коли я приїжджав до Києва і говорив українською, з мене часто сміялися і питали, з якої я села. (Тоді було модно бути в «вузькому колі».) Зараз такого вже немає. З’явилося багато виконавців і пісень українською мовою — це важливо, адже треба захищати і популяризувати своє. «Де була українська мова — туди руський світ не пройшов, а де не було мови — туди і руський світ прийшов. Крим і Донбас були русифіковані, і ось результат. "Рятівники" одразу приперлись. Мова — це зброя.»
|
| |
| |