MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 54 з 54
  • «
  • 1
  • 2
  • 52
  • 53
  • 54
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Четвер, 04.06.2026, 21:40 | Повідомлення # 796
Зберіг, щоб періодично тикати носом «замирювачів» та любителів домовленостей.
На конференції в Санкт-Петербурзі було представлено сценарій розвитку подій до 2036 року щодо України. Серед озвучених тез:
• можливе приєднання Києва, Одеси, Харкова та інших українських міст;
• створення на території України повністю підконтрольної буферної держави;
• приєднання України до Росії;
• або створення нового східнослов’янського державного утворення.
Так, це не офіційний план і не державне рішення, а один зі сценаріїв, представлених для обговорення. Але корисно пам’ятати, що подібні «візії майбутнього України» відкрито озвучуються на російських майданчиках.
Тому коли черговий «замирювач» розповідає, що треба просто припинити стріляти й домовитися, варто запитати: а домовитися про що саме? Про який із цих сценаріїв?
Прикріплення: 3235324.png (818.8 Kb)

knopaДата: Пятниця, 05.06.2026, 01:11 | Повідомлення # 797
Це балачки ні про що.Кацапи не збираються припиняти війну.Їм потрібна вся Україна.А ті хто говорить що поганий мир кращий за хорошу війну- подивіться на окуповану Луганщину і Донеччину,українців гнатимуть у м'ясні штурми у наступних війнах бо кацапи мирно жити не вміють,а українці їм як кістка в горлі.

OlenochkaДата: Пятниця, 05.06.2026, 12:23 | Повідомлення # 798
Sashamar05.06.2026 07:57
Кілька тез. Перша загальна. Спорта поза політикою не їснує, але надмірна політизація шкодить. Будь-які ліки у надмірній кількості перетворюються на отруту. Як результат наші грають (щоб вони там не казали) під більшим тиском, ніж мордорки.
  Друга більш конкретна. Еліна з оленяркою зіграла б краще, саме за рахунок більшої ментальної стійкості. Але, на жаль, наш чвертьфінал був не останнім. Якби було вже відомо, що Соболенки не буде, Марта могла б пропустити Елю. Але на той момент мали те, що мали, а шансів обіграти омонівку у більш фізично міцної Марти більше, ніж у Еліни.
  І останнє. Треба дивитися правді в очі: Мартинес тренерка краща, ніж Заневська.

OlenochkaДата: Пятниця, 05.06.2026, 14:28 | Повідомлення # 799
Програш Марти склався з декількох неочікуваних та несприятливих обставин, які з'явилися в останній момент. По-перше просто незрозуміла неадекватна неподача на матч Соболенко. Більшість подумали, що це чудо, для Марти, але я ще тоді, вважав, те що Марта в одну миттєвість перетворилася з уявної Хвалінської на Соболенко може вилізти боком Марті. Марта тримала себе в руках, поки в кінці була велика перепона і вона могла думати тільки про кожну гру.
Також важливим фактором був вітер, який зламав навіть і Соболенко. Я дуже надіявся, що дощ встигне почалися до початку гри, але він таки запізнився, хоча Марта мабуть не дивилася погоду, бо могла усіма можливими методами затягувати гру, до початку дощу, а вона навпаки тільки прискорювала її.
Та і якість гри Марти тут як на мене, була все таки гірша за Мадрид, особливо подача, а вчора суперниця подавала добре і не давала робити брейки.

OlenochkaДата: Субота, 06.06.2026, 18:39 | Повідомлення # 800
introvert06.06.2026 17:53
Не здивуюся, якщо це кацапченя скоро почнуть називати "людиною вітру", як колись Сенну чи Шумахера називали "людьми дощу" (вибачаюсь, що для очевидності наводжу приклад легенд). Після цього фіналу ще очевидніше, що шанси не лише Марти, але й будь-кого іншого в таку погоду проти Андрєєвої мінімальні. Бо Марта грає в теніс, а це якась зовсім інша гра.
Погодою, звичайно, керувати неможливо, а от дахом над Шатріє можна керувати буквально порухом пальця. І після цього поруху насолоджуватись тенісом високої якості, а не примушувати мільйони спостерігати за тією пародією, яка відбувалася на кортах Парижа протягом останніх кількох днів.
Мабуть, комусь вигідно було бачити саме такого переможця.

knopaДата: Субота, 06.06.2026, 19:35 | Повідомлення # 801
А що буде, якщо продовжувати воювати далі?

Хтось узагалі думає про тих, хто не може виїхати з України?

Зрозуміло, що всі чиновники, наближені до них люди, ті, хто ближче до влади, у разі чого візьмуть свої сумки, сядуть в авто й поїдуть туди, де тихо, спокійно і де їхні гроші.

А що робити всім іншим людям?

Особисто мені боляче дивитися на обличчя літніх людей і мешканців прифронтових сіл та містечок. Що їм робити? За що їм усе це?

Ніхто не знає, що буде через рік. Навіть якщо хтось дасть гарантії, не факт, що вони спрацюють.

Єдина справжня гарантія — це сильна держава, сильна оборонна промисловість і сильна армія. Але для цього потрібно працювати, потрібен мир і міцна основа.

Якщо війна триватиме, то й ця основа буде меншою: людей залишатиметься дедалі менше, а територій можемо втратити ще більше.

Нинішня влада не здатна будувати сильну державу. Вони більше популісти, ніж люди, які можуть щось реально зробити.

Мільйон дерев, мільйон дронів, тисячі ракет і все таке інше... Самі слова та виступи

OlenochkaДата: Субота, 06.06.2026, 19:39 | Повідомлення # 802
https://pic.sport.ua/images/media/orig/eb/210903.jpg

OlenochkaДата: Субота, 06.06.2026, 19:42 | Повідомлення # 803
https://scontent.fpoz2-1.fna.fbcdn.net/v....A2A04F8 

https://www.facebook.com/parkten....C%2CP-R

knopaДата: Субота, 06.06.2026, 21:40 | Повідомлення # 804
Млинок
Прикріплення: 9264630.jpg (113.2 Kb)

OlenochkaДата: Неділя, Вчора, 21:38 | Повідомлення # 805
BIG RUSSIA - BIG PROBLEMS.SMALL RUSSIA - SMALL PROBLEMS.
NO RUSSIA - NO PROBLEMS!

OlenochkaДата: Неділя, Вчора, 22:21 | Повідомлення # 806
ОБЕРЕЖНО В СОЦМЕРЕЖАХ! Нова пастка для українців у Польщі, що веде до депортації. - YouTube

• Сторінка 54 з 54
  • «
  • 1
  • 2
  • 52
  • 53
  • 54
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом