MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Зв'яжіться З Нами » Правила догляду за Модератором і Адміном
Правила догляду за Модератором і Адміном
OlenochkaДата: Понеділок, 25.06.2018, 20:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4510
Модератор - це одна з тих слабких і полохливих істот, які панічно бояться людини і ховаються від неї в диких, недосліджених форумах Мережі, яких, на жаль, стає все менше і менше. В той же час це дуже симпатичні істоти, здатні своїми спілкуванням і зовнішністю прикрасити Ваш форум. Модератори і Адміни приручаються дуже погано, рідко існують в одомашненому вигляді, і практично не розмножуються в неволі – там їм складно знайти подругу-модератора, Адміна. Популяція Модераторів і Адмінiв знаходиться на межі зникнення. Збережемо ж їх для наших нащадків!!

Модер і Адмін- тварина хижа. І кусюча. Щоб уникнути травм руками не чіпати.

Ось деякі правила по догляду за Модератором:

1. Спілкуйтеся у форумі тихим голосом, шанобливо і доброзичливо.

2. Заголовки великими буквами, лайки, нецензурні вирази, образи злякають будь-якого користувача, а вже така ніжна істота як Модератор – не потерпить і зробить комусь боляче.

3. Постарайтеся не рекламувати речі, що не мають відношення до форуму. Модератор за своєю природою дуже довірливий і наївний, і може по посиланню піти з форуму і назавжди заблукати в неосяжному нецивілізованом Інтернеті або вас покусати.

4. У жодному випадку не видавайте себе за іншу людину, а особливо – не прикидайтеся іншим Модератором! Обманом ви можете нанести невиправний удар його чуйній душі і закоханому серцю... І собі.

5. Модератор – дуже соромлива істота, і бентежиться, коли на форумі починають обговорювати його зовнішність, поведінку або особисте життя. Якщо Ви хочете сказати йому щось ніжне і ласкаве, краще це зробити в приватній бесіді або по електронній пошті.

6. Будучи творчою особою, кожен Модератор любить вигадувати «Правила поведінки у форумі», дає читати цей твір усім і радіє, коли ці правила виконуються. Зробіть йому приємне – і Модератор назавжди залишиться на форумі, даруючи Вам естетичну насолоду від бесіди.

А Адміна просто любіть.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Зв'яжіться З Нами » Правила догляду за Модератором і Адміном
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом