Робимо Мінет , Виглядаючи При Цьому Сексуально [Поради]
|
|
Olenochka | Дата: Субота, 10.03.2018, 12:52 | Повідомлення # 31 |
| Одого разу запропонував щоб дівчина зробила мінєт з презервативом була цікавість чи щось відчую, а вона сказала ти думаєш що я хочу резину жувати....
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 24.03.2018, 13:33 | Повідомлення # 32 |
| Після прочитання ваших історій, зважилася зробити своєму хлопця мінет, йому дуже сподобалося, стогнав і хвилин через 7 кінчив. Він був дуже радий, що я зробила це йому, бо це для нього як і для мене 1 раз. Більше такого не повторювалося, так як МЧ заборонив мені це робити, так як сильно любить мене і не хоче що б я ставала мінетчіца. Я так рада і вдячна йому, що він солідарний зі мною в тому що мінет це не дуже добре)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 27.03.2018, 09:32 | Повідомлення # 33 |
| У мене питання власне до розпусниць: : думаю, всі помічали, що в порнушці часто дівчата починають робити хлопцям мінет, коли ті ще немають ерекції, починають смоктати їх м'який і млявий як торішня сосиска член... і мені от цікаво, я одна така, кому так робити неприємно або всім дівчатам не подобається брати член в рот, поки він не стане твердим??? Взагалі люблю мінет, але не эрегорованный член в рот не беру, особисто мені це гидко... щиро сподіваюся, що це нормально, а не розлад психіки яке-небудь
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 07.04.2018, 19:30 | Повідомлення # 34 |
| Один раз прийшла думка під час мінету, що лише один мій рух зубів і його життя більше ніколи не буде таким як раніше. Відчуття у мене були просто приголомшливі, від влади і всемогутності.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 08.05.2018, 09:46 | Повідомлення # 35 |
| Прекрасне відчуття, коли робиш своєму коханому мінет, він тримає твоє волосся, а потім солодко цілує.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.06.2018, 09:27 | Повідомлення # 36 |
| Немає нічого крутіше, ніж прокидатися від того, що тобі роблять мінет. Дівчата, сосіть, ми вас за це добряче трахнем.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.07.2018, 09:07 | Повідомлення # 37 |
| От, дівчата, скажіть будь ласка, чи робите Ви своїм хлопцям мінет ? Просто, мій хлопець категорично проти цього... Він завжди говорить, що можна прожити, і без цього, що йому шкода дівчини, яка це буде робити що вона не повинна взагалі про це думати, що це вже занадто ( таким нехай, займаються шлюхи), а не кохана дівчина. На вигляд я та моя фігура не є з найкращих, проте вона і не з найгірших. Та й в іншому випадку, куні він би не хотів мені робити, а так робить сам ( я навіть ніколи йому про це не казала й не кажу). Мені здається, що він просто боїться, аби я йому нічого погано не зробила, а в душі, він звісно хоче, аби я зробила йому мінет. Тому порадьте будь ласка, як зробити так, аби він нарешті погодився на цю справу.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 21.07.2018, 11:01 | Повідомлення # 38 |
| Коли я починаю робити мінет своєму хлопцеві, він завжди бажає мені приємного апетиту. Вихований, блять
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 05.08.2018, 12:42 | Повідомлення # 39 |
| Дуже люблю, коли під час мінету хлопець витягує член з мого роту і пошльопує ним по губам, обличчі, лобі.. дуже збуджує і цей факт і сам звук ударів.. саме так для мене і звучить оральний секс:)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 15.09.2018, 15:52 | Повідомлення # 40 |
| Робила мінет хлопцеві, продовжила глибоким, почала прискорюватися, дихання не вистачає, він кінчає, я задихаючись, кашляю, але не відсуваюся, сльози течуть, соплі течуть, слюні течуть, все по пиці
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 21.09.2018, 10:42 | Повідомлення # 41 |
| Хелм,є чоловік.ми одружені з ним пару років,робить мені часто куні а я мінет ну хоть убий не могу робити. бридко і все а він від цього казиться,відчуваю жопою що скоро і мені добре перестане робити Як побороти це?
Бридко? Ну не знаю...якщо любиш, хочеш приносити задоволення, і він тебе збуджує, цього достатньо, щоб хотіти робити мінет. Він ж дотримується гігієни?! Якщо є запах, який утворюється внаслідок життєдіяльності організму, його легко усунути водою з милом. Чула, може бути бридко від виділень, які виникають під час збудження, чи смаку сперми, то побуй в презервативі для початку і почитай про вплив способу життя і харчування на їх смак. Якось так)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 23.09.2018, 14:47 | Повідомлення # 42 |
| . Була одна в мене дівчина - любила сосати, та не любила глотати. Одного разу я прийшов до неї за порцією задоволення, а вона каже - я передумала. Бо сама ж мене на то й запросила. Ну пройшло кфлька хвилин ми випили чаю і збираюсь іти додом коли вона типу - ну ладно знімай штани. Я зняв штани ляг на ліжко вона почала смоктати, кажу дай полотенце - ти ж не ковтаєш. Полотенце збоку, вона смокче і тут дійшов я до апогею. І не кажу тікай а порціями кінчаю їй в рот. Так цвирк - цвирк. І в кінці все злив. Вона в шоці - бігає по кімнаті кричить,що я придурок, плюється в чашку х під чаю. І каже - ти д казав на полотенце. А я кажу - я передумав. Отак ми і зрівняли рахунок з 1:0 на 1:1. А продовжили все сексом. Ось так малята. Мораль така. Нема чого дразнити хлопців словами - передумала. Що сієш то й пожнеш) анонімно звісно).
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 24.09.2018, 09:40 | Повідомлення # 43 |
| Подруга розказала як пішла в кіно з новим хлопцем, ну в неї недотрах був і вона вирішила приємне зробити, зробила мінєт прямо в кінотеатрі, я в шоці був Вона сказала що то класно, відчуття афігєнні Цікаво кому їй чи йому
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.09.2018, 17:44 | Повідомлення # 44 |
| Є сильне бажання відсмоктати та заковтнути в колишнього з яким розлучилися 2 роки тому і показати чого я навчилася.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 01.10.2018, 09:00 | Повідомлення # 45 |
| Подруга зробила мінєт Казала нє, нє, не буду Вина маєш, взяв за волосся, донизу її і зробила так...зі смаком робила, не було цікаво яка реакція в мене, просто його хотіла
|
|
| |