Робимо Мінет , Виглядаючи При Цьому Сексуально [Поради]
|
|
Olenka | Дата: Вівторок, 21.02.2017, 17:30 | Повідомлення # 16 |
| Мій чоловік під час мінета частенько просить мене покусати його член, і чим сильніше я кусаю, тим йому приємніше. Я взагалі не розумію невже йому не больно .Кожен раз боюся йому зашкодити. Боюся уявити щоб я зробила якщо б мене вкусили за клітор
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 23.02.2017, 16:46 | Повідомлення # 17 |
| Коли роблю коханому мінет, роблю вже довго і намагаюся взяти якомога глибше, улюблений починає допомагати собі рукою. мене це жахливо засмучує, адже це означає, що я хреново сосу. це мій перший чоловік, і я вчуся робити все з ним. він стверджує, що йому все подобається, просто потрібен темп швидше. а у мене поки ну ніяк не виходить і глибоко і швидко. поки тільки щось одне. Сказала йому, що буду тренуватися на ньому, поки не навчуся.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 07.03.2017, 10:27 | Повідомлення # 18 |
| обожнюю робити коханому мінет. Дуже заводить коли він в моїх руках,повністю мені довіряє...провожу язичком по головці,ніжно беру в ротик.... Я вся течу коли чую стогони коханого,його ніжний з хрипинкою голос...а потім він бере мене за волосся і насаджує на свого дружка...трохи грубо,шалено і ось кульмінація... я висмоктую все до краплинки,ніжно обвожу головкою по губам... я люблю робити мінет своєму коханому і завжди прошу дати ще:) любіть своїх половинок і балуйте)))анонімно.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 16.03.2017, 10:30 | Повідомлення # 19 |
| Сьогодні вперше робила мінет , не розумію чому деякі дівчата нехочуть і нероблять його своїм мужчинам)
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 20.03.2017, 15:34 | Повідомлення # 20 |
| Я вважаю, що якісно зробила мінет своєму хлопцеві, якщо при його оргазмі сперма витікає у мене з носа.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 27.03.2017, 10:28 | Повідомлення # 21 |
| От, дівчата, скажіть будь ласка, чи робите Ви своїм хлопцям мінет ? Просто, мій хлопець категорично проти цього... Він завжди говорить, що можна прожити, і без цього, що йому шкода дівчини, яка це буде робити що вона не повинна взагалі про це думати, що це вже занадто ( таким нехай, займаються шлюхи), а не кохана дівчина. На вигляд я та моя фігура не є з найкращих, проте вона і не з найгірших. Та й в іншому випадку, куні він би не хотів мені робити, а так робить сам ( я навіть ніколи йому про це не казала й не кажу). Мені здається, що він просто боїться, аби я йому нічого погано не зробила, а в душі, він звісно хоче, аби я зробила йому мінет. Тому порадьте будь ласка, як зробити так, аби він нарешті погодився на цю справу.
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 01.04.2017, 20:30 | Повідомлення # 22 |
| Мінет робити не люблю! Хотілося б все ж, щоб це було якось з почуттям, а не тому що треба. Читаю як інші говорять, що їм це приносить задоволення, а я так не можу. Мій МЧ куні робить мені і я бачу, що йому приємно, у мене такого немає, у мене "скоріше б уже" .
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 25.04.2017, 16:46 | Повідомлення # 23 |
| Роблю коханому міне. У цей момент у нього очі горять від щастя, від моєї ніжності, він починає мене гладити по голові і важко дихати, трохи пізніше ще говорити: ось так добре; так нереально круто; да, давай ось так, ммм. А ще 1-2 рази, коли я можу зупинитися на частку секунди, він притягує мене до себе за плечі і ніжно цілує в губи, потім відпускає і я продовжую далі. Кінчає з оргазмом і диким кайфом. Так що, більше ніжності. Дівчина більше старається, коли до неї так ставляться.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 08.05.2017, 09:19 | Повідомлення # 24 |
| обожнюю робити коханому мінет. Дуже заводить коли він в моїх руках,повністю мені довіряє...провожу язичком по головці,ніжно беру в ротик.... Я вся течу коли чую стогони коханого,його ніжний з хрипинкою голос...а потім він бере мене за волосся і насаджує на свого дружка...трохи грубо,шалено і ось кульмінація... я висмоктую все до краплинки,ніжно обвожу головкою по губам... я люблю робити мінет своєму коханому і завжди прошу дати ще:) любіть своїх половинок і балуйте)))анонімно.
Люблю балувати свого хлопця) от сижу я на парах, а він на роботі. Після пар звоню йому кажу приіідь туди то тудито срочно. Він приєжає. Я сідаю до нього в машину і кажу ідем туди куди я скажу і без лишніх запитань. Приєжаєм на місце призначення, де немає ні людей ні машин. Я дістаю його члена і почина робити йому мінет. І мені так подобається коли він дивиться зверху на мене як я йому це роблю. І потім він так класно кінчає мені в рот. Оо блін. Клас просто. І от відтепер , він любить частенько приіжати до мене після пар)
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 10.05.2017, 09:12 | Повідомлення # 25 |
| Всі самі класні мінети я робила тільки в екстремальній обстановці. У парку, в туалеті, в якійсь забігайловці, в лісі. Ентузіазму в такі моменти в мене було хоч відбавляй - улюблений божеволів від задоволення. Шкода, що просто в ліжку у мене такої ініціативності немає
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 24.05.2017, 09:11 | Повідомлення # 26 |
| Дуже соромилася робити своєму хлопцеві мінет, до цього нікому не робила. Після розмови з ним вирішила спробувати. Після кількох поцілунків його члена і пещення, він видав "Може продовжимо знайомство?". У підсумку все вийшло, тепер ні краплі сорому. Так-що знайомство пройшло успішно
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 29.05.2017, 09:10 | Повідомлення # 27 |
| Робила мінет. Хлопець кінчив, розслабилися і лежимо: він на спині, а я між його ніг близько члена так і залишилася. І що ви думаєте? Цей кадр смикнув членом, який ще не влігся, потрапив мені прямо в ніс і крикнув: "Страаайк!".
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 14.06.2017, 17:41 | Повідомлення # 28 |
| Люблю, коли при мінеті дівчина дивиться в очі. Більшість дівчат відчувають себе приниженими і на це не наважуються. А дівчина повинна контролювати процес .. і бачити по обличчю чоловіка наскільки йому подобається її робота.
********** Не приниженими, а соромʼязливими. Особливо, якщо це новий хлопець і робить перші рази. Потрібно заспокоїти дівчину, що все в порядку. І з часом боязнь дивитись в очі зникне. Нічого страшного тут нема. Сам момент коли вона дивиться означає, що ви стали більш близькими, якщо ви зустрічаєтесь.)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 14.10.2017, 17:57 | Повідомлення # 29 |
| Обожнюю робити мінет тоді, коли мій хлопець дивиться на мене, суне мені пальці в рот і тому подібне..уж дуже збуджує відчувати себе його особистою повією
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 30.10.2017, 10:21 | Повідомлення # 30 |
| Люблю робити мінет, до того як проколола язик - не любила. Після проколу - як дах знесло! Не можу зупинитися. Люблю дивитися на реакцію хлопців, яким ніколи не робили мінет з сережкою в роті! Ох, ці здивовані обличчя після сексу! Це щось !! Готова робити його вічно, аби чути ці стогони ...
|
|
| |