Робимо Мінет , Виглядаючи При Цьому Сексуально [Поради]
|
|
Olenochka | Дата: Субота, 20.10.2018, 20:00 | Повідомлення # 46 |
| Про що думають дівчата, коли роблять міньет?) У всіх такий задумчивий йпогляд, про щось мріють чи що? Не розумію))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 27.10.2018, 10:43 | Повідомлення # 47 |
| Мій мч просить у мене мінєт. Наважилась спробувати. Як же це противно! Що в цьому прекрасного не зрозумію! Ось так і буду напевно робити, тільки коли п'яна
Потрібно щоб він в тебе не просив а ти сама мала бажання це робити.Коли ти сама цього хочеш. Тоді і не противно а навіть заводишся від цього. І це такий кайф коли він не може стриматись і починає стогнати від насолоди )))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 25.11.2018, 12:41 | Повідомлення # 48 |
| Як то раз захотіла спробувати мінет з мороженомі в якийсь момент мій хлопець дико засміявся, я була в шоці, адже до цього ніколи такого не було, на моє запитання, що таке, він засміявся ще сильніше і сказав, що у нього відчуття , що йому смокче сніговик
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 07.12.2018, 13:08 | Повідомлення # 49 |
| Хочу щоб моя жінка під час мінєту поласкала мій анус язиком ,а потім вставила туди палець. Але не знаю,як їй сказати. Хтось з таким стикавсяв?шо скажете?анонімно, прошу поради
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 16.12.2018, 13:00 | Повідомлення # 50 |
| Я сьогодні змогла зробити глибокий мінет .. Як же болить горло Зате зробила хлопцеві приємно, пишаюся собою
Не варто то таких жертв. Він цього не оцінить, а буде хотіти ще і ще. Набридне, що тобі погано, а йому добре в цей момент!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.12.2018, 22:27 | Повідомлення # 51 |
| Обожнюю робити мінєт своєму коханому. Роблю його кожен день, вранці і вeчером.Коли дивимося фільм, теж обожнюю доставляти хлопцеві задоволення, коли він їде за кермом-опуcкаюсь вниз і починаю сосати.Сама від цього тeку ... це божеcтвенно.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 20.12.2018, 12:11 | Повідомлення # 52 |
| Скажу так : більшість дівчат\жінок не вміють робити мінєт класно, вони думають що доставляють райську насолоду і роблять щось надзвичайне, а насправді часто я просто якось вважаю не ввічливим давати дівчині чіткі вказівки але всетаки деяким які були готові мали бажання навчитися , таки пояснив. Щодо теми орального сексу більшості заважають комплекси .. Так і виходить що один робить вигляд що йому подобається а інший робить вигляд що виконує щось особливе.... Хоча що тут особливого ? Або надзвичайно тяжкого ? Посуд мити і то більше зусиль тобто 15 хв мити посуд більше зусиль треба ніж 15 хв орального сексу +-.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 06.01.2019, 20:26 | Повідомлення # 53 |
| є хлопець, але коли в мене місячні він знає, що мінєт буде) ми можемо бути на зупинці чи просто гуляти, я сама запропонувати можу мінєт бо люблю не лише його а і його член) дівчата, цінуйте хлопців і даруйте їм щастя) сексу може і не бути, але покажіть наскільки ви хочете зробити йому приємно)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 30.01.2019, 22:13 | Повідомлення # 54 |
| От для мене взяти в рот член, то щось дуже іниимне, якесь особливе відношення. Просто трах, то собі просто трах. А сосати буду тільки чоловіку.
Ага..в мене так подруга казала...я ж їй торочила, що знач із нею не той мужик..і що ви думаєте?розійшлася із тим і знайшла нового,якому сосе і в сраку дає
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 21.02.2019, 00:53 | Повідомлення # 55 |
| Обожнюю робити мінет! Обожнюю члени! Різні: і маленькі і великі,і рівненькі і викривлені,і тонкі і такі що в рота не влазять! Обожнюю!! Кожен має свій аромат,свій смак!мммм... і чим більше,тим краще! Нафіг мораль,я просто хочу сосати!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 30.03.2019, 12:27 | Повідомлення # 56 |
| Ось буває смокчеш і думаєш, а що якщо взяти і стиснути щелепи прям до межі - член відкуситься чи ні?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 02.04.2019, 21:55 | Повідомлення # 57 |
| Аби дівчина захотіла робити мінет, потрібно самому зробити їй "куні".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 25.04.2019, 22:34 | Повідомлення # 58 |
| Вчора пробувала робити мінет огірку. Рвотний рефлекс спрацьовує. А як ви дівчата можете сувати в рот товсті волохаті і смердючі хуї?
З таким відношенням до мінету, ти його ніколи не будеш робити добре Коли робиш коханому, то сама отримуєш задоволення від цього І про гігієну ти щось чула узагалі?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 17.05.2019, 09:57 | Повідомлення # 59 |
| Цитата Майже кожна жінка хоча б раз у житті смоктала за щось матеріальне ....за гроші, за подарунки, за халявний кабак, за влаштування на роботу, за підвищення по службі, за відпочинок на морі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 20.12.2019, 10:00 | Повідомлення # 60 |
|
|
|
| |