MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Як поліпшити свою фізичну форму?
Як поліпшити свою фізичну форму?
OlenochkaДата: Четвер, 11.06.2020, 13:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4510
Ви б хотіли поліпшити свою фізичну форму, але не знаєте, як це зробити? У цьому пості ви знайдете відповідь на це питання!

Пробігши кілька метрів, ви задихаєтеся і не можете дихати? Коли ви піднімаєтеся по сходах на 4-й поверх, ви відчуваєте, що піт стікає по спині, і ви червонієте на обличчі від зусиль? В такому випадку, вам безумовно варто попрацювати над своєю фізичною формою! Якщо ви намагаєтеся схуднути або задоволені своєю фігурою, варто зміцнити витривалість вашого тіла. Адже, як то кажуть, в здоровому тілі, здоровий дух. В цьому записі ми Вам підкажемо, як це зробити.

Як поліпшити свою фізичну форму?
Перш ніж ви почнете працювати над своїм фітнесом, ви повинні знати, що ефектів ви не помітите через кілька днів. Однак варто набратися терпіння, щоб вже через місяць відчути різницю.

1. Починай рухатися!
Це ключ до поліпшення вашої фізичної форми. Ви повинні знайти таку фізичну активність, яка підходить вам найбільше. Найкраще вибрати кілька видів спорту, щоб ви не нудьгували занадто швидко.

2. Для початку щось легке
В цьому випадку немає сенсу захоплюватися мотикою на сонці і починати з дуже виснажливих вправ. На це ще прийде час. Щоб не втратити мотивацію занадто швидко, додайте складність до своєї витривалості. Наприклад, це може бути:

Марш,
Біг,
Плавання,
Їзда на велосипеді,
Спокійна тренування вдома (без навантаження).
3. Тренування 2-3 рази на тиждень
Немає сенсу тренуватися частіше, тому що ваше тіло ще не звикло до зусиль і має встигнути адаптуватися. Намагайтеся робити тренування кожні кілька днів (бажано 2-3), а не тільки у вихідні, наприклад, щоб ваші м'язи встигли відновитися.

4. Поступово збільшуйте інтенсивність вправ
Зміцнення фітнесу-це процес, який включає в себе постійне підняття себе. Коли ви помітите, що вправи, які ви виконуєте, ускладнюють вам все менше і менше, почніть збільшувати їх інтенсивність. Збільште відстань або темп бігу, спробуйте проплисти більше довжини басейну і в більш швидкому темпі, виберіть гірський велосипедний маршрут, а для домашнього тренування додайте до нього навантаження (це можуть бути навіть пляшки з водою).

5. Не забувайте розігріватися і розтягуватися
Коли ви зосереджуєтеся на підвищенні своєї фізичної форми, ви можете почати приділяти менше уваги іншим питанням, таким як розминка або розтяжка. Вони дуже важливі і не повинні бути пропущені, так як це загрожує не тільки появою закваски, але і отриманням травми.

Джерело:dlanastolatek
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Як поліпшити свою фізичну форму?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом