MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Розійтися після 4 роки зустрічань? Пауза (Дівчина бере паузу в стосунках.)
Розійтися після 4 роки зустрічань? Пауза
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 23:29 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
В мене жахлива ситуація..У мене є хлопець,ми разом уже як 4 роки)
Але часто сваримся,за його словами через те,що я істрерю за все…
А я кажу,що він не правий в тому,що не бере з собою гуляти,що часто агресивно ставиться, гуляє з дівчатами( хоть це його друзі їх кличуть)…я дуже ревнива..не раз пробувала пояснити,що мені не подобається,не раз просила брати мене з собою гуляти..Нічого не помагає..все одно від нього жахливе ставлення…Дойшло до того,що почав брехати,що дома,а сам гуляв з друзями,пив і ходив з тими дівчатами..
Я думала,що даю йому мало свободи..але я пробувала змінити щось..все одно йому мало тої свободи і спокою( це його слова)…
А ось недавно я дізналась,що він більше ніж пів року ходив до моєї подруги і цілувався з нею..гуляв втіхаря..навіть на моє день народження танцювали разом.як пара…а про мене наче і забув…..Була ще одна з якою він цілувався…але це було раз..коли він віддихав в карпатах…типу через,те щщо я гуляла з іншим..(на той час ми посварились і розійшлись..)
коли я запитала його чому він так робив,він відповів,що я давала йому мало свободи,що я йому надоїла зі своїм плачем і істериками…Але попри то він сказав,що все одно мене любить…і розтаватись не хоче.. До речі зізнався,що має симпатію до тої дівчини,але нічого більшого…і все одно хоче бути зі мною..
Так от ..зараз у нас пауза,ми поки не спілкуємся..Але типу плануєм зійтись…
Навіть інша подруга випитувала його,що він хоче від тої паузи…На то він відповів,що віддихнути від мене, хоче,щоб я змінилась,і сказав,що все одно вернеться до мене..
Отже,що мені робити? Я боюсь,що там були інтивні стосунки…Я не знаю чи варто йому вірити? Допоможіть!!



Розкажи мені будь ласка про те, що тебе тримає в цих відносинах?Як ти бачиш своє майбутнє і на що ти готова щоб підтримувати ці стосунки? На скільки ти цінуєш себе і на скільки ти щаслива? Уяви що ти королева, яка любить себе, можна закрити очі і гарненько себе уявити: в чому ти одягнена, як себе почуваєш, що говориш. Дай на це собі трохи часу, а потім, коли відкриєш очі, подумай про відносини. Чи міняється щось? Якщо повністю підлаштовуватись під бажання іншого і мінятися тільки заради нього, то через певний короткий час, він перестане це цінувати і почине цим користуватися. Потім може з’явитися думка про те, що ти все одно нікуди не дінешся і тоді хлопець може почати шукати інші відносини. Почни цінувати і любити себе, казати про те, що тобі не подобається і що для тебе є не прийнятним у відносинах. Його змінити не можливо, завжди потрібно починати з себе. Через деякий час, коли ти почнеш бути собою зі своїми бажаннями і границями, ці відносини можуть змінитися, або знайдеться той, хто буде тебе цінувати.
Прикріплення: 5335664.png (236.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.02.2018, 01:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Приймай її пропозицію розлучитися, іншого варіанту немає. Можеш так їй і сказати. "Хочеш розлучитися, ок, змушувати не буду, відповідальність за це повністю на тобі"

Прикріплення: 0169685.jpg (16.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 21.09.2018, 17:26 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Потрібно сказати: : "Ти дуже хороша дівчинка, спасибі за все, далі наші шляхи розходяться. Щиро бажаю тобі щастя і удачі. Прощавай."
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Розійтися після 4 роки зустрічань? Пауза (Дівчина бере паузу в стосунках.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом