Olenochka | Дата: Вівторок, 19.06.2018, 23:53 | Повідомлення # 1 |
| Коротше кажучи 4 дні тому посварилися з дівчиною по телефону, тому що вона не рахується з моєю думкою, я її послав, вона кинула трубку.
Цитую: "іди на фіг, дура тупа"
А вона: "сам пішов"
Потім через 10 хв передзвонює 2 рази, я не піднімав трубку (образило те, що вона кидає трубку). І з тих пір ніхто не пише і не дзвонить один одному. Часом буває сильно скучаю і хочу написати їй, але не хочу здатися слабким. Мета була не давати їй мене прогинати під себе. За рік відносин таке в перший раз у нас(((( Раніше сварилися сильніше, але такого не було. Я вирішив почекати як мінімум 3-7 днів, потім написати. Цікаво почитати думки та поради. Головна мета - вона повинна боятися мене втратити.
Для початку тобі потрібно навчитися думати, перш ніж робити вчинки. Спочатку послав її, а тепер жалієшся. Якби мені дівчина сказала щось таке, що принижує мене, я б з нею більше ніяких справ не хотів би мати. Коротше кажучи, ти вчинив як неадекват. Тобі то треба? Ти послав і образив її, вона через образи кинула трубку, потім зрозуміла, що зробила помилку, і передзвонила тобі двічі, а ти як якийсь підліток ОБРАЗИВСЯ на те, що вона кинула трубку через ТВОЇ образи. Я думаю, тут зрозуміло, що треба робити тобі...
Альтернативний варіант - дорослішати , тупі дитячі розборки/войнушки не влаштовувати і не брати участь.
В даній конкретній ситуації - зняти каску і вилізти з окопу , подзвонити як ні в чому не бувало , на позитиві , про скандальчик не згадувати , якщо вона згадає - зробити "морду кірпічом" і перевести тему розмови , всілякі з'ясування відносин - утилізувати , домовитися про зустріч , першим закінчити розмову . ВСЕ. Удачі
Думки експертів :
Цитата 1. Тобі треба було брати трубку і виводити на позитив.
2.Винен ти. Так вона кинула трубку, тому що їй неприємно коли її обзивають. Доречі дуже погано по телефону вияснювати стосунки. Не дзвони їй...але якщо ти хочеш відносин з нею, коли вона подзвонить - візьми трубку.
3.Давай, сам подзвони і поговори з нею нормально. Звичайна сварка, пару днів не дзвониш, потім розмовляєш як зазвичай
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 24.02.2019, 19:56 | Повідомлення # 2 |
| Ви просто ще малолітні пиздюки, які можуть 24/7 свариться і мириться без особливого приводу, посилати один одного нахуй, а потім вибачатися лайками вконтактике, розходиться і сходиться по кілька разів надень. Робити ви будете це, поки остаточно один одного не заебете або поки хтось із вас не знайде іншого. Вже в наступних відносинах ви почнете робити це в менших обсягах, а ще через кілька таких відносин можливо взагалі припиніть. Раджу не морочитися і прийняти неминуче: рано чи пізно ви все-одно розлучитеся.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 27.02.2019, 23:52 | Повідомлення # 3 |
| Не можу ніяк піти від хлопця,тільки сваримося і я його кидаю,приїжджаю додому і замість того,щоб ревіти,як всі нормальні дівчата,тічу,як сучка,одразу купа фантазій і в попу навіть хочу! Отак мучаюся з день і біжу на потрахушки знову!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 04.04.2019, 16:21 | Повідомлення # 4 |
| Не буває дівчат, які не люблять виносити мозок.
|
|
| |