MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Хто перший повинен дзвонити після сварки?
Хто перший повинен дзвонити після сварки?
OlenochkaДата: Вівторок, 19.06.2018, 23:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Коротше кажучи 4 дні тому посварилися з дівчиною по телефону, тому що вона не рахується з моєю думкою, я її послав, вона кинула трубку.

Цитую: "іди на фіг, дура тупа"

А вона: "сам пішов"

Потім через 10 хв передзвонює 2 рази, я не піднімав трубку (образило те, що вона кидає трубку). І з тих пір ніхто не пише і не дзвонить один одному. Часом буває сильно скучаю і хочу написати їй, але не хочу здатися слабким. Мета була не давати їй мене прогинати під себе. За рік відносин таке в перший раз у нас(((( Раніше сварилися сильніше, але такого не було. Я вирішив почекати як мінімум 3-7 днів, потім написати. Цікаво почитати думки та поради. Головна мета - вона повинна боятися мене втратити.



Для початку тобі потрібно навчитися думати, перш ніж робити вчинки. Спочатку послав її, а тепер жалієшся. Якби мені дівчина сказала щось таке, що принижує мене, я б з нею більше ніяких справ не хотів би мати. Коротше кажучи, ти вчинив як неадекват. Тобі то треба? Ти послав і образив її, вона через образи кинула трубку, потім зрозуміла, що зробила помилку, і передзвонила тобі двічі, а ти як якийсь підліток ОБРАЗИВСЯ на те, що вона кинула трубку через ТВОЇ образи. Я думаю, тут зрозуміло, що треба робити тобі...

Альтернативний варіант - дорослішати , тупі дитячі розборки/войнушки не влаштовувати і не брати участь.

В даній конкретній ситуації - зняти каску і вилізти з окопу , подзвонити як ні в чому не бувало , на позитиві , про скандальчик не згадувати , якщо вона згадає - зробити "морду кірпічом" і перевести тему розмови , всілякі з'ясування відносин - утилізувати , домовитися про зустріч , першим закінчити розмову . ВСЕ. Удачі


Думки експертів :
Цитата
1. Тобі треба було брати трубку і виводити на позитив.

2.Винен ти. Так вона кинула трубку, тому що їй неприємно коли її обзивають. Доречі дуже погано по телефону вияснювати стосунки. Не дзвони їй...але якщо ти хочеш відносин з нею, коли вона подзвонить - візьми трубку.

3.Давай, сам подзвони і поговори з нею нормально. Звичайна сварка, пару днів не дзвониш, потім розмовляєш як зазвичай
Прикріплення: 1279811.jpg (17.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 24.02.2019, 19:56 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Ви просто ще малолітні пиздюки, які можуть 24/7 свариться і мириться без особливого приводу, посилати один одного нахуй, а потім вибачатися лайками вконтактике, розходиться і сходиться по кілька разів надень. Робити ви будете це, поки остаточно один одного не заебете або поки хтось із вас не знайде іншого. Вже в наступних відносинах ви почнете робити це в менших обсягах, а ще через кілька таких відносин можливо взагалі припиніть. Раджу не морочитися і прийняти неминуче: рано чи пізно ви все-одно розлучитеся.
 
OlenochkaДата: Середа, 27.02.2019, 23:52 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Не можу ніяк піти від хлопця,тільки сваримося і я його кидаю,приїжджаю додому і замість того,щоб ревіти,як всі нормальні дівчата,тічу,як сучка,одразу купа фантазій і в попу навіть хочу! Отак мучаюся з день і біжу на потрахушки знову!
 
OlenochkaДата: Четвер, 04.04.2019, 16:21 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Не буває дівчат, які не люблять виносити мозок.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Хто перший повинен дзвонити після сварки?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом