А ви робите мінет хлопцеві?
|
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 02.12.2019, 22:52 | Повідомлення # 91 |
| А які у вас способи?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 06.12.2019, 01:29 | Повідомлення # 92 |
| А які у вас способи?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 28.12.2019, 13:55 | Повідомлення # 93 |
| Мінет для жінки набагато більш висока ступінь близькості, ніж просто секс, мінет - це майже любов, і після мінета дівка дуже сильно прив'язується до тебе і вважає своїм чоловіком. Найбільш дієвий спосіб - зробити їй кунілінгус...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 21.04.2020, 12:10 | Повідомлення # 94 |
| Коли дівчина починає мінєт з ласок а-ля облизування члена , покусування легенькі , облизування яєць. Любимо коли дівчина висовує язичок і аж потім бере його в рот. Коли язик працює і облизує член в той момент коли він уже в роті. Коли дівчина вилизує яйця і працює рукою на члені. Коли ти лежиш , в якийсь момент вона відпускає член , член лягає тобі на живіт , і тут вона без допомоги рук бере його в рот. Це одне з найкращих відчуттів. Коли вона старається чим по глибше брати його в ротик і дивиться тобі в очі. Коли по ній видно що вона хоче щоб ти був в її роті і трахав її
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 10.12.2020, 09:58 | Повідомлення # 95 |
| Після того, як зроблю мінет, стаю ніжною і шовковою, хоча в звичайному житті та й у сексі я трішки стерва. Може відчуваю, що мною оволоділи повністю, і більше не випендрююсь... Обожнюю цей стан!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 18.02.2021, 18:44 | Повідомлення # 96 |
| . Більше трьох років у стосунках, а орального сексу ні разу не було. Живемо теперішньою модою: не розписані, дитина від першого шлюбу у дружини, орендована квартира, робота, телевізор, телефон. Питання - якщо не хоче робити приємне своїми губками, то чи можу я замовити послугу у професіоналок? І чи буде це зрада?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 28.07.2022, 16:07 | Повідомлення # 97 |
| Ніколи не розумів дівчат в цьому плані. Якщо хлопцеві запропонувати мінет то ні один хлопець в світі не відмовиться від такого задоволення від дівчини, а якщо дівчатам, жінкам запропонувати куні вони не хочуть, щось ломаються. По факту вони позбавляють себе задоволення. Дівчата, поясніть чому ви відмовляєтеся від такого задоволення?
|
|
| |