А ви робите мінет хлопцеві?
|
|
girlorg | Дата: Середа, 04.06.2014, 22:20 | Повідомлення # 16 |
| Интересные факты об утренней эрекции
Утренняя эрекция - это одна из самых интригующих загадок мужского организма. Это происходит со всеми здоровыми мужчинами, не страдающими от эректильной дисфункции, и является абсолютно нормальной физиологической реакцией.
Обычно непроизвольная эрекция у мужчин происходит во время фазы быстрого сна, когда в мозге повышается активность. Тем не менее, эта эрекция никак не связана с содержанием снов. Кроме этого, эрекция наблюдается у мужчин не только по утрам, но и 3-5 раз за ночь. Кроме взрослых мужчин, утренняя эрекция бывает у мальчиков, младенцев, и даже плода мужского пола, находящегося в матке матери. Обычно она длится около 20-30 минут, но в некоторых случаях может оставаться до двух часов и более.
Врачи используют информацию об утренней эрекции, чтобы диагностировать проблемы с потенцией. Пациенту на половой орган надевают специальное приспособление, или обычное кольцо из бумаги, пишет sexyweek.ru. Если в течение нескольких ночей кольцо остается целым, можно заключить, что у мужчины имеются физиологические причины эректильной дисфункции. Если же ночью, в отличие от состояния бодрствования, у мужчины происходит эрекция, скорее всего, дело в психологических проблемах.
Для чего же нужна эта "бесполезная" эрекция? Некоторые ученые полагают, что ночью кровь поступает в пещеристое тело полового органа, увеличивая приток кислорода к тканям, что предотвращает развитие фиброза - одной из самых распространенных причин эректильной дисфункции.
Кроме этого, эрекция может быть следствием переполнения мочевого пузыря, который стимулирует нервные окончания в позвоночнике, контролирующие рефлекторную эрекцию. Также, не следует забывать о партнерше, которая даже во сне может возбудить мужчину своими прикосновениями.
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 30.10.2014, 19:55 | Повідомлення # 17 |
| Дівчата вам подобається запах члена? коли ви робите мінєт вам більше подобається коли хлопець його тільки помив чи коли трішки має запах і присмак? так, ні, не роблю мінєт, я хлопець
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.11.2014, 16:04 | Повідомлення # 18 |
| перший раз наважилась зробити мінєт. до цього думала, що бридко, але тепер хочу і хочу сосати. Перший раз, правда, не зовсім вміло робила, навіть рознервувалася, почала плакати, що я не вмію робити мінєт,але навчилася. тепер люблю робити хлопчикам приємне)
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 16.11.2014, 14:32 | Повідомлення # 19 |
| Розкажу вам історію) Була така собі одна пара. Пацан дуже мінету хотів. Вона каже, ну лади, але спочатку від тебе глибоке куні+ ані) Він пом"явся, але погодився. Ну він відлизав, аж бризги йшли, дівчинка кайфанула, встає і йде) Він- а де мій менует??? -Який мінет? Нах звідси!)))
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 03.12.2014, 15:00 | Повідомлення # 20 |
| дівчина притворилась що проковтнула і при поцілунку перелила все мені до рота. нема більше в мене дівчини
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 06.12.2014, 00:11 | Повідомлення # 21 |
| це огидно і противно!ну як можна одне одному піськи вилизувати а потім цілуватись? я проти куні і мінетів.особливо я проти мінетів.наскільки це огидно і принизливо стояти на колінах перед членоносцем і вилизувати йому
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 21.12.2014, 14:26 | Повідомлення # 22 |
| дівчата, якщо секс триває більше 2-ох годин, ви не втомлюєтесь? ще отримуєте задоволення?
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 03.01.2015, 23:47 | Повідомлення # 23 |
| Вирішив дорозказати історію про перший мінет=) Так от дивились серіал і дівчина під ковдрою вперше спробувала зробити його, але дуже ніжно і невпевнено... Ми обоє незаймані були) Я нічого не відчув=) При тому в кімнаті люди були) І коли вона вилізла з-під ковдри то побачила мій покер фейс і на десерт я прокоментував якусь подію в серіалі "як член", тобто наче член) Стосунки були доволі романтичні, тому я довго пояснював і вибачався заплаканій дівчині що це було не питання=))) І нестандартний для таких історій хепі-енд=) Мінет в кімнаті, в туалеті , в душі=) Напевне на той час то був наприємніший день в житті)
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 11:12 | Повідомлення # 24 |
| Обожнюю робити мінет.Ну просто нереально обожнюю.Збуджує відчуття,коли в хлопця перехоплює дихання і стискаються пальці на ногах від задоволення.Дівчата,радуйте своїх коханих:)
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 08.01.2015, 22:39 | Повідомлення # 25 |
| завжди вважала, що робити мінет - принизливо для самої дівчини. Але тепер в мене є хлопець і я кожного разу просто дочекатись не можу коли зніму з нього труси) Спостерігати як він тащиться - кайф) При одних тільки думках кусаю губи:) Дівчина (незаймана) 18 років
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 11.01.2015, 19:17 | Повідомлення # 26 |
| Мені 20 років .. Вчусь ,маю хлопця і вже доволі довго разом , секс чудовий ,але я ніколи не робила мінєт .При одній думці про нього мені вже стає погано !А хотілось би порадувати коханого .І що робити ?
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 17.01.2015, 14:49 | Повідомлення # 27 |
| Коли в перший раз робила мінет хлопцеві, він закінчив мені в рот. Я проковтнула і відразу ж попросила його поцілувати мене. Видно було, що він не хотів, але через нехочу поцілував. В іншому випадку це був би останній мінет.
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 24.01.2015, 11:23 | Повідомлення # 28 |
| 11. ГЛИБОКИЙ МІНЄТ.
Досить складна техніка орального сексу, яка вимагає тренування. Складність полягає в тому, що член необхідно засунути в рот якомога глибше по саму горлянку і навіть заковтнути його (спосіб також називають "глибока глотка"). Оскільки техніка цього мінєта не з простих, то перш ніж приступити до її використання, рекомендуємо прочитати окремі статті щодо цього питання, до речі, існує багато прийомів. P.S: Думаю,колись знайду час і для такої теми))))
12. ОБЕРТАННЯ ГОЛОВОЮ
Голова повинна працювати також як і стегна під час класичної пози, коли дівчина сидить зверху на партнері. Глибше обхопивши член ротом, партнерка починає кругові і будь-які інші обертання головою - зверху вниз і по колу в різних напрямках, а також можна спробувати виписувати головою будь-які символи - наприклад, цифри або літери з алфавіту. 13. ЛАСКИ ГОЛІВКИ))))
Партнерка оголює голівку члена, ніжно відтягнувши з неї шкірку, і пестить її язичком. Робити все потрібно дуже трепетно і обережно - головка дуже чутлива, і відтягнувши шкіру більше ніж потрібно, можна заподіяти чоловікові біль! Але зате, коли вона виявляється відкритою, то чутливість до пестощів збільшується в рази.
14. ВСМОКТУВАННЯ ЧЛЕНА!!!! ОХ ЛЮБЛЮ Я ЦЕ))) Один з найшвидших способів довести чоловіка до оргазму орально. Потрібно лише створювати для члена в роті вакуум. Для цього дівчина повинна обхопити член ротом і вдихнути все повітря, який залишився у неї в роті. І так робити раз за разом - це має дуже швидко привезти до закінчення чоловіки в рот! В цьому способі можливі два види виконання. Дівчина просто всмоктує член, сильно обхопивши його губами, або ж рухаючись по ньому губами від кореня до голівки, відпускає і знову обхоплює. Також можна чергувати обидві техніки виконання. 16.ВСМОКТУВАННЯ І КОВЗАННЯ))) Спочатку дівчина смокче член, за методом "Висмоктування члена!", Після чого створює враження завершення процесу ковзанням своїми руками по члену. Як і попередній спосіб, тут також варто чекати швидкого оргазму у чоловіка.)))))))
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 31.01.2015, 15:26 | Повідомлення # 29 |
| Така ситуація: я незнаю шо зімною, але я хочу сосати свому хлопцю постійно. Я дура?
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 15.02.2015, 14:49 | Повідомлення # 30 |
| це неймовірне задоволення, коли коханий говорить по телефону з другом, а я ніжно цілую його торс, спускаюсь нижче, стягую штани, потім труси і починаю водити язичком по його твердому напруженому члену, беру його в рот, чим глибше тим ефектніше, він не може й слова сказати,тяжкі видихи... ммм.
|
|
| |