А ви робите мінет хлопцеві?
|
|
Olenochka | Дата: Середа, 09.03.2016, 13:20 | Повідомлення # 46 |
| Моя дівчина не визнає мінет, взагалі. Каже, що це огидно і неприродно. Теж саме і про куні. Кожен раз, коли читаю в цій спільноті про те, як дівчата будять своїх хлопців вранці мінетом, серце кров'ю обливається.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 30.03.2016, 11:09 | Повідомлення # 47 |
| Дівчина довго відмовляла у мінеті.а минулого ранку я проснувся від того що вона залізла мені в білизну і взяла його в ротик))як виявилось вона чекала хорошого неочікуваного моменту...думаю віддячити їй хорошим куні.разом 4 місяці)
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 30.03.2016, 11:11 | Повідомлення # 48 |
| Моя дівчина після мінета ковтнула, з серйозним обличчям і офіційно заявила: "Відгуки? Питання? Пропозиції, побажання " я заіржав, а вона образилася і цілий день зі мною не розмовляє ..
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 31.03.2016, 10:17 | Повідомлення # 49 |
| Погодився на глибокий мінет. Вперше відчув що таке жалість до партнерки. Намагається, приємно, відчуваю що її саму це заводить. Але як розумію, що вона наполовину його взяти не може і насилу дихання затримує хочеться притиснути до себе і погладити зі словами "не переймайся, бідна моя"
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 06.04.2016, 12:44 | Повідомлення # 50 |
| Знаєте, що круто влітку? Мінет після довгого купання в річці. Навіть вже вставший член деякий час залишається прохолодним, і зміна температури - з холодних мокрих плавок відразу в гарячий рот - просто з ніг валить від задоволення.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 18.04.2016, 09:41 | Повідомлення # 51 |
| На замітку чоловікам. Жінки дуже непогано ставляться до мінету. Але 90% причин відмови вам у цьому швидкому задоволенні - ваша неохайність. Складно з задоволенням, віртуозно робити мінет, коли ви були в душі вчора ввечері, після цього потіли-пісали і т.д. Я і не проти зустрічати чоловіка з роботи мінетом. Але я знаю, що він обов'язково зайде перед виїздом додому в туалет і приведе свого "друга" в норму) Щоб краще зрозуміти про що я говорю - після спекотного потного дня почухайте собі гарненько пах, а потім обнюхайте і оближіть ретельно руку)
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 05.06.2016, 09:46 | Повідомлення # 52 |
| Бентежить, коли дівчина робить тобі мінет, а з її прекрасною шиї звисає хрестик, який знаходиться якраз біля твоїх, вибачте, яєць. Чи потраплю я в Пекло? Чи пробачить мене Ісус? Хто-небудь стикався з подібним?
|
|
| |
Slavik1966 | Дата: Середа, 29.06.2016, 20:28 | Повідомлення # 53 |
| Мав у свому поки ще короткому житті три партнерки і помітив одну закономірність: чим краще дівчина цілується, тим краще у неї виходить робити мінет. Це просто випадковий збіг чи такий факт дійсно має місце бути? Додано (29.06.2016, 20:28) --------------------------------------------- Відсмоктала хлопцю так, що розпухла губа. Плюс до всього, під час сексу, зірвала голос. Здається, ми перестаралися
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 07.07.2016, 20:27 | Повідомлення # 54 |
| Робила хлопцю мінет. Намагалася якось слухати і виконувати його поради щоб він отримував задоволення (як мені здавалося йому зовсім не приємно, хоча він завжди ініціював це). Але коли з нього вилетіла фраза "Не оближчеш мої яєчка?" Тут же перестала. Відвернулася і образилася. Весь день ходжу засмучена
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 11.07.2016, 21:54 | Повідомлення # 55 |
| Всі б хлопці сказала обов'язково,але ясно що як хочеш
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 18.07.2016, 09:52 | Повідомлення # 56 |
| Обожнюю робити мінет своєму хлопцю) Якщо просить - ніколи не відмовляю, навіть частенько пропоную сама) І я не розумію дівчат, які вважають що це низько чи огидно .. Доставляти задоволення коханому - це круто
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 28.08.2016, 18:30 | Повідомлення # 57 |
| Подруга сьогодні сказала, що робить мінет своєму хлопцеві тільки в презервативі, і йому подобається! А я взагалі не уявляю, як можна взяти в рот і смоктати цю гумку? І взагалі, це ж зовсім не ті відчуття для хлопців. Або я не права?
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.09.2016, 11:29 | Повідомлення # 58 |
| Роблю хлопцеві "подвійний" мінет.) Після першої еякуляції продовжую не зупиняючись. Довго не доводитися чекати, і після п'яти хвилин знову "порив" радості до тремтіння в ногах. Радуйте своїх улюблених бонусним мінетом)
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 06.10.2016, 13:38 | Повідомлення # 59 |
| Коли роблю чоловікові мінет, завжди тягне на ржач. А коли щічки втомлюються, так тим більше. То співати почну в головку, то розмовляти з членом. Іноді мені здається що чоловікові більше подобається ці жарти у перервах, а не сам мінет.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 21.10.2016, 20:26 | Повідомлення # 60 |
| Відразу як тільки познайомилася зі своїм хлопцем, він мені сказав що у нього при мінеті не стоїть. Або хвилюється, чи боїться ... Загалом! Сьогодні я все таки вирішила перевірити чи правий він ... Так знаєте що? Він визнав це кращим мінетом в його житті. Боже, я ніколи ще так не пишалася собою)
|
|
| |