А ви робите мінет хлопцеві?
|
|
Olenochka | Дата: Четвер, 28.06.2018, 09:26 | Повідомлення # 76 |
| Люди, а як би ви реагували, аби проснулись, а перед носом член твердий і хлопець ним тикає в щоку, в носа, по губам тре... Я не втрималась і схопила губами, коротше відсосала вранці йому. От так розбудили мінєтом
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.08.2018, 11:16 | Повідомлення # 77 |
| Мій коханий чоловік часто змушує мене робити йому мінет. Любить взяти за волосся, примусити стати навколішки і в процесі обов'язково маю дивитись йому в очі. Хлопці, поясніть, чого вас так збуджує цей погляд дівчини при мінеті?
І погляд цей має бути грайливим, як раз це твоя влада над чоловіком, бо його задоволення залежить тільки від вмілості твого рота, а не погляд побитого цуцика під дощем.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 07.08.2018, 09:13 | Повідомлення # 78 |
| Просто терпіти не можу хлопців, які колодою лежать під час мінєта. Я роблю тобі приятно, чого ти не стогнеш? Якось спитала свого, а він мені каже «Я що, дєвка чи що?». Як це відноситься до цього? Я хочу чути і бачити твої емоції. Після такого всяке бажання пропадає.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 27.08.2018, 08:36 | Повідомлення # 79 |
| Під час 69 настільки глибоко взяла що хлопець відразу кінчив і все потекло через ніс!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 05.10.2018, 13:52 | Повідомлення # 80 |
| Мій коханий захворів((Вночі розбудив мене попросив допомогти йому заснути.Я зробила йому мінет і він заснув,зранку прокинувся здоровий! Лікуйте своїх коханих правильно)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.12.2018, 23:47 | Повідомлення # 81 |
| Мені 16 років,мій хлопець хоче мінчик,каже всі дівчата с*суть і ти можеш,а я ще маленька для таких думок,боюсь втратити його... Навіть незнаю,що і думати.Як правильно вчинити в цій ситуації?
Роби що хочеш ти.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 06.02.2019, 22:11 | Повідомлення # 82 |
| Я не вмію робити глибокий мінєт . Два товчки в горло і я ригаю Дайте пораду, шо дєлать, їм же грубокий мінєт, шо борщ на м’ясі зварний, без нього нікуда
А якщо серйозно,то цьому вчитися не один місяць треба. Погугли ,відео подивись. Все ж є в неті зараз. І багато тренуйся.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 12.02.2019, 22:58 | Повідомлення # 83 |
| Коли мені було 16 навчалася на хлопчику робити мінет, щоб стати богинею в ліжку, дивний б план. Він здається відчував себе альфа самцем, а я сприймала його як цікавий механізм з яким можна грати в гру "добуду сперму". Він потім закохався ... все зустрічатися пропонував-наївна тупа простата)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.06.2019, 09:57 | Повідомлення # 84 |
| Хочу зробити хлопцеві мінет (до цього ніколи не робила), але боюся наступного: 1. Не витримаю присмаку і запаху його секреції. 2. Раптом в екстазі він мені його в саму глотку засадить. Що порадите?Хочу зробити йому добре, але як зробити щоб все нормально пройшло?
1) Хлопець, повинен бути після душу.
2) Деякі чоловіки люблять подовбити і в рот, але головна суть мінету, що саме ти контролюєш те, наскільки глибоко і як ти його "береш". Буде довбати в глотку просто скажи: милий, розслабся і отримуй задоволення.
3) Ковтати або не ковтати - особиста справа кожного. Моя наприклад не те, що ковтати, вона від запаху сперми на грудях, практично може вирвати. Тому, що дуже чутлива до багатьох запахів.
4) Хороший мінет начиться робити - займає час. І це зрозуміло, тому що поки ти зрозумієш що, де, як і з якою швидкістю доставляє йому задоволення - пройде час. А так само ще й не всі чоловіки однакові. Хто любить по одному, а хто то по іншому, хоча сама концепція однакова.
5) Від себе особисто додам: коли робиш Мінет-не забувай, що у тебе є і рука. Робота рукою по стовбуру поряд з посмоктуванням ( особисто мені ) доставляє офігенне задоволення. Так само не забувай що є ще й яйця. Одним словом не бійся бути бл... в ліжку, бійся бути бл...в житті.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 25.07.2019, 10:18 | Повідомлення # 85 |
| Цитата Мужчини!!! Що ви відчуваєте під час хорошого мінєту? Я не говорю про невмілі облизування сухим язиком і подрочування рукою наотєбісь, а про дійсно пристрасне і якісне відсмоктування з густою слюною заковтуючи максимально в горло з яйцями. Якщо це робить профі! Як ви можете описати свої відчуття?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 06.08.2019, 22:46 | Повідомлення # 86 |
| Цитата Член у роті повинен рухатися з тим же темпом і ритмом що і в піхві
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 25.09.2019, 21:48 | Повідомлення # 87 |
| Комусь одне подобається а комусь інше.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 07.11.2019, 00:21 | Повідомлення # 88 |
| Цитата Сейчас сложно встретить девушку, которая не любит чтобы её взяли за волосы и шлепнули по попе. Думаю так происходит потому что полно парней, которые ссут/не умеют так делать.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 09.11.2019, 14:48 | Повідомлення # 89 |
| Цитата Презерватив, у мене менше відчуттів презервативі тому потрібно багато часу що б кінчити, а взагалі я думаю це від того що на презерватив починаєш відволікатися, так як думаєш порвався не порвався, з'їхав не з'їхав, і т. д. то відразу помітити важко
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 15.11.2019, 11:58 | Повідомлення # 90 |
|
|
|
| |