MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » А ви робите мінет хлопцеві?
А ви робите мінет хлопцеві?
OlenkaДата: Четвер, 03.11.2016, 00:02 | Повідомлення # 61
Повідомлень: 3285
Це було зимою. Я ше була маленька і незайманна, але хотілось якось здивувати коханого. Було дуже холодно і треба було якось зігрітись. Я взяла його за руку і повела в підї*зд на 9 поверх. Зняла свій шалик, завязала йому очі і зробила свій перший мінєт. Він був в приємному шоці
 
OlenkaДата: Понеділок, 07.11.2016, 18:39 | Повідомлення # 62
Повідомлень: 3285
Вирішив дорозказати історію про перший мінет=) 
Так от дивились серіал і дівчина під ковдрою вперше спробувала зробити його, але дуже ніжно і невпевнено... Ми обоє незаймані були) Я нічого не відчув=) При тому в кімнаті люди були) 
І коли вона вилізла з-під ковдри то побачила мій покер фейс і на десерт я прокоментував якусь подію в серіалі "як член", тобто наче член) 
Стосунки були доволі романтичні, тому я довго пояснював і вибачався заплаканій дівчині що це було не питання=))) 
І нестандартний для таких історій хепі-енд=) Мінет в кімнаті, в туалеті , в душі=) Напевне на той час то був наприємніший день в житті)
 
OlenkaДата: Середа, 09.11.2016, 23:48 | Повідомлення # 63
Повідомлень: 3285
Мені всього лиш 15,але однокласник дуже просить зробити йому мінет, я йому кажу шо по перше мені 15,а по друге я ж не шлюха, щоб кому попало це робити! І ось сьогодні мої дебіли однокласники закрили мене з ним у нашому кабінеті, як я не намагалась стукати ніхто не відкрив! І він придурошний знімає штани і потім труси, я кажу ти шо робиш одягнись і він бере мене обома руками за жопу ну а я шо, я потекла і не втрималась ну і зробила йому мінет! 
Тепер дуже сильно шкодую!Може мені тепер в іншу школу перевестись чи як?
 
OlenkaДата: Пятниця, 11.11.2016, 12:43 | Повідомлення # 64
Повідомлень: 3285
я вичитала в інтернеті,що хлопцям дуже подобається коли робиш мін'єт з пальчиком в його попі(масажуючи).робила чоловіку-не сподобалось(((подільться як це робите ви,бо дуже хочу доставити заловолення чоловіку і хочеться різноманітності в цій практиці))*умнікам* не коментувати
 
OlenkaДата: Неділя, 13.11.2016, 23:19 | Повідомлення # 65
Повідомлень: 3285
Скажу так : більшість дівчат\жінок не вміють робити мінєт класно, вони думають що доставляють райську насолоду і роблять щось надзвичайне, а насправді часто я просто якось вважаю не ввічливим давати дівчині чіткі вказівки smile але всетаки деяким які були готові мали бажання навчитися , таки пояснив. Щодо теми орального сексу більшості заважають комплекси .. Так і виходить що один робить вигляд що йому подобається а інший робить вигляд що виконує щось особливе.... Хоча що тут особливого ? Або надзвичайно тяжкого ? Посуд мити і то більше зусиль smile тобто 15 хв мити посуд більше зусиль треба ніж 15 хв орального сексу +-.
 
OlenkaДата: Субота, 07.01.2017, 14:42 | Повідомлення # 66
Повідомлень: 3285
Дико подобається робити мінет хлопцеві, коли він збирає мені волосся і тримає його, щоб не заважало, коли тягне за волосся, гладить по ньому. А коли заковтую глибоко, він натискає, через це виникає це чудове почуття покірності.
 
OlenkaДата: Середа, 15.02.2017, 10:17 | Повідомлення # 67
Повідомлень: 3285
Раніше ставилася до мінету байдуже, але з моїм у почав подобатися цей процес, я намагалася вчитися робити краще, йому ніби як подобалося і тут він недавно видає- що йому не подобається мінет, він думав тщо я люблю смоктати тому дозволяв мені це робити.
 
OlenkaДата: Пятниця, 17.02.2017, 18:21 | Повідомлення # 68
Повідомлень: 3285
Ітак мені 21 дівчині також, пробували все в плані сексу... окрім мінєту, вона "любітєлька" куні. сука майже щоразу просить щоб я зробив ну а я роблю хулі мені ж для неї нічого не шкода. Недавно вона трошки перепила в подружки забрав додому вона захотіла зробити мені "приємне" "тіпа зробила" ну я само собою задоволення получив а сама казала що більше того робити не буде... смак спецефічний - говорить.
Нє ну це пиздець як я роблю це ніхуя(хояа там також на смак не як смаколик) а вона як робить- це смак спецефічний... я вже їй казав шо нічого такого в тому нема багато дівчат таке роблять. а вона не хоче ( курва обідно всі люди як люди а я як не людина(
 
OlenkaДата: Понеділок, 06.03.2017, 10:29 | Повідомлення # 69
Повідомлень: 3285
От ви говорите в своїх постах про те, що стрьомно, коли робиш хлопцю мінет, а він стогне або зітхає. Типо повинен бути такий самець і не інакше. Бачити в ньому чоловіка. А мій хлопець зітхає і стогне, і я від цього завожусь так, що готова смоктати не зупиняючись і ще більш інтенсивніше. А він каже: неможливо не видавати ніяких звуків, коли так приємно. Від мінета кінчає регулярно. І після цього я не перестаю вважати його чоловіком. В іншому він хороший, огого. Куні відмінний. І всі задоволені. А все до того, що кожному своє, комусь секс без звуків, а хтось без цього відчуває напряг.
 
OlenkaДата: Середа, 19.04.2017, 09:31 | Повідомлення # 70
Повідомлень: 3285
З дівчиною разом 5+ років. Я її люблю, вона мене любить. Але вона абсолютно не вміє робити мінет. Взагалі не вміє. Жодного разу за ці п'ять років не кінчав від мінету, тільки від дрочки її рукою під час цього дійства. Кожен раз, коли я прошу мінет або вона сама проявляє ініціативу - сподіваюся, раптом ось зараз вийде. Але ні, все марно. Вона навіть головку не може повністю в рот взяти. У мене не величезна єлда, а цілком звичайний член, см16-17, тому взагалі не розумію, чому вона не може. Під час такого "мінета" можна хоч газету читати, хоч новини дивитися, хоч нараду по телефону проводити. Не знаю, що з цим робити. За п'ять років так і не навчилася ... Ось така от печаль. Але я все одно люблю її. Вибачте, накипіло.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.03.2018, 10:01 | Повідомлення # 71
Повідомлень: 4515
Вот я встречаюсь со своим парнем уже 3 года)и знаете как он уламывает на минет??лежим в кровати,он одеяло отбрасывает и говорит "ну вот посмотри на него,посмотри какой он поникший и грустный,посмотри как он смотрит на тебя своим жалобным глазом,помоги ему ", вот как тут отказать?:D И так каждый день
 
OlenochkaДата: Пятниця, 18.05.2018, 09:20 | Повідомлення # 72
Повідомлень: 4515
Люблю коли робиш коханому міннет, а він за вушка тримає, як будто рулить. Прикольно так
 
OlenochkaДата: Понеділок, 21.05.2018, 21:21 | Повідомлення # 73
Повідомлень: 4515
Коли мені вперше зробили справжній і незабутній мінет. Було таке відчуття, що через головку члена мені висмоктали весь мозок)
 
JoliДата: Четвер, 21.06.2018, 21:18 | Повідомлення # 74





Робила хлопцеві мінет другий раз і не дуже добре вийшло ,він допоміг , сказав нічого страшного ну не вийшло , але таке паршиве відчуття . Як думаєте буде спілкуватись після цього ??

Повідомлення відредагував Olenochka - Пятниця, 22.06.2018, 21:02
 
OlenochkaДата: Пятниця, 22.06.2018, 21:07 | Повідомлення # 75
Повідомлень: 4515
Цитата
Робила хлопцеві мінет другий раз і не дуже добре вийшло ,він допоміг , сказав нічого страшного ну не вийшло , але таке паршиве відчуття . Як думаєте буде спілкуватись після цього ??

Привіт , Joli!

Думаю, що буде! Йому ж не тільки від тебе секс потрібен?! Кохана людина завжди зрозуміє. навпаки має гордитися що ти "чиста", та не маєш досвіду в подібних речах.

А якщо не буде, то це чудово. Непотріна людина з твого життя.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » А ви робите мінет хлопцеві?
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом