MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » А ви робите мінет хлопцеві?
А ви робите мінет хлопцеві?
OlenkaДата: Середа, 18.02.2015, 23:48 | Повідомлення # 31
Повідомлень: 3285
Я ще ніколи не робила мінєт і не знаю чи колись зроблю, просто для мене це не нормально(дівчина 21 рік, маю хлопця
 
OlenkaДата: Середа, 25.02.2015, 10:39 | Повідомлення # 32
Повідомлень: 3285
обожнюю робити мінєт своєму хлопцю... а коли він стогне - то я просто в ауті) прямо хочеться йому сосати завжди і будь-де... скажіть, це взагалі нормально? чи я трошки перегинаю? =)
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:30 | Повідомлення # 33
Повідомлень: 3285
Використовуючи сексуальний масаж в інтимному житті можна збільшити сексуальність і чутливість.

Він стимулює і збуджує партнерів, посилює насолоду і сприяє повноцінному оргазму.

Для досягнення оргазму використовується погладжування ерогенних зон на тілі за допомогою долонь. Під час стимулювання ерогенною зони, збудження отримує весь організм. Безумовно, для досягнення максимального ефекту від сексуального масажу партнери повинні добре знати ерогенні зони один одного.


Основним завданням масажу є обопільна сексуальна стимуляція партнерів.Масаж може проводитися не тільки дотиком долонь до чутливих частин тіла, а й одночасним торканням тіла партнера або партнерки грудьми або сідницями.На поверхні шкіри при цьому виникають потужні збудливі імпульси.

Оголені партнери під час сексуального масажу стимулюють ерогенні зони, які можуть знайти по всьому тілу. Основні чутливі зони знаходяться в роті, на мочках і раковинах вух, сосках грудей, на статевих органах, біля пупка в районі паху. Найбільш чутливі ерогенні зони в місцях переходу слизової оболонки в шкіру.

Сексуальний масаж працює завдяки будові центральної нервової системи людини. Саме через неї передаються нервові імпульси, які збуджують тіло і доходять до статевих органів партнерів. Добре якщо партнери знають особливості роботи ЦНС для того, щоб синхронно отримувати задоволення.

При цьому якщо у чоловіків основна збудження наступає від стимуляції статевих органів, то жінка може отримати оргазм від стимуляції сосків, губ та інших зон. Особливо, якщо жінка має підвищену статеву збудливість.

Готуючись до сексуального масажу, можна прийняти загальну ванну. Сам масаж проводиться в зручному для партнерів місці, яким може бути ванна кімната, зручний стілець, ліжко або килим. Важливе значення має надання романтичного антуражу сексуальному масажу (музика, свічки). Масаж варто виробляти, змастивши долоні спеціальним кремом або ароматичним маслом.

Пози, в яких партнери масажують один одного, можуть бути різними. Як правило, один з партнерів знаходиться лежачи на спині, а другий сидить поруч і погладжує ерогенні зони на тілі, і стимулює зовнішні статеві органи. Оголеність партнерів висловлює інтимність відносин і викликає сексуальну стимуляцію партнерів.

Сексуальний масаж включає в себе основні методики класичного масажу.Використовується погладжування тіла, розтирання, вібрація, натискання і розминання різних ділянок шкіри. Перед масажем партнери повинні бути розслаблені і позитивно налаштовані.

Масаж починається ніжними дотиками по всьому тілу з голови до ніг. При цьому партнер змінює становище - спочатку масаж робиться, коли партнер лежить на спині, а потім перевертається на живіт.

Слід врахувати, що на початковій стадії сексуально масажу стимулювання статевих органів і паховій області проводити не слід. Сексуальний масаж можна розділити на масаж грудей, живота, спини і її нижній частині, ніг.

При цьому партнер чи партнерка може знаходитися як збоку, так і сидіти зверху, виробляючи масаж руками. Спочатку краще робити масаж зі спини, оскільки стимулювання цієї зони викликає комфорт в організмі, а тільки потім переходити до стимуляції впливаючи на підошви ніг і внутрішню поверхню стегон.

Масаж статевих органів також може проводитися в різних позах. При цьому партнери погладжують і стимулюють статеві органи один одного і все тіло.Партнер при цьому звертає увагу на стимуляцію клітора жінки, яку він може робити руками, губами або за допомогою пеніса. Жінка в свою чергу масажує член і яєчка партнера, злегка їх стискаючи.

Як додатковий інструмент, для сексуального масажу можна використовувати гідромасажер, який підключається в душі. З його допомогою можна впливати на клітор, яєчка, головку члена й інші ерогенні зони на тілі чоловіка і жінки
 
OlenkaДата: Четвер, 07.05.2015, 11:38 | Повідомлення # 34
Повідомлень: 3285
Я коли не вміла, робити мінет мені це дуже не подобалось , а коли з часом навчилася мені це дуже почало подобатися=) дівчата вчіться робити мінєт і радуйте свого хлопця
 
OlenkaДата: Четвер, 07.05.2015, 11:41 | Повідомлення # 35
Повідомлень: 3285
В моєї подружки брекети на зубах... Якось незручно її таке питати) Цікаво як вона робить мінєт хлопцю волоски не чіпляються?
 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 20:54 | Повідомлення # 36
Повідомлень: 3285
Який мінет корисний жінці.Вчені закликають жінок не відмовлятися від мине заради свого здоров'я.
Хочеш поліпшити собі настрій? Зайди на якийсь чоловічий форум!
Про що тільки там чоловіки не говорять! Вірніше, кажуть-то вони переважно про секс. Але як!
Ось, наприклад, тема минета. Один з учасників форуму, жалібно чмихаючи носом, запитує у друзів: "Як мені умовити дівчину ковтати сперму? Не хоче! Що робити?"

О, скільки рад отримав цей хлопець! Особливо грунтовним і вражаюче-інтелектуальним виявився один з учасників форуму, який порадив переконати дівчину ковтати сперму за допомогою науки.
І нічого, що під кожним з його тверджень стоїть туманна фраза: вчені стверджують ... Які вчені , після яких досліджень - Бог його знає. Але поради цього "тренера з мінету" звучать дуже грунтовно!
Читай!

Мине корисний для зубів. Виявляється, в чоловічій спермі - маса шалено корисних для зубів речовин! І, якщо регулярно робити чоловікові мінетом, можна дуже добре заощадити на візитах до стоматолога.

Адже сперма дуже багата на цинк і кальцій. Займаючись оральним сексом не менше двох разів на тиждень, жінка зменшує ймовірність виникнення карієсу на 40%.
Запитання від скептиків: взагалі-стоматологи стверджують, що зуби потрібно чистити не менше трьох хвилин. Саме стільки часу потрібно корисним компонентів із зубної пасти, щоб вступити у взаємодію зі слиною і дати оздоровчий ефект. Чи означає це, що сперму теж потрібно тримати в роті не менше трьох хвилин? А може зуби спермою потрібно полоскати?

Від хорошого мінета у жінки ростуть груди і округлюються стегна. Обгрунтування: сперма чоловіка - це диво-гормон простагландин в чистому вигляді. Потрапляючи в організм жінки, цей чарівний гормон стає мало не хірургом, але без скальпеля.
І у жінки, регулярно займається оральним сексом, збільшується груди, а вся фігура набуває спокусливо-округлі форми.
Природно, сперму потрібно ковтати, інакше ніякого пластичного дива без скальпеля не буде.
Слово скептикам: а як щодо шлункового соку? Не руйнує чи він гормон простагландин? Чим поганий більш природній шлях потрапляння сперми в організм жінки?
Мине проти стресу. Нервові закінчення на губах під час орального сексу активно стимулюються і організм починає активно виробляти гормон окситоцин, який діє на організм жінки як хороший заспокійливий засіб.
Думки скептика: а чим гірше романтичні поцілунки? Така ж стимуляція нервових закінчень, той же гормон окситоцин.

Мине на службі у гастроентеролога. Гастрит, коліт і виразка, тремтіть! Чоловіки нарешті знайшли кращий засіб для лікування цих хвороб і готові заради порятунку своїх улюблених поділитися найціннішим - власною спермою! Виявляється, сперма містить ліпіди і амінокислоти, які володіють відмінним загоює.
Рада скептика: всі гастроентерологи - просто нездари, чесне слово! Не бачать свого особистого щастя і можливості не запорошений розбагатіти. Пропонуємо бізнес-план: в кабінеті кожного гастроентеролога терміново відкрити процедурні кабінети з лікування спермою жінок, хворих на виразку.

У якості "упаковки з ліками" може виступати сам доктор. У разі, якщо перестане справлятися, можна залучати колег або навіть чоловіків з вулиці, які ще не втратили здатність співчувати і готові відкласти свої справи хвилин на десять, щоб допомогти змученим виразкою жінкам.
 За матеріалами: http://www.tochka.net
 
swholes1994Дата: Понеділок, 25.05.2015, 16:43 | Повідомлення # 37
Повідомлень: 7
я люблю робити мінєт, брати член в ротимк і сосати його, заковтувати його глибоко у горло
 
knopaДата: Понеділок, 13.07.2015, 00:22 | Повідомлення # 38
Повідомлень: 763
Розлучився з дівчиною після півтора років стосунків. У ліжку була моєю покірною рабинею, робила все, що я хотів, скрізь, де я хотів. Сама по собі вона не була "гарячою", просто дуже мене любила і секс зі мною їй несамовито доставляв, тому ми могли трахатись з нею по 5 разів на день щодня. Не любив її.
Тепер полюбив іншу і вже півроку разом з нею. Секс раз на тиждень, ніякого ентузіазму, мінет у свята. Люблю її, але кожен день згадую мою покірну дівчинку, яку хлібом не годуй - дай мій член посмоктати. Все ж секс дуже важливий у відносинах.
 
knopaДата: Середа, 26.08.2015, 10:54 | Повідомлення # 39
Повідомлень: 763
Обожнюю робити мінет тоді, коли мій хлопець дивиться на мене, суне мені пальці в рот і тому подібне..уж дуже збуджує відчувати себе його особистою повією
 
knopaДата: Неділя, 30.08.2015, 12:28 | Повідомлення # 40
Повідомлень: 763
Обожнюю робити своєму хлопцеві мінєт. Коли він стоне завдяки мені - це така насолода. Я не можу зрозуміти тих дівчат, які не роблять своїм хлопцям мінєти, бо якщо ти дійсно любиш його, то зробиш все аби задовольнити його.
Висновок: задовольняйте своїх коханих по повній програмі!)
 
knopaДата: Субота, 12.09.2015, 16:11 | Повідомлення # 41
Повідомлень: 763
Коли перший раз зважилася на мінет, довго вагалася, та все ж да .. На диво сподобалося. І робила на мій погляд глибоко і прийняла всього в рот. Проковтнувши солодощі коханого, облизнулася, посміхнулася, зрозуміла що Він на місці і цілий, а він "ти впевнена що це перший раз?! Нереально!" І гордість і образа (
 
knopaДата: Четвер, 08.10.2015, 17:28 | Повідомлення # 42
Повідомлень: 763
кілька днів тому я перший раз зробила мінет, і що я можу сказати, це неймовірно! Приємна ніжна головка, твердий член. Ти відчуваєш таку владу в цей момент! Доставляє неймовірне задоволення те, що він отримує насолоду від того, що ти робиш, ніжно торкаєшся, облизуєш, всмоктуш ... Я навіть зараз, коли це пишу, дико збуджуюся! Коли ти чуєш як він стогне, як його м'язи скорочуються від кайфу. Ну а момент, коли він кінчає і словами описати не можна, просто чарівно!
Милі пані, робіть мінет молодим людям. Це прекрасно!
 
knopaДата: Понеділок, 12.10.2015, 11:49 | Повідомлення # 43
Повідомлень: 763
Сьогодні їхала з коханим у машині з досить просторим салоном. Я, досить мініатюрненька дівчина, з жахом раптом зрозуміла, що не зможу робити мінет хлопцеві в машині, тому що просто не зможу дотягнутися, залишаючись в кріслі!
 
knopaДата: Неділя, 22.11.2015, 23:55 | Повідомлення # 44
Повідомлень: 763
Моя дівчина коли вперше зробила мені мінет ... заплакала зі словами: "я так рада що я нарешті це зробила" ..
 
knopaДата: Середа, 17.02.2016, 07:17 | Повідомлення # 45
Повідомлень: 763
Хлопець 21 рік. Випросивши від дівчини перший мінет, симулював, що мені приємно, щоб не образити, а вона думала, що все клас. Ніколи не думав, що буду так робити. Розчарований в мінеті, краще традиційний секс.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » А ви робите мінет хлопцеві?
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом