MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » 11 Відмінності між Порно актрисами і справжніми жінками
11 Відмінності між Порно актрисами і справжніми жінками
girlorgДата: Неділя, 08.06.2014, 19:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Хлопець може робити куні кілька секунд а  порноактриси буде звиватися від задоволення.При звичайному сексу з простою жінкою (дівчиною) збудження займе довше часу ніж виглядає в порно.1. Прелюдія. 
Порно зірка збуджується від 0 до максимуму за 10секунд!

Справжнє жінка: "Е-е, ви знаєте, що, якщо ми не будемо робити  півгодини, перш ніж ми займатимемося сексом, я буду суха, як книги

2. Волосся на тілі. 

Порнозірка: "Жінки не мають волосся ніде, крім своєї голови, і я думаю, їх брови Крім того, ми не йдемо у ванну, і коли ми кашель, крихітні феї вистрибнути з наших вуст і кинути блиск у ваших очах! ! " 

Справжнє жінка: "Я не люблю лежав у морозильній холодній кімнаті з моїми ногами в повітрі в той час як у Східній Європі жінка з мертвими очима ріпи мій лобкові волосся угоди з ним.». 

Більш Порно! Всупереч поширеній думці, є хороші порно для жінок , у вигляді чуттєвих книг, кіно, веб-відео та багато іншого. 

3. Виявивши, що ваш партнер має величезний пеніс .. 

Порнозірка: "Боже мій, ви величезний Я люблю гігантські тверді півні всюди, як на моєму робочому столі комп'ютера шпалери, або навіть в моєму вусі!" 

Справжнє жінка: ". Holy Shit НЕ МОЖЕ." (Ви, хлопці, знаєте, що рядки з "Павич", пеніса Ода Кеті Перрі? "Я просто розплакався / Я був настільки не готовий?" От як я відчуваю, коли я зловив зненацька гігантської ерегированного пеніса.) 

4. Давати мінет. 

Порнозірка: "! Я люблю робити це, я люблю все про це я б точно, а не робити нічого іншого, як грати з кошенятами або отримання заслуг нагороду!" 

Справжнє жінка:?.? "Це робоча Схоже, це мені потрібно зробити щось з кульками я повинен можливо запитаєте Yahoo Answers, так як вони чітко владу на все Людина, це відбувається деяке Це буде .. дивним, коли я можу дихати знову. " 

5. Ковтання. 

Порнозірка: "Мммм, я бажаю, щоб вони в пляшках це і продав його на всій їжу!" 

Справжнє жінка: "Я просто покласти ці хороші простирадла Ralph Lauren на моєму ліжку, так чому б не Крім того, у вас є деякі гумки!?" 

6. Отримання особи . 

Порнозірка: «Ох Це все одно, що запотівають з освіжаючий спа-воду, але в суміші з тесту гри, і seXXXier!" 

Справжнє жінка: "Це насправді вид гарячої Але він збирається скасувати дію цієї фактичної Groupon особи, які я отримав минулого тижня.?" 

7. Doggy стилі. 

Порнозірка: "Цей елемент деградації та анонімності, безумовно, не робить мене засумніватися в тому, ви насправді тягне до мене, я буду називати тебе" Папа "зараз, тому що це не дивно для будь-якого з нас!" 

Справжнє жінка: "Я повинен дійсно отримати, що стіни перефарбували." 

8. Анальний секс. 

Порнозірка: "Я ніколи не відчував такий інтенсивний почуття задоволеності моєї особистому і професійному житті, як і я, коли мій анальні дірки в даний час розсвердлений." 

Справжнє жінка: "??? Чому я згоден зробити це б все моє життя б по-іншому, якби я пішов в аспірантуру чи я вимотування Чи я вимотування на хуй прямо зараз?" 

9. Отримання оральний секс. 

Порнозірка: "О, мій Бог Ось це правильно там Так!" 

Справжнє жінка: ". Начебто вниз більше трохи вліво Ні, занадто далеко вліво Ні, це мій лікоть Насправді, чорт з ним, качку династії ....." 

10. Маючи оргазму. 

Порнозірка: "Якби я фальшивка це неприродно привабливим оргазм досить голосно ніхто не зможе сказати, що я насправді думає про те, що я збираюся зробити мій дворічний син на обід сьогодні ввечері Так от я йду: EEEEEEEEEEE! " 

Справжнє жінка: * флоп навколо * "!! *************** ~ ~ ~ ~ ~ *"* Робить дивні особи, напевно. * 

11. Після цього. 

Порнозірка: "Знову, знову" 

Справжнє жінка: "Хочете зробити мені смажений сир Крім того, ви можете вийняти мотлох Завдяки?!"
 
OlenochkaДата: Пятниця, 21.07.2017, 21:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4510
Коли дивлюсь порно, де дівчина смокче великий красивий член, то уявляю себе на місці тієї дівчини, а не тому хто дає в рот.
Хлопці фізично не збуджують взагалі, тільки їх красивий член. Шо робити, кому смоктати?))
Дівчата, в кого хлопець з великим і хто не проти поділитись? Мінет від іншого хлопця - це ж не зрада?)
 
OlenochkaДата: Четвер, 12.07.2018, 21:05 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4510
Останнім часом став помічати, що мене найбільше збуджують заміжні дівчата. Вони пахнуть по іншому, збуджуюче. Може тому що вони не приступна стіна? Подобається сам процес спокушання, починаєш з компліментів, ловиш її погляд. І немов телепат читаєш її думки "візьми мене". Від спілкування з ними отримуєш задоволення, в грудях вогонь.
 
OlenochkaДата: Середа, 29.08.2018, 19:41 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4510
Люблю, коли мій хлопець трясе у мене перед обличчям своїм членом. Це видовище мене просто заворожує, як гіпноз ...) Та й взагалі, я дуже люблю його член і готова милуватися ним вічно
 
OlenochkaДата: Пятниця, 14.09.2018, 15:16 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4510
Збуджуюся від викручування або закручування болтів. Так я і відкрила в собі здібності збирати меблі. Повісила 5 полиць, зібрала тумбу, і два столи. Хто б знав,хто б знав.
 
OlenochkaДата: Субота, 29.09.2018, 17:59 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4510
Боюся, що хто-небудь дізнається, що мене збуджують груди вагітних. Обожнюю великі соски, дивитися, як їх облизують, посмоктують, з них ллється молоко ... Переглянула всі відео такого жанру, знаю всіх актрис.
 
OlenochkaДата: Четвер, 22.11.2018, 21:03 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4510
Мене збуджують приниження як би дивно це не звучало. 
Коли дівчина чи хлопець під час сексу оьзивають мене всякими брудними словами.. заставляють робити всякі речі. Опускають..
Аж живіт зводить від збудження.
Наприклад, коли дівчина принижуючи мене розказує мені, про секс зі своїми колишніми і те, який великий член був у її колишнього і як він її ним гарно трахав..
чи коли хлопець, якому я сосу обзиває мене всякими пошлими словами...
Да да.. я бі:)
І отаке от в мене психологічне відхилення:)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 12.11.2019, 15:01 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4510
Я дівчина. Але скільки я не дивилася порно.це завжди або геї або лесбі. От не можу я дивитися натуралів. Якось не приємно. Я недавно вийшла заміж. І секс з чоловіком феєричний. Через порно з геями шикарно роблю мінет. А від лесбі навчилася і навчила чоловіка доводити мене за допомогою куні до оргазму. Ось такі справи. Порновідео як посібник для мене) але так і не зрозуміла чому на мж порно не тяне
 
OlenochkaДата: Пятниця, 27.03.2020, 13:29 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4510
Цитата
Популярний ресурс Pornhub вирішив зробити безкоштовний преміум-доступ для всіх. Таким чином люди по всьому світу зможуть використовувати сервіс абсолютно безкоштовно до 23 квітня
 
OlenochkaДата: Понеділок, 08.06.2020, 10:11 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4510
Я знаю, що багато порнозірок живуть щасливим сімейним життям. Але важко уявити, як їм вдається змиритися з професією коханої половинки. Коли я уявляю, як це в них відбувається, то виходить щось таке.

Ранок на кухні. Вона: "Любий, я біжу на роботу. В нас сьогодні зйомки в центральній студіїї". Він: "Біжи, кохана. До вечора!" Цьом-цьом.

Вечір. Після хвилини невдалих спроб відчинити замок, в квартиру завалюється втомлена дружина. Туш потекла, помада розмащена по губах, на волоссі залишки засохлої сперми, ноги трясуться. Опираючись рукою на стінку, з важкістю знімає туфлі.

Він: "Кохана, ти вже вдома! Як прийшов день? Ти напевно втомилася? Я приготував вечерю!". Вона: "Все чудово. Були зйомки з двома чорношкірими, все пройшло добре. Але я хочу прийняти душ".

Він: "Добре, сонечко. Я тим часом накрию стіл".
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.12.2020, 09:54 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4510
Учора подруга призналася мені,що кохає мене і хоче стосунки якісь зі мною ,до цього моменту, я себе вважала досить розпущенною дівчинкою,але почувши ці слова,вилетіла як пуля від неї, і більше не спілкуюся. Як мені реагувати і дивитись їй в очі?
 
OlenochkaДата: Четвер, 15.12.2022, 16:54 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4510
https://life.pravda.com.ua/society/2022/12/15/251859/
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » 11 Відмінності між Порно актрисами і справжніми жінками
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом