MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чому чоловіки люблять робити кунілінґус?
Чому чоловіки люблять робити кунілінґус?
girlorgДата: Неділя, 23.11.2014, 02:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Чому чоловіки люблять робити кунілінґус?



Чи багато хто з чоловіків робить своїй жінці кунілінґус? Так, багато. Але чи всі вони люблять цей самий кунілінґус робити?

Більшість чоловіків роблять кунілінґус, і у них є на це як мінімум 5 причин.
Чоловічі причини за те, щоб робити кунілінґус

1. Їм просто подобається робити кунілінґус! Ну ось подобається чоловікам пестити жінок язиком, та й годі! Чому? Тому що жінка, яка дозволяє робити собі кунілінґус, повністю довіряє партнеру. Звичайно ж, це робить чоловіка більш впевненим в собі і своїх можливостях. А можливо, причина й у тому, що чоловіку подобається запах збудженої жінки.

2. Це шлях до серця жінки. Трохи егоїстично, зате правдиво: чоловік, який робить жінці кунілінґус, просто підбирає ключик до її серця ... або до подальших інтимних стосунків, а можливо, хоче отримати щось матеріальне натомість («Люба, попери мені шкарпетки»).

3. Їм подобається доставляти партнерці задоволення. Величезну кількість чоловіків приваблює в кунілінґусі лише одне - вигляд збудженої, розпаленої жінки і усвідомлення того, що це - їхня заслуга!

4. Так прийнято. Квіти-цукерки на побачення, проводи додому, попередні ласки ... от із цієї ж серії. Ну ось прийнято так:) Проблема в тому, що це «прийнято», як і всі інші, може здійснюватися на автоматі, що навряд чи принесе задоволення обом учасникам процесу. Але ж прийнято отримувати від кунілінґуса задоволення, і жінка теж буде звиватися і стогнати, навіть якщо їй цей процес і не подобається.

5. Кунілінґус робиться, щоб урізноманітнити секс. Популярний сексуальний прийом. Багато чоловіків включили його у свій репертуар і використовують регулярно, щоб секс пройшов гаряче і різноманітніше.

Є й такі чоловіки, які нізащо не роблять кунілінґус своїм партнеркам. Чому?

Чоловічі причини проти того, щоб робити кунілінґус

1. Це аморально. Дивно, але є ще такі чоловіки, які вважають кунілінґус чимось аморальним і негідним. Таких «перців» легко розпізнати - вони взагалі сексу соромляться.Є й інший тип чоловіків - вони за мінет і анальний секс, але різко проти кунілінґуса. Такі «мачо» чомусь думають, що лизания вагіни жінки принижує його чоловіче достоїнство.Обох типів настійно рекомендую уникати:)

2. Йому просто не подобається робити кунілінґус. Не подобається, і все тут. Тому всіма правдами і неправдами чоловік прагне його уникнути. І «огидно у роті» після нього, і «голова болить», і ... та хіба мало відмовок можна вигадати!

3. Чоловік не вміє робити кунілінґус. Причина банальна і поширена: не вміє і не хоче ганьбитися!Звичайно, можна пошкодувати бідолаху, але чому він не хоче спробувати і навчитися? Та тому, що ледар, і йому простіше займатися банальним «введенням-виведенням», ніж такими от фокусами з язиком.

4. Тому що партнерка не робить йому мінет. «Навіщо я буду намагатися, якщо вона не робить мені мінет?!»Тут чоловік правий: секс - це мистецтво не тільки одержувати, але і віддавати, тому настав час подумати і про його задоволення.

Отже, ми з'ясували, що чоловіки, які цінують стосунки і люблять секс, добре ставляться до кунілінґусу і роблять його якщо і не з задоволенням, то, принаймні, без огиди.
А ті чоловіки, які проти кунілінґусу, швидше за все, негідні нашої жіночої уваги. Хай живуть пестощі, хороші й різні!

Ольга Sympaty
 
girlorgДата: Неділя, 23.11.2014, 16:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Що таке кунілінгус. Як правильно робити кунілінгус: техніка кунілінгуса
Як правильно робити кунілінгус: техніка кунілінгуса 

 За ступенем оволодіння чоловічим населенням технікою кунілінгуса можна судити про рівень цивілізованості суспільства. 

Однак, це справа суто особиста, кожен сам для себе вибирає найбільш приємні йому ласки і можливість віддавати ласки іншим. Зрештою, всі ми вільні люди у вільній країні. 

Хочемо, практикуємо позу "69", а хочемо, віддаємося гріху винятково по скромних днях у кромішній тьмі через дірочку в нічній сорочці. Як говориться, ніхто нікого за язик не тягне ...

 У даній статті ми зупинимося винятково на технічних деталях. Для того щоб довести жінку до крапки вищої насолоди за допомогою язика й пальців, вам знадобляться деякі навички, знання яких гарантує вам високий рейтинг в абсолютної більшості жінок. А особливо в тих тридцяти із зайвим відсотків дам, які, згідно зі статистикою, взагалі не здатні відчувати оргазм іншим способом. 

 Як правильно робити кунілінгус: 1. підготуйте партнерку 

 Перша перешкода, що здатна збентежити новачка, одержимого найблагороднішими намірами, - це сам об'єкт, а саме жіночі геніталії, які велемовні поети йменують не інакше як сладчайшим бутоном або джерелом божественної амброзії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Как быстро возбудить мужчину?

І що, скажіть на милість, робити, якщо перспектива припасти до згаданого джерела представляється вам настільки ж спокусливою, як необхідність зробити штучне дихання "рот в рот" умираючому бурому ведмедеві?! Якщо основною перешкодою для вас є волосяний покрив, спробуйте делікатно запропонувати партнерці від нього позбутися. 

Хоча б частково. Наприклад, запропонуєте їй відвідати салон інтимних зачісок. Або просто відведіть її у ванну й, дбайливо орудуючи верстатом, зробіть їй перукарські послуги самостійно. Нехай сприймає це як частина любовної гри.Якщо на всі ваші благання й угоди вона відповідає тверде "ні" і захищає свою рослинність із завзятістю літньої леді, що охороняє маргаритки від зазіхань сусідських хлопчаків, значить вам попалася надзвичайно високоморальна й абсолютно фригідная особа, з якою ви можете розраховувати на пару-трійку чудових діточок і чудовий недільний обід, але на такі надмірності, як феєричний секс, - ніколи. 

 Ще один делікатний момент, який, як запевняють багато чоловіків, є для них серйозною перешкодою на шляху до виконання заповітних жіночих бажань, це побоювання відчути неприємний запах. Взагалі ж, мудра природа влаштувала так, що запах жіночого лона повинен впливати на чоловіка вкрай збуджуючи. Якщо цього не відбувається, значить, щось, не так. Або з нею, або з вами. 

 Якщо ваша партнерка тільки з душу, перед тим як відправитися в постіль, але й регулярно відвідує гінеколога, перевіряючись на наявність інфекції, - проблема не в ній, а у вас. Швидше за все, ви просто її недостатньо любите, тому що запах улюбленої жінки не залишить байдужим жодного чоловіка. Якщо її запах вам неприємний - це сигнал до того, що незабаром вас стане дратувати, її манера спати на лівому боці, робити недоречні зауваження, водити машину, одягатися й т.д. Подумайте про це. Може, вам краще розлучитися прямо зараз? 
 
Як правильно робити кунілінгус: 2. Позбудьтеся від дурних звичок 

 Більшість чоловіків чомусь наївно вважають, що техніка кунілінгуса полягає в тому, щоб якомога більше розлютувало орудувати язиком. Не трудіться, панове! Ваша ретельність зовсім не додасть партнерці позитивних емоцій. Швидше, навпаки. Якщо ви помічаєте, що партнерка придушено стогне, звивається і намагається схопити вас за волосся, це ще не означає, що вона на верху блаженства. Це означає, що ви робите їй боляче, а бідолашна соромиться в тім зізнатися. По-перше, перестаньте кусатися. По-друге, ніхто вас не просив зображувати тут хом'ячка, у розпачі, що зализує на своїй подрузі смертельну рану. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гідності жінки: неприступна або доступна? 

Дотики мови повинні бути легенькими й ледь відчутними, особливо спочатку. До речі, не варто так уж завзято намагатися намацати язиком її клітор, а, намацавши, вчепитися в нього мертвою хваткою, немов вам повинні дати медаль за те, що ви знаєте, де ця штука перебуває. Зайве нагадувати, що клітор - гіперчутлива крапка й для багатьох жінок нестерпно навіть короткий дотик до нього. Зрозуміло, знати, де в жінки клітор, - це дуже похвально, однак краще його по можливості уникати, приділяючи увагу навколишньому простору. 

 Як правильно робити кунілінгус: 3.З'ясуйте, у якому положенні їй зручно тримати ноги 

 У це, звичайно, важко повірити, але ваша партнерка могла не кінчати в дитинстві циркової школи, тому виконання деяких акробатичних етюдів, які ви їй нав'язуєте, може бути для неї трохи важко. Цілком можливо, у неї слабенька розтяжка, тому, коли ви затишно влаштовуєтеся в неї в промежині, долонями ширше розсовуючи ноги, вона зовсім не відчуває того блаженства, яке, як вам здається, повинні доставляти їй ваші маніпуляції. Тримаю парі, їй ввижається одне з двох: або шкільний учитель фізкультури, що змушує беззахисну третьокласницю сісти на шпагат, або гінекологічне крісло. 

 До речі, відкрию вам страшну таємницю: дуже багато жінок у стані оргазму, тільки коли їхні ноги стислі. При цьому ноги можуть бути витягнуті або задерті до стелі, головне, вони повинні бути стислі, будьте уважні! Якщо ваша партнерка щораз досягає оргазму, коли ви впираєтеся плечима їй під коліна, - швидше за все, вас безсовісно дурять. І роблять це тому, що ви не спромоглися поцікавитися, чи зручно їй у такій позі. 

 Як правильно робити кунілінгус: 4. Пізнайте нові рухи язиком 

 Якщо за період свого сексуального життя ви навчилися висувати язик, як на прийомі в отоларинголога, робити їм кругові рухи й глибоко заштовхувати його предмет у глибини жіночого єства, пишатися вам особливо нема чим. Більшість жінок терплять подібні екзерсиси тільки для ввічливості. Спробуйте застосувати більше витончену тактику. Ось декілька ноу-хау: 

 Висуньте язик так, щоб його поверхня була абсолютно плоскою. Потім починайте повільно рухати головою вгору-вниз, так, немов саркастично киваєте з інтонацією: "Так, мадам ..." Трюк полягає в тому, щоб торкатися найбільш чутливих жіночих містечок всією поверхнею язика. 
 Повністю розслабте язик, так, щоб він став "м'яким". Потім проведіть язиком між малих губ. В якості природного мастила використовуйте слину. Майте на увазі, чим повільніше ви дієте, тим більше вона відчуває. 

 Відомо, що одна сторона клітора звичайно більше чутлива, ніж інша. З'ясуєте досвідченим шляхом - яка з них. Якщо вам все-таки не терпиться зайнятися безпосередньо клітором, пам'ятайте, що не варто торкатися самої "чарівної кнопки". Краще спробуйте захопити губами шкіру довкола нього, не проникаючи язиком усередину. Абсолютна більшість жінок незабаром відповідатимуть вам вдячним оргазмом. 

 Як правильно робити кунілінгус: 5. Фантазуйте! 

 Як відомо, жінки відрізняються незвичайною інтуїцією, особливо коли справа стосується сексу.Тому, якщо, перебуваючи в неї в промежині, ви починаєте нервово міркувати в тому розумінні, що "я отут уже биту годину із сил вибиваюся, а цій хоч би хни!", Майте на увазі, жінка це відмінно відчує. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальные фобии 

Якщо ви втомилися, і взагалі, вам отут нудно (щоб не сказати, огидно) або, якщо вас раптом приводить у стан ступору видовище жіночого єства, безпосередньо перед вашим носом, терміново починайте фантазувати. Інакше на всіх її майбутніх оргазмах, а значить і на вашій репутації гарного коханця, можна поставити хрест. Спробуйте уявити собі що-небудь хвилююче-непристойне - наприклад, голу Клаудію Шиффер у наручниках або, на худий кінець, власного начальника в ажурних панчохах і з пером в одному місці. І не бійтеся відчути себе кінченим збоченцем. Ви просто намагаєтеся зробити приємність улюбленій жінці. 

 Як правильно робити кунілінгус: 6. Глибоке буріння 

 Типовою помилкою багатьох чоловіків є переконання, що язик треба заштовхувати в жіночі надра якнайглибше. Дійсно, деякі дами приходять від цього трюку в стан крайнього збудження, але інші (їх більшість) просто нічого не почувають, а в третіх подібне "глибоке буравлення" нічого, крім неприємних відчуттів, не викликає. Як визначити, представниця, якої категорії перед вами? Просто запитайте її про це. Навіть якщо ви волієте зображувати в постелі чету глухонімих, у цьому випадку краще перебороти зніяковілість. Це позбавить вас від багатьох даремних старань і дурних непорозумінь надалі. До речі, якщо навіть партнерка клятвено завірить вас, що глибоке проникнення їй подобається, приступати до справи краще тільки тоді, коли вона вже досить збуджена. 

 Як правильно робити кунілінгус: 7. Використовуйте пальці! 

 Народна мудрість каже, що чоловік - не імпотент, поки у нього цілий хоча б один палець. А у вас, їх цілих десять. Головне, вміти правильно ними користуватися. Перш за все, налагодьте координацію між руками й язиком. Виберіть той рух язика, що найбільше подобається вашій партнерці, й одночасно дійте пальцями. Що конкретно ви будете робити руками, не має значення, якщо а) ваші пальці досить вологі, б) ви все робите повільно й сумно. 

 Як правильно робити кунілінгус: 8. Індивідуальний підхід 

 Кунілінгус, як і будь-який інший вид сексу, не зводиться винятково до техніки. Для жінки особливо важлива емоційна сторона справи. Тому, навіть якщо у вашу постіль потрапила випадкова партнерка, дайте їй зрозуміти, що ви цінуєте її індивідуальність.Для цього зовсім не обов'язково влаштовувати докладний допит із пристрастю й випитувати, чи боліла вона в дитинстві вітрянкою і що їй більше подобається - макраме або вишивка хрестом. 

Жінки, звичайно, люблять вухами, але крім вух у них є й інші чутливі місця. Постарайтеся ненав'язливо з'ясувати інтимні пристрасті вашої партнерки. Так, деяким жінкам подобається, коли під час оральних ласк їх ніжно пощипують за живіт і стегна, а інші обожнюють, коли їм говорять непристойності. Головне - нічого не переплутати. 

 Як правильно робити кунілінгус: 9. Доведіть неї до оргазму 

 Ні-ні, спектакль "нищівний множинний оргазм" із прологом і епілогом не вважається, навіть у виконанні дуже талановитої актриси. Щоб довести партнерку до дійсного оргазму, існують два безвідмовних способи, зрозуміло, в тому випадку, якщо вона в принципі здатна його відчувати. По-перше, виберіть оптимальну тактику руху язиком, так, щоб ваш "маршрут" проходив у безпосередній близькості від клітора, і тримаєте стабільний ритм. Партнерка охоче допоможе вам знайти правильну крапку - головне, не соромтеся її про це запитати. 

 Другий трюк полягає в тому, щоб діяти повільно як можна довше. Навіть якщо ви відчуваєте, що вона все більше і більше збуджується, не збільшуйте темп. Можете навіть робити невеликі паузи, це її тільки підстьобне. Коротше кажучи, дійте так, як ніби ваша єдина мета - ні за що на світі не дати їй досягти оргазму . Наберіться терпіння і вичікуйте, поки не відчуєте, що ваша партнерка дійсно перебуває на останній грані.

 Витримавши останню, саму болісну паузу, можете сміливо кидатися на неї, як голодний пес на шматок м'яса. Навіть якщо ви дієте занадто повільно, темп можна збільшити в будь-який момент. А якщо ви відразу почнете, що є сили орудувати язиком, ваші старання будуть подібні до спроб водія-новачка, перевести автомобіль із першої на четверту передачу. Результат відомий - коробка зламається, і машина нікуди не поїде. 

 Як правильно робити кунілінгус: 10. Дайте їй відпочити 

 Браво! Ви це зробили! Довели жінку до оргазму, так ще й як! Але навіть якщо вас розпирає від цілком законної гордості, дозвольте вашій партнерці також повною мірою насолодитися своїми відчуттями. Не варто негайно залучати її в дружню балаканину, просто обійміть її, закрийте очі і розслабтеся. Коли вона прийде до тями, можете чемно поцікавитися, чи не бажає вона випробувати місіонерську позицію.

Але тільки, будь ласка, не демонструйте повну відсутність якого-небудь натяку на ввічливість і гарне виховання повідомленнями на кшталт: "Повертаюся, тепер моя черга!" Якщо ваші старання і не були цілком безкорисливими, не варто це настільки грубо показувати. Навпаки, якщо ви будете досить терплячі, ніжні й стримані, то незабаром неодмінно одержите те, що заслужили.
 
girlorgДата: Вівторок, 06.01.2015, 19:40 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Дівчата! брийте буть ласка лобок, а то робив дівчині куні і у мене об це волосся ніс зачисався і я пчихнув. Дівчина мовчки вділась і пішла. А все через це довбане волосся(
 
OlenkaДата: Субота, 28.02.2015, 17:54 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Що таке кунілінгус. Як правильно робити кунілінгус ? #EroticPoetry 
Як правильно робити кунілінгус: техніка кунілінгуса

За ступенем оволодіння чоловічим населенням технікою кунілінгуса можна судити про рівень цивілізованості суспільства. Однак, це справа суто особисте, кожен сам для себе вибирає найбільш приємні йому ласки і можливість віддавати ласки іншим.

Зрештою, всі ми вільні люди у вільній країні. Хочемо, практикуємо позу "69", а хочемо, віддаємося гріху винятково по скромних днях у кромішній тьмі через дірочку в нічній сорочці. Як кажуть, ніхто нікого за язик не тягне ...

У даній статті ми зупинимося виключно на технічних деталях. Для того щоб довести жінку до крапки вищої насолоди за допомогою язика і пальців, вам знадобляться деякі навички, знання яких гарантує вам високий рейтинг в абсолютної більшості жінок. А особливо в тих тридцяти з гаком відсотків дам, які, згідно зі статистикою, взагалі не здатні відчувати оргазм іншим способом.

Як правильно робити кунілінгус: 1. підготуйте партнерку

Перша перешкода, що здатна збентежити новачка, одержимого найблагороднішими намірами, - це сам об'єкт, а саме жіночі геніталії, які велемовні поети йменують не інакше як найсолодшим бутоном або джерелом божественної амброзії . І що, скажіть на милість, робити, якщо перспектива припасти до згаданого джерела представляється вам настільки ж привабливою, як необхідність зробити штучне дихання "рот в рот" умираючому бурому ведмедю! Якщо основною перешкодою для вас є волосяний покрив, спробуйте делікатно запропонувати партнерці від нього позбутися. Хоча б частково.

Наприклад, запропонуйте їй відвідати салон інтимних зачісок. Або просто відведіть її у ванну і, дбайливо орудуючи верстатом, зробіть їй перукарські послуги самостійно. Нехай сприймає це як частина любовної гри. Якщо на всі ваші благання й угоди вона відповідає тверде "ні" і захищає свою рослинність із завзятістю літньої леді, що охороняє маргаритки від зазіхань сусідських хлопчиськ, значить вам попалася надзвичайно високоморальна й абсолютно фригідна особа, з якою ви можете розраховувати на пару-трійку чудових діточок і чудовий недільний обід, але на такі надмірності, як феєричний секс, - ніколи.

Ще один делікатний момент, який, як запевняють багато чоловіків, є для них серйозною перешкодою на шляху до виконання заповітних жіночих бажань , це побоювання відчути неприємний запах. Взагалі-то, мудра природа влаштувала так, що запах жіночого лона повинен впливати на чоловіка вкрай збуджуючи. Якщо цього не відбувається, значить, щось, не так. Або з нею, або з вами.

Якщо ваша партнерка тільки з душу, перед тим як відправитися в постіль, а й регулярно відвідує гінеколога, перевіряючись на наявність інфекції, - проблема не в ній, а в вас. Швидше за все, ви просто її недостатньо любите, тому що запах улюбленої жінки не залишить байдужим жодного чоловіка. Якщо її запах вам неприємний - це сигнал до того, що незабаром вас стане дратувати, її манера спати на лівому боці, робити недоречні зауваження, водити машину, одягатися і т.д. Подумайте про це. Може, вам краще розлучитися прямо зараз?

Як правильно робити кунілінгус: 2. Позбавтеся від поганих звичок

Більшість чоловіків чомусь наївно вважають, що техніка кунілінгуса полягає в тому, щоб якомога більше розлютувало орудувати язиком. Не трудіться, панове! Ваше старанність зовсім не додасть партнерці позитивних емоцій. Швидше, навпаки. Якщо ви помічаєте, що партнерка придушено стогне, звивається і намагається вхопити вас за волосся, це ще не означає, що вона на верху блаженства. Це означає, що ви робите їй боляче, а бідолашна соромиться в тому зізнатися. По-перше, перестаньте кусатися. По-друге, ніхто вас не просив зображувати тут хом'ячка, у розпачі, що зализує на своїй подрузі смертельну рану. Дотики мови повинні бути легкими і ледь відчутними, особливо спочатку. До речі, не варто так вже завзято намагатися намацати язиком її клітор, а, намацавши, вчепитися в нього мертвою хваткою, немов вам повинні дати медаль за те, що ви знаєте, де ця штука перебуває. Зайве нагадувати, що клітор - гіперчутлива крапка і для багатьох жінок нестерпно навіть короткий дотик до нього. Зрозуміло, знати, де в жінки клітор, - це дуже похвально, однак краще його по можливості уникати, приділяючи увагу навколишньому простору.

Як правильно робити кунілінгус: 3. З'ясуйте, в якому положенні їй зручно тримати ноги

У це, звичайно, важко повірити, але ваша партнерка могла не кінчати в дитинстві циркової школи, тому виконання деяких акробатичних етюдів, які ви їй нав'язуєте , може бути для неї трохи важко. Цілком можливо, у неї слабенька растяжка, тому, коли ви затишно влаштовуєтеся в неї в промежині, долонями ширше розсовуючи ноги, вона зовсім не відчуває того блаженства, яке, як вам здається, повинні доставляти їй ваші маніпуляції. Тримаю парі, їй ввижається одне з двох: або шкільний учитель фізкультури, що змушує беззахисну третьокласницю сісти на шпагат, або гінекологічне крісло.

До речі, відкрию вам страшну таємницю: дуже багато жінок у стані оргазму, тільки коли їх ноги стислі. При цьому ноги можуть бути витягнуті або задерті до стелі, головне, вони повинні бути стислі, будьте уважні! Якщо ваша партнерка щораз досягає оргазму, коли ви упираєтеся плечима їй під коліна, - швидше за все, вас безсовісно дурять. І роблять це тому, що ви не спромоглися поцікавитися, чи зручно їй у такій позі.

Як правильно робити кунілінгус: 4. Освойте нові рухи язиком

Якщо за період свого сексуального життя ви навчилися висувати язик, як на прийомі в отоларинголога, робити їм кругові рухи й глибоко заштовхувати його предмет у глибини жіночого єства, пишатися вам особливо нічим. Більшість жінок терплять подібні екзерсиси тільки для ввічливості. Спробуйте застосувати більше витончену тактику. Ось кілька ноу-хау:

Висуньте мову так, щоб його поверхнсть була абсолютно плоскою.

Потім починайте повільно рухати головою вгору-вниз, так, немов саркастично киваєте з інтонацією: "Так, мадам ..." Трюк полягає в тому, щоб торкатися найбільш чутливих жіночих містечок всією поверхнею мови.

Повністю розслабте язик, так, щоб він став "м'яким". Потім проведіть язиком між малих губ. В якості природного мастила використовуйте слину. Майте на увазі, чим повільніше ви дієте, тим більше вона відчуває.

Відомо, що одна сторона клітора звичайно більше чутлива, ніж інша. З'ясуйте досвідченим шляхом - яка з них. Якщо вам все-таки не терпиться зайнятися безпосередньо клітором, пам'ятайте, що не варто торкатися самої "чарівної кнопки". Краще спробуйте захопити губами шкіру довкола нього, не проникаючи язиком усередину. Абсолютна більшість жінок незабаром дадуть відповідь вам вдячним оргазмом.

Як правильно робити кунілінгус: 5. Фантазуйте!

Як відомо, жінки відрізняються незвичайною інтуїцією, особливо коли справа стосується сексу. Тому, якщо, перебуваючи у неї в промежині, ви починаєте нервово міркувати в тому сенсі, що "я тут уже биту годину із сил вибиваюся, а цій хоч би хни!", Майте на увазі, жінка це відмінно відчує. Якщо ви втомилися, і взагалі, вам тут нудно (щоб не сказати, огидно) або, якщо вас раптом приводить у стан ступору видовище жіночого єства, безпосередньо перед вашим носом, терміново починайте фантазувати. Інакше на всіх її майбутніх оргазмах, а значить і на вашій репутації гарного коханця, можна поставити хрест. Спробуйте уявити собі що-небудь хвилююче-непристойне - наприклад, голу Клаудію Шиффер у наручниках або, на худий кінець, власного начальника в ажурних панчохах і з пером в одному місці. І не бійтеся відчути себе кінченим збоченцем. Ви просто намагаєтеся зробити приємність коханій жінці.

Як правильно робити кунілінгус: 6. Глибоке буріння

Типовою помилкою багатьох чоловіків є переконання, що мову треба заштовхувати в жіночі надра якнайглибше. Дійсно, деякі дами приходять від цього трюку в стан крайнього збудження, але інші (їх більшість) просто нічого не відчувають, а в третіх подібне "глибоке буріння" нічого, крім неприємних відчуттів, не викликає. Як визначити, представниця, якої категорії перед вами? Просто запитайте її про це. Навіть якщо ви віддаєте перевагу зображувати в постелі чету глухонімих, в даному випадку краще подолати збентеження. Це позбавить вас від багатьох даремних старань і дурних непорозумінь надалі. До речі, якщо навіть партнерка клятвено завірить вас, що глибоке проникнення їй подобається, приступати до справи краще тільки тоді, коли вона вже досить збуджена.

Як правильно робити кунілінгус: 7. Використовуйте пальці!

Народна мудрість говорить, що чоловік - не імпотент, поки у нього цілий хоча б один палець. А у вас, їх цілих десять. Головне, вміти правильно ними користуватися. Перш за все, налагодьте координацію між руками і мовою. Виберіть той рух язика, що найбільше подобається вашій партнерці, і одночасно дійте пальцями. Що конкретно ви будете робити руками, не має значення, якщо а) ваші пальці досить вологі, б) ви все робите повільно й сумно.

Як правильно робити кунілінгус: 8. Індивідуальний підхід

Куннілінгус, як і будь-який інший вид сексу, не зводиться виключно до техніки. Для жінки особливо важлива емоційна сторона справи. Тому, навіть якщо у вашу постіль потрапила випадкова партнерка, дайте їй зрозуміти, що ви цінуєте її індивідуальність. Для цього зовсім не обов'язково влаштовувати докладний допит з пристрастю і випитувати, чи боліла вона в дитинстві вітрянкою і що їй більше подобається - макраме або вишивка хрестом. Жінки, звичайно, люблять вухами, але крім вух у них є й інші чутливі місця. Постарайтеся ненав'язливо з'ясувати інтимні пристрасті вашої партнерки. Так, деяким жінкам подобається, коли під час оральних ласк їх ніжно пощипують за живіт і стегна, а інші обожнюють, коли їм говорять непристойності. Головне - нічого не переплутати.

Як правильно робити кунілінгус: 9. Доведіть її до оргазму

Ні-ні, спектакль "нищівний множинний оргазм" із прологом і епілогом не вважається, навіть у виконанні дуже талановитої актриси. Щоб довести партнерку до дійсного оргазму, існують два безвідмовних способи, зрозуміло, в тому випадку, якщо вона в принципі здатна його відчувати. По-перше, виберіть оптимальну тактику руху язиком, так, щоб ваш "маршрут" проходив у безпосередній близькості від клітора, і тримаєте стабільний ритм. Партнерка охоче допоможе вам знайти правильну точку - головне, не соромтеся її про це запитати.

Другий трюк полягає в тому, щоб діяти повільно як можна довше. Навіть якщо ви відчуваєте, що вона все більше і більше збуджується, не збільшуйте темп. Можете навіть робити невеликі паузи, це її тільки підстьобне. Коротше кажучи, дійте так, як ніби ваша єдина мета - ні за що на світі не дати їй досягти оргазму. Наберіться терпіння і вичікуйте, поки не відчуєте, що ваша партнерка дійсно перебуває на останній грані. Витримавши останню, саму болісну паузу, можете сміливо кидатися на неї, як голодний пес на шматок м'яса. Навіть якщо ви дієте занадто повільно, темп можна збільшити в будь-який момент. А якщо ви відразу почнете, що є сили орудувати язиком, ваші старання будуть подібні до спроб водія-новачка, перевести автомобіль із першої на четверту передачу. Результат відомий - коробка зламається, і машина нікуди не поїде.

Як правильно робити кунілінгус: 10. Дайте їй відпочити

Браво! Ви це зробили! Довели жінку до оргазму, та ще як! Але навіть якщо вас розпирає від цілком законної гордості, дозвольте вашій партнерці також повною мірою насолодитися своїми відчуттями. Не варто негайно залучати її в дружню балаканину, просто обійміть її, закрийте очі і розслабтеся. Коли вона опам'ятається, можете чемно поцікавитися, чи не бажає вона випробувати місіонерську позицію. Але тільки, будь ласка, не демонструйте повну відсутність якого-небудь натяку на ввічливість і гарне виховання повідомленнями начебто: "Повертайся, тепер моя черга!" Якщо ваші старання і не були цілком безкорисливими, не варто це настільки грубо показувати. Навпаки, якщо ви будете досить терплячі, ніжні й стримані, то незабаром неодмінно одержите те, що заслужили.
 
OlenkaДата: Вівторок, 10.03.2015, 15:45 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
От таке питання до хлопців: чи дійсно вам подобається робити дівчатам куні? І щоб хотіли б ви в замін щоб вам зробили мінет?
 
Slavik1966Дата: Субота, 31.10.2015, 21:25 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 7
Итак, о кунилингусе:
1. Дорогие мужчины, не забывайте отправлять своих дам в ванную комнату как перед кунилингусом, так и перед соитием. Лежишь ты, предвкушая удовольствие которое готов доставить своей даме, а из её "воронки" несёт квашеной капустой или дохлой семгой!
2. Если Ваша избранница обильно выделяет "сок", дружище -смирись! Тут уже ничего не сделать, тебе либо нравится - либо нет. Аппаратов для отсоса как у дантиста - пока нет.
3. От себя советую, в процессе ласкать её бёдра и грудь, по крайней мере сможете её придержать если она начнёт извиваться (а так и будет) от удовольствия и размазывать свои соки (см #2) по Вашему лицу!
4. Никогда не смотрите ей в глаза! Выглядит так, словно вы хитрый немец выглядывающий из окопа! Однако, можно изредка поглядывать на её реакцию, вдруг задремала...
5. В позе 69 нужно быть крайне осторожным. Не тычьте носом куда попало, а если и ткнули - дышите ртом (см #1), а так-же Ваше горячее дыхание доставит дополнительное удовольствие.
6. На 8-мое марта необходимо дарить только качественные крема для депиляции или водить её на лазерную. Поднимите руку те, кому нравится раздражении на её лобке после бритья? Чувство такое, словно ты пёс зализывающий ваву :(
7. Не спрашивайте хорошо ли ей или нравится ли ей это, просто следите за реакцией и воздействуйте на наиболее отзывчивые точки. Если вы усердствуете над клитором, а она в это время перечитывает любимые посты в П|В или чистит банан - переключайтесь на другой участок!
 
knopaДата: Неділя, 01.11.2015, 23:29 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 763
Якщо дівчина доглядає за собою, то і хлопцеві приємно робити це.
Не менше задоволення дістає від процесу коли дівчина кайфує... smile156
 
knopaДата: Понеділок, 09.11.2015, 12:27 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 763
Я взагалі-то не уявляю сексу с жінкою без куні, тай байдуже навіть її критичні дні. але зауважу що чоловіку, в цей спосіб, довести жінку до оргазму можно декілька разів, майже не витративши ніякої енергії.
тобто зберегти фізични сили для себе, для більш рішучого броска)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 04.04.2016, 10:55 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515
Учора мій мч в перший раз, за 1,5 року наших відносин, зробив куні. Йому 25 і до цього нікому цього ще не робив. І знаєте, приємно чути, коли він сказав, що його язичок чекав саме мене.

Додано (04.04.2016, 10:55)
---------------------------------------------
Коли хлопець робить куни, то виглядає як солдат, що виглядає на мене з окопу, та ще й з прих * євшими очима. Намагаюся не дивитися на нього в цей момент, а то починаю кататися зі сміху.

 
OlenkaДата: Пятниця, 08.07.2016, 11:54 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Я хочу і мрію про кунілінгус. Але тільки від дівчини, мій чоловік зовсім не вміє це робити. Або йому огидно чи ще що ...
 
OlenkaДата: Середа, 21.09.2016, 11:30 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
Якось раз сперечався зі своєю колишньою (вона тп :) )! Сперечалися про те що таке кунілінгус: D вона говорила що це вид орального сексу, а я їй стверджував що це такий африканський фрукт: D і після години переконань я її переконав) після цього у нас був сильний скандал, тому що вона своїм подружкам розповіла що це фрукт: D
 
OlenkaДата: Четвер, 13.10.2016, 20:43 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Почитавши коменти вирішив написати невеликий пост на тему: "Чому хлопці морозяться з куні" 

Ну саме перше - це підвищена неголеність. Чет якось незручно потім з мови волосся збирати на увазі у партнерки. Так і ненавмисно чхнути можна))) 

Друге(особисто для мене, деяким все рівно) це поза 69 коли хлопець знизу. Так зручніше, але витріщатися 20 хвилин в 5ую точку особливого кайфу не приносить 

Третє - велика кількість партнерів. Вилизувати місце в якому побувало пів міста чет взагалі не заманливо 

Четверте - якщо партнерка крутиться як дзига намагаючись зобразити моторошне збудження дуже напружує, з цим треба боротися 

П'яте - це найбанальніша страх. А раптом не вийде, і тд тп. Це не керувати літаком, нічого складного немає. Просто треба відчувати партнера 

Шосте - це просте відсутність бажання. Ну буває так що не хочеш ти, і все. Це проходить. 

Сьоме - НЕ взаємність, якщо партнер не хоче орально задовольняти, то й мені воно каг-бе нах нада. Такі відносини довго не живуть. 

Найголовніше - відсутність любові та довіри...навіть більше довіри. 

Останнє - деякі індивідууми вважають це принизливим, та так, таке теж буває. Вирішується діалогом, іноді 

про легкий аромат тунця говорити не будемо, а то так блювати і кидати
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.02.2018, 14:37 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4515
Перевіряв на багатьох дівчат - куні +1 пальчик в піхву, пальцем потрібно подавлювати на передню стінку. + язиком працювати в різних місцях... внутрішня сторона стегон дуже чутлива.
Також  клітор можна не тільки лизати, а також посмоктувати, покусувати, тикати носом, стискати губами
 
OlenochkaДата: Субота, 11.08.2018, 12:29 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4515
Коли тільки починали зустрічатись з моїм тепер вже чоловіком, він трахав мене перед зеркалом заставляючи дивитись йому в очі. Привязував до ліжка, батареї і трахав. Заставляв мене займатись анальним сексом, робити мінет йому. Ябула неопитной і мені це все здавалось ЗБОЧЕННЯМ! Зараз ми 3 роки в шлюбі, секс секс в нас дома рідкість тепер. І блін, тепер я хочу повернути все назад((

Просто запитай його, що змінилося? Поговоріть відверто. Запитай, може йому щось в тобі зараз не подобається. Але якщо він скаже що саме не подобається, не сприймай це як образу, а разом шукайте метод вирішення проблеми. Запитай що він хоче?
 
Каролина котюкДата: Вівторок, 09.07.2019, 19:21 | Повідомлення # 15





Я люблю цее

Повідомлення відредагував Olenochka - Пятниця, 12.07.2019, 10:21
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чому чоловіки люблять робити кунілінґус?
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом