MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як навчитися мастурбувати (для дівчат) (Мастурбувати це нормально? для дівчини?)
Як навчитися мастурбувати (для дівчат)
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:05 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 3285
Багато хто з дівчат проводили незліченну кількість часу, вдосконалюючи техніку мастурбації. У кожноїї виробився цілий арсенал штучок, такий собі персональний джентельменський набір ударів, натискань, погладжувань і пощипування, які здатні доставити справжнє задоволення. Але, на жаль, нашим другим половинкам ой як важко вгадати, що нас роздуває, а що, навпаки, опускає в повний даун. А спробуйте-но продемонструвати всі ці штучки перед свої коханцями! Ось тут вже виникають проблеми. 

Здавалося б, мастурбація перед свої партнером - це унікальна можливість поділиться з коханим (ою) секретами свого оргазму. А ми раптом починаємо чогось соромитися, і, взагалі, відчувати себе абсолютно голими і вразливими. Однак, є кілька способів, як перестати відчувати себе ідіотом в такій ситуації. 

Дівчата, розслабтеся і уявіть себе зухвале дівчисько, яка сьогодні задає тон в сексі. Хіба у вас не з'являлося бажання хоча б раз поверховодити вашим партнером? Зараз найбільш придатний момент, тому що перед вами він абсолютно безпорадний. Спробуйте і ви не пошкодуєте! 

 Наступного разу, коли ваш приятель непомітно підкрадеться до вас з любовними заграваннями, зробіть так, щоб ви опинилися до нього спинкою. Його руки почнуть обвивати ваше тіло, - ось тут і пора починати! Непомітно, ви кладете свої руки поверх його і починаєте разом з ним гладити своє тіло, причому, так, як ви цього хочете. Уявіть, що ви одна, або краще, що ви навчаєте недосвідченого хлопчика, як зробити жінці приємно. Цим можна займатися стоячи, якщо ви здатні кінчити в такому положенні, або лежачи. 

У буквальному сенсі, покажіть, як ви пестите себе, яким чином доторкуєтесь цікавих місць. Якщо супер оргазм наступає від погладжування або стискання клітора, то починайте натискати або стискати клітор разом з рукою вашого партнера. Для цього розташуйте великий і вказівний палець на відповідних пальцях вашого коханця і натискайте до тих пір, поки не відчуєте, що це саме те, що треба! Ви зазвичай робите кругові рухи середнім і вказівним пальцем навколо клітора? Використовуйте пальці приятеля! Ніжно проводите одним пальне вздовж всієї кицьки? Натискаєте всій долонею? Робіть все його пальцями. А може ви любите пестити себе вологими пальчиками? Тоді ніжно оближіть і його пальці. 

Основне правило полягає в тому, щоб руки вашого коханця або коханки не робили нічого без вашого відома. У разі якщо ініціатива починає плавно перетікати до партнера, то вам слід неодмінно повернути її назад, - ви ж сьогодні Супер гьорл! Наприклад, ви сексуально стогнете і шепочете: «Дозволь мені, коханий (а)!». А наступного разу ви непомітно підкрадеться до вашого приятеля, і він виявиться до вас спинкою. Тепер прийшла ваша черга дечому повчитися!
 
OlenkaДата: Понеділок, 11.05.2015, 20:19 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 3285
Дівчата, як ви від душу отримуєте оргазм? Куда ви приставляєте
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 20:38 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 3285
Як задовольнити себе.

Сексуальне задоволення є невід'ємною частиною жіночого існування, оскільки сексуальна розрядка - це обов'язкова умова функціонування організму.

Під час оргазму відбувається викид в кров ендорфіну, так званого гормону щастя. Однак якщо сексуальне збудження відбувається, але при цьому розрядки немає, це призводить до проблем зі здоров'ям, оскільки напруга не зменшується і не відбувається викиду емоцій. При цьому погана енергетика, здатна зникнути при настанні оргазму, так і залишається в організмі.

Іншими словами, коли відчуваєш оргазм регулярно, то завжди відчуваєш себе добре і знаходишся у відмінній формі. Приміром, крім ендорфіну відбувається викид гормону естрогену, що знижує в крові рівень холестерину.

Оргазм також робить сприятливий вплив на психологічні процеси.

Жінки, регулярно відчувають сексуальне задоволення, менше страждають від депресій , нервових зривів і перепадів настрою. Постійно статеве задоволення, до того ж, продовжує молодість, оскільки завдяки оргазму відбувається стимулювання і омолодження залоз внутрішньої секреції.

Висновок один - будь-яка жінка повинна постійно відчувати сексуальну розвантаження. Однак що робити, якщо поруч немає чоловіка? Як себе задовольнити?

Дуже просто, адже викликати оргазм може не тільки чоловік, але і сама жінка. Для отримання оргазму зовсім не потрібно займатися сексом: можна просто навчитися техніці самозадоволення. У цьому нічого ганебного немає. Багато жінок зізнаються, що займаються самозадоволенням навіть за наявності повноцінних відносин з чоловіком.

Іншими словами, якщо ти зрозуміла, що треба жити життям, де завжди є місце для регулярного сексуального задоволення, то потрібно запам'ятати деякі правила, як себе задовольнити.

Інтимна і розслаблююча обстановка
Це основне правило для самозадоволення в домашніх умовах.

Потрібно вибрати час, коли ти одна в квартирі і при цьому нікуди не поспішаєш. Включи красиву повільну музику, запали свічки, вимкни світло. Також можна набрати ванну з аромамаслами, випити келих вина.

Сексуальні іграшки
Якщо тобі соромно пестити рукою або при цьому ти не можеш отримати задоволення, то вібратор зробить все сам. Купи в спеціальному магазині вібратор, відповідний за розміром і обсягом, і, прийшовши додому, почни імпровізувати. Таку іграшку можна брати куди завгодно: у ванну, ліжко, улюблене крісло.

Рука
Ніхто краще нас самих не знає наше тіло. Ти знаєш все ерогенні зони, темп і ласки, які тобі подобаються. Не соромся і не бійся пестити так, щоб задовольнити себе самої. Проведи рукою нижче пупка, доторкнися до клітора, помассируй статеві губи, після чого опусти в піхву один палець, потім другий.

Тіло підкаже саме, що потрібно робити і як.

Певною техніки тут немає, роби те, що подобається і від чого можна випробувати оргазм.

Психологічний настрій
Якщо думати в процесі самозадоволення про роботу, переживання й проблеми, то, як не старайся, нічого не вийде. Тому дівчині рекомендується відключити всі сторонні думки, зосередившись лише на своєму тілі і бажаному оргазмі.

Щоб отримати більший ефект, уяви, що тебе пестить гарячий пристрасний чоловік, а не ти сама. Однак якщо все одно не виходить зосередитися, а в голову лізуть сторонні думки, можна подивитися еротику (НЕ порнографію, а тільки еротику), яка дозволить тобі налаштуватися на потрібний лад.

Отже, щоб отримати оргазм - цю фізіологічну і психологічну розрядку, можна і потрібно займатися самозадоволенням. Ось чому розслабся і просто отримуй задоволення!
 
knopaДата: Понеділок, 13.07.2015, 09:50 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 763
Колись не признавала мастурбації, але зараз я перетворюю це на якесь шоу... ніколи не роблю це під порно чи фотки. Я придумую якісь історії, напр. я розпещена секретарка і зваблюю боса...чи студентка на іспиті яка хоче "заробити" п'ятірку і т.д.... так це все заводить, що течу як сучка, потім дрочу.але мінус у тому, що в такому заведеному стані я хочу реального сексу, реального члена....дівчина, 20 р., є хлопець..
 
OlenochkaДата: Пятниця, 04.12.2015, 15:51 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4514
Вчора мій хлопець порадував мене сюрпризом. Він купив віброяйце, причому з дистанційним управлінням. І звичайно ж першим ділом, я засунула його в себе, віддала йому пульт і ми вирушили гуляти. Стільки сміху і задоволення ніколи ще не було
 
knopaДата: Субота, 13.02.2016, 12:52 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 763
Ніколи не дрочіть в навушниках! Ніколи! Я вчора так робила. Мама дочекалася фіналу, а я сьогодні не знаю куди подітися.
 
tapolgunДата: Пятниця, 18.03.2016, 17:27 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 1
давно хочу дружині купити таку от штуку, впевнений це яскрава річ:


Подивився ролик цією штукою і тепер марю її придбанням, думаю дружина оцінить такий крок.          Тут от дивився це кіно: Русское порно
От тільки дорога вона сильно(
 
OlenkaДата: Субота, 30.04.2016, 11:53 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 3285
Подруги вирішили пожартувати і подарували фалоімітатор. Передали його через мого хлопця, так той сказав якщо тобі палиця потрібніше то і трахайся з нею. Підсумок, тепер палиця мені реально потрібніша.
 
OlenkaДата: Четвер, 19.05.2016, 10:37 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 3285
Коли займаємося сексом з моїм чоловіком, я знаю як довести себе до оргазму. Знаю як рухатися в будь-якої позі, щоб закінчити. І як тільки я на "межі", я починаю по-особливому постанувати. Мій чоловік це просік, і вирішив, що треба включати швидкісний режим! Він починає дрючить мене як тільки може і просто, тупо, обламує мені весь кайф! Доводиться імітувати, бо зізнатися йому, що він цим все псує я ніяк не наважуюсь :(
 
OlenkaДата: Пятниця, 08.07.2016, 11:12 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 3285
 
OlenkaДата: Субота, 09.07.2016, 20:07 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 3285
Мастурбація дуже важлива для сексуального життя. Тому що ми робимо це самі, на своїх умовах, це, ймовірно, кращий спосіб зробити це, щоб з'ясувати, що нам приносить найбільше задоволення. Жінки повинні зібрати інформацію про своїх геніталіях і сексуальних, тому що мастурбація не приходить для кожного, природно. Деякі жінки досягають оргазму при стимуляції клітора, інші під впливом стимуляції піхви і точки G. Пам'ятайте, немає одного універсального способу мастурбації, тому що кожна жінка відрізняється. Нижче ви знайдете кілька порад, як мастурбувати.

Речі, які вам потрібні:
30 хвилин до декількох годин, еротичний Фільм, еротичні журнали, Чисті руки, Додатковий вібратор, штучний пеніс, душ
1
Введіть настрій до мастурбації.

Розслабтеся так, як ти вмієш. Прийміть теплу ванну або випийте келих вина. Забезпечте конфіденційність: вимкнути телефон, закрити двері, відправити своїх дітей у сусідки або бабусі. Знайдіть затишне місце. Більшість жінок починають мастурбувати, лежачи на спині, ноги зігнуті, злегка відкрити, ноги обіпріть про поверхню. Рульова тяга весь одяг або, принаймні, більшість.
2
Фантазуй про мастурбації.

Згадайте захоплюючий досвід сексуального минулого або придумати свою власну сексуальну фантазію. Якщо вам потрібно додатковий стимул, перегляньте спеціальні журнали, почитайте еротичний роман або подивіться еротичний фільм. Дозвольте вашому розуму досліджувати кожен образ – все це повинно продовжуватися до тих пір, поки ваше збудження буде зростати.
3
Дослідіть всі частини свого тіла.

Перетягніть свої руки по всьому тілу, зупиняючись довше на областях, більш чутливих до дотику, ніж інші. Подивися на свої статеві органи в дзеркалі (особливо, якщо ви ще їх не знаєте), і пести різні частини тіла, щоб бачити те, що змушує вас почувати себе дуже добре. Знайдіть і торкніться свої внутрішні і зовнішні статеві губи, свій клітор, вагіну і промежину.

Поради
Спробуйте спеціальні вібратори, які забезпечують інтенсивне стимулювання клітора.
Вода допомагає багатьом жінкам навчитися мастурбувати. Ляжте у ванні на спині з широко розставленими ногами і направте потік води з душу прямо на клітор. Встановіть необхідний тиск води і температуру. Ви можете покласти також під акумулятором-під крана або використовувати сопло з джакузі.
Чуєш, про те – про подушку, край ліжка або штучного пеніса.
Штучний член може бути корисним в мастурбації клітора, з його допомогою ви можете виконати повне проникнення і стимулювати точку G.

4
Торкатися до себе.

За допомогою одного або двох пальців ритмічно гладь, різні органи навколо вашого вульви, звертаючи особливу увагу на клітор і статеві губи. Експериментуйте з різною силою натиску, швидкістю і рухом. Спробуйте розташуйте пальці по обидві сторони від клітора, і переміщати вгору і вниз, можна також покласти два пальці на її кінчику і масажувати її круговими рухами.
5
Поекспериментуйте.

Спробуйте різні типи дотику: погладжування, лоскіт, ugniatani, щипати або обережно потягнувши своїх статевих органів. Спробуйте для цієї мети використовувати один або кілька пальців, ви також можете використовувати всією рукою.
6
Будуйте стан збудження.

Навчіться підтримувати стан сексуального збудження, wzmagaj їх повільно, потім скоротіть або припиніть стимуляцію. Зверніть увагу, як ваше тіло реагує. Скаже він тобі, коли ви відчуваєте себе найкраще, відбудеться значне зростання хвилювання і, коли ви уповільнити або припинити діяльність.
7
Дихай глибоко і раскачивайся.

Дихай глибоко, ні в якому разі не затримуйте дихання. Це допомагає у вивільненні вашої сексуальної енергії, з якою не варто боротися. Раскачивайся свою miednicą, рухайтеся так, як під час статевого акту. Ритмічно треба приміряти і rozluźniaj м'язи піхви – тут корисним може бути вібратор або штучний пеніс.
8
мастурбація жінок
Прагни до досягнення оргазму.

Якщо ваша рука втомиться, дайте їй відпочити, змінити її на іншу або з допомогою вібратора. Якщо ти на межі оргазму, але ти ще не дійшла до піку, спробуйте змінити спосіб дихання або сконцентруйтеся на дійсно гарячою еротичної фантазії. Спробуйте додаткової стимуляції: погладь свої соски або спробуйте ритмічно рухатися вгору і вниз, пальцями або вібратором, що знаходяться у піхву.
9
Продовжити свої дії.

Якщо оргазм почав, не зупиняйся і все ще продовжити стимуляцію. Зменшити трохи силу стимуляції, коли ви відчуєте перші незвичайні відчуття, але їх необхідно продовжувати, щоб досягти ще більшої насолоди. Ваш перший оргазм ви можете відчути себе в ролі невеликий досвід або вибух, але чим більше ви практикуєте, тим різноманітнішим буде цей досвід.
10
Практика зробить так, що твоя мастурбація буде ідеальна.

Не лякайтеся, якщо ви не досягнете оргазму вже на першому разом. Спробуй ще раз або спробуйте інші методи.
Поради
Спробуйте спеціальні вібратори, які забезпечують інтенсивне стимулювання клітора.
Вода допомагає багатьом жінкам навчитися мастурбувати. Ляжте у ванні на спині з широко розставленими ногами і направте потік води з душу прямо на клітор. Встановіть необхідний тиск води і температуру. Ви можете покласти також під акумулятором-під крана або використовувати сопло з джакузі.
Чуєш, про те – про подушку, край ліжка або штучного пеніса.
Штучний член може бути корисним в мастурбації клітора, з його допомогою ви можете виконати повне проникнення і стимулювати точку G.
 
OlenkaДата: Понеділок, 08.08.2016, 18:28 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 3285
Можна мастурбувати вареною теплою кукурудзою:)
 
OlenkaДата: Середа, 12.10.2016, 19:41 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 3285
ЯК МАСТУРБУВАТИ З КУБИКАМИ ЛЬОДУ
Є так багато різних способів мастурбації. До найбільш популярних методів належать, очевидно що пальці або секс-іграшка, така як фалоімітатор або вібратор. Крім того, ви можете робити це у ванні,також можете використовувати моркву – ні, я жартую, не роби цього. Ви також можете використовувати кубики льоду, щоб мастурбувати. Ні, серйозно! Я використовую багато кубиків, коли я роблю це, і я не знаю, чому, але мені подобається, відчуття. Хто-небудь робив що-небудь подібне?
Я, особисто, ніколи не чула про це раніше, але хто я така, щоб судити? Ееей, ти повинна робити все, щоб весело провести час! Немає нічого ганебного в пошуку різних способів мастурбації.

Спробуйте Холодні Пальці

Замість безпосереднього застосування кубиків льоду, може просто використовувати холодні пальці. Пальці німіють і нові відчуття....

Використовуйте Кубик Льоду Де-Небудь Ще На Вашому

Ви можете спробувати покласти кубики льоду і до інших чутливих частин вашого тіла це зовсім нові відчуття. Холод може викликати мурашки по тілу, які насправді можуть допомогти вам отримати кращий оргазм.

Використовуйте Метод Води

Ви можете мастурбувати за допомогою душу, і холодний перехід температури води для більш інтенсивного відчуття!

Мастурбувати На Холоді

Гаразд, це трохи напряжно, але якщо ви хочете спробувати щось інше, то спробуйте мастурбувати в холодній кімнаті! Я не кажу йти на вулицю, тому що це може бути жостко!

http://knopa.info/news/jak_masturbuvati_z_kubikami_lodu/2016-10-10-326
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 13:03 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 3285
Я дівчина. І я не вмію мастурбувати. Що то так пробувала, але через пару хвилин мені весь час стає нудно. І це сумно, хоч і є хлопець.
 
kisaДата: Середа, 16.11.2016, 01:57 | Повідомлення # 30





Я також інколи МАСТУРБІРУЮ свою ПИЗДУльку. Мені це дуже подобається.

Повідомлення відредагував Olenka - Середа, 16.11.2016, 12:25
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як навчитися мастурбувати (для дівчат) (Мастурбувати це нормально? для дівчини?)
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом