Як навчитися мастурбувати (для дівчат)
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:07 | Повідомлення # 31 |
| Хлопця немає, живу одна, як наслідок, єдиний вихід - мастурбація. Але ніколи вона мені, на жаль, не доставляла задоволення. А сьогодні, приймаючи ванну, трахнула себе в попу ручкою від жіночого бритвеного верстата (такою силіконовою, ребристою, знаєте?) При цьому під водою струменем душа масажувала клітор. кінчила миттєво !!
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 16.02.2017, 19:25 | Повідомлення # 32 |
| Я дівчина. І мені ніхто не вірить, коли я кажу, що не мастурбую в душі. У мене немає проблем із збудливістю або напором води, але максимум, чого я можу домогтися душем - легке збудження. Просто я люблю члени. Тверді, гарячі, справжні. Коли в мене входять, я кінчаю майже миттєво.
|
|
| |
ДівчинкО | Дата: Вівторок, 28.03.2017, 15:51 | Повідомлення # 33 |
| а каким пальцем лучше мастурбирувать и надо плевать на киску??
Повідомлення відредагував Olenka - Середа, 26.04.2017, 09:21 |
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 26.04.2017, 09:19 | Повідомлення # 34 |
| Привильно, якщо ти сама не знаєш свого тіла, не знаєш як, куди і коли треба, як твій партнер знатиме?Буде менше постів:"вона не знає чи отримує оргазм"
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 15.09.2017, 19:07 | Повідомлення # 35 |
| Читаючи тут пости, можна помітити, що кожна друга або чи не кожна перша дівчина собі дрочить. А я не можу. Мені якось незручно. Я багато разів пробувала це робити, а ще мої подруги мені на день народження подарували вібратор .. Мені начебто приємно небагато, але для мене секс набагато краще, ну, або коли хлопець мені дрочить. Сама собі ніяк не можу, а так хотілося б саму себе задовольняти, коли захочеться, коли хлопця поруч немає ..
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 17.10.2017, 19:40 | Повідомлення # 36 |
| Я дуже дивно мастурбую ... у віці 6-7 років я просікли таку цікаву для себе фішку, брала якийсь предмет, припустимо, маленький рушник, скручувала його, клала між ніг, сідала на стілець і починала соватися туди-сюди .. вперед-назад ... найжахливіше, що це бачили батьки, лаяли мене, і говорили, що не можна так робити, тепер я виросла, але все так само продовжую отримувати від цього нереальний кайф! А мастурбувати пальцями не вмію.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 07.04.2018, 19:33 | Повідомлення # 37 |
| Сьогодні мій улюблений задовольнив мене по повній, 3 оргазма поспіль .. ммм)) У мене аж в очах на якийсь час потемніло) Ніхто не вміє пестити мене так, як це робить він. Спасибі тобі, душ, я люблю тебя))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 25.05.2018, 09:30 | Повідомлення # 38 |
| Нещодавно поїхав чоловік мій у відрядження на довгий термін. Я в цей час щоб не зраджувати, придбала собі резинового вспомогатєля. З ним я зрозуміла що таке вагінальний оргазм, коли судомить все тіло і мозок перестає працювати.. Як би сумно це не звучало, але не дотягує член чоловіка якихось 5 см до потрібного розміру. Бо коли приїхав чоловік, я перестала відчувати навіть те що відчувала до цього. Так і живемо втрьох, тільки коханий мій не в курсі про резинового друга. Боюсь, як би не образився..
|
|
| |
АнонімноСвітлана Кабанова | Дата: Понеділок, 11.06.2018, 13:54 | Повідомлення # 39 |
| Я маструбую 12 разів на день,це заспокоює
Повідомлення відредагував Olenochka - Понеділок, 11.06.2018, 14:03 |
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 11.06.2018, 14:08 | Повідомлення # 40 |
| Світлана Кабанова , не бачу нічого поганого в цьому. Якщо , тебе заспокоює то все добре)
Як Мастурбувати З Кубиками Льоду Корисні Поради, Як Мастурбувати, Коли В Тебе Місячні
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 04.08.2018, 13:42 | Повідомлення # 41 |
| Короче, вкусив комар біля клітора, чухається просто ужас, стою на кухні в шортах, зачухалось, тай я давай чухати, і тут мама видає, Аліна не при мені ж, і, фіг що поясниш)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.09.2018, 17:42 | Повідомлення # 42 |
| Працюю в банку, робота жахливо нервова і противна. Постійно хочеться кричати на цих тупих людей. Тому, щоб мої нервові клітини все не вмерли і щоб мене не звільнили, ходжу в туалет і мастурбую. Виходжу в зал задоволена, з хорошим настроєм і посмішкою до вух
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 14.01.2019, 23:52 | Повідомлення # 43 |
| Як мені перестати мастурбувати?) Ну вот деколи такий настрій нападає, що хочу і всьо, мушу йти в ванну, і поки знімаю трусики я вся мокра Що зі мною?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 16.04.2019, 08:55 | Повідомлення # 44 |
| дівчина мені 13 років .вчора маструбірувала і розчоску пхала в вагіну після того пройшло десь 1 год . і в мене кров почала йти місячних в мене ще немає . це місячні ? чи це може щось від того?( і кров сильно йде ціла прокладка в крові ,мама думає що це місячні )
в 13 років розчоску пхала? розум хоть трохи є? може пліву пробила, може місячні, незнаю що це таке
|
|
| |
Марина | Дата: Вівторок, 20.08.2019, 20:09 | Повідомлення # 45 |
| А я тільки почала. Мені 13. Кажу, що йду в душ і ніхто не знає, що це моє щоденне задоволення.
Повідомлення відредагував Olenochka - Вівторок, 20.08.2019, 21:10 |
|
| |