MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як навчитися мастурбувати (для дівчат) (Мастурбувати це нормально? для дівчини?)
Як навчитися мастурбувати (для дівчат)
girlorgДата: Неділя, 11.01.2015, 22:40 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717

Цитата
Ви запитаєте,як правильно мастурбувати і коли починати робити це.
Гарне питання! Мастурбація настільки є індивідуальною, що немає єдино правильного способу щоб робити це. Коли у вас вже був секс, то ви вже напевно дізнались свої ерогенні зони.

Найбільш чутлива частина, як правило, клітор, який знаходиться у верхній частині і як правило захований під зовнішніми губами.
Деякі дівчата під час мастурбування концентруються, на фізичних відчуттях інші ж при цьому уявляють що їх торкається хлопець який є  фантазії,чи якусь сцену з фільму,історію ітд..
Чим більше ви будете себе торкатись, тим більше тим вологіша ставатиме ваша піхва.Це хороший знак, ви на вірному шляху. Це означає що ваш організм знаходиться у збудженому стані.

Деякі дівчата для збудження використовують свої пальці або торкаються до вагіни долонею.
Буває що труть вагіною об ковдру або використовують якусь мяку іграшу при цьому.
Треті можуть придбати електронну іграшку на батарейки яку всі називають (вібратор),який забеспечує приємні відчуття вібруючи.


Продовжуйте експериментувати з різними способами торкання себе. Коли вам буде найприємніше то зупиніться на цьому, і насолоджуйтесь розслабляючись.


Якщо ваш організм буде готовий відчути оргазм,ваше дихання стане частішим.Ваш розум тільки підкорятиметься відчуттям тіла. Мязи рук,чи всього тіла можуть напружуватись або навпаки. Коли відчуєте раптове вивільнення напруженості і приплив тепла і ви відчуєте себе дуже добре знайте це - оргазм.

Насолоджуйтесь експерементуванням. Мастурбація чудовий спосіб вивчити особливості свого тіла, та те в який спосіб досягнути найбільше задоволення. І коли ви будет готові ви зможете розказати про це вашому партнерові що вам подобається.
 
OlenkaДата: Субота, 17.01.2015, 15:30 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
ЖІНОЧА МАСТУРБАЦІЯ! 5 ФАКТІВ ЗА)))

Одним із способів задоволення статевого потягу жінки є мастурбація. З її допомогою можна зняти напругу, отримати нові відчуття, дізнатися нові можливості своєї сексуальності і урізноманітнити своє інтимне життя, в тому числі і з партнером.
Немає практично жодної жінки, яка хоча б раз в житті не займалася цим. Якщо жінки кажуть, що вони ніколи цього не робили, - значить, вони лукавлять.

Жіноча мастурбація: ЗА ЧИ ПРОТИ?
На зорі людства мастурбація вважалася цілком нешкідливим заняттям, займатися нею було абсолютно нормально, і в багатьох країнах створювалися навіть свої особливі предмети і сексуальні іграшки для задоволення власних потреб, писалися цілі трактати про мистецтво самозадоволення та організації цього процесу.

Навіть сьогодні про мастурбацію відкрито готові говорити далеко не всі, особливо це стосується жінок.

Суперечки про шкоду і користь жіночої мастурбації ведуться давно і ніколи не припиняться, але варто спробувати розібратися в тому, чим реально може допомогти мастурбація жінці, знайти факти на її підтримку

ФАКТ ПЕРШИЙ - це роблять всі ...

Мастурбацією займаються всі - і жінки, і чоловіки, просто не кожен готовий чесно в цьому зізнатися.
При мастурбації дівчина не завагітніє, не заразиться неприємними болячками (якщо робить це сама), буде краще знати своє тіло і не буде прагнути до сексу заради сексу, без будь-яких почуттів.

ФАКТ ДРУГИЙ - пізнання свого тіла

За допомогою мастурбації жінка може пізнати своє власне тіло, навчитися керувати ним і отримувати нові відчуття та емоції. Часто навіть зрілі жінки в кабінеті сексолога зізнаються в тому, що абсолютно не відчували насолоди в ліжку і не отримували належної розрядки.І в такому випадку жіноча мастурбація - це простий і доступний спосіб дізнатися нові можливості свого тіла, відкрити нові ерогенні зони, зрозуміти, на що здатне їхнє тіло.

ФАКТ ТРЕТІЙ - налагодження відносин

Часто привнесення в інтимне життя нових елементів, у тому числі і мастурбації, це спосіб оживити йдуть на спад відносини, підігріти затухаючі почуття і пристрасті. Багато сексолоів рекомендують парам спільне заняття мастурбацією з метою формування більш близьких відносин, підігрівання інтересу одне до одного.

Якщо жінка займається самозадоволенням на очах свого партнера, це і збуджує і одночасно вчить його, як правильно приносити задоволення, які зони найбільш чутливі і як їх варто стимулювати.

Такий варіант жіночої мастурбації дозволяє їй отримувати надалі більше задоволення від сексу з партнером, який зможе її повністю задовольнити.

ФАКТ ЧЕТВЕРТИЙ - відмінне снодійне

Мастурбація знімає сексуальне і емоційне напруження, дає організму розрядку, знімає стрес. Саме ці фактори часто не дають нам заснути і мучать ночами, тому заняття мастурбацією перед сном - це один з відмінних і дуже приємних способів скоріше заснути. Після оргазму тіло розслабляється, нерви заспокоюються і міцніше спиться.

ФАКТ П'ЯТИЙ - поліпшення зовнішності

Не секрет, що незадоволені жінки сильно відрізняються від тих, хто цілком задоволений і регулярно отримує сексуальну розрядку. Мастурбація і секс - це спосіб поліпшення циркуляції крові по судинах, зниження негативних впливів стресів, допомогу в підтримці сяйва шкіри. Задоволена життям жінка виглядає набагато привабливіше жінок, яким сексу в житті не вистачає.
 
OlenkaДата: Понеділок, 19.01.2015, 17:09 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Мастурбація ровиває абстрактне мислення ;)

– Ми виховали нове покоління, – бадьоро і войовничо лунало із радіо, коли я зайшла у вагон потяга Київ-Івано-Франківськ. – Це покоління, яке мастурбує лівою рукою, бо права у цей час тримає мишку комп’ ютера.

Ого, – подумала я і пошкодувала, що у мене немає вдома "колгоспника", виявляється, там транслюють нефігові передачі. Ніколи не замислювалася над тим, якою рукою слід мастурбувати, не кажучи вже про те, що існують аж настільки суворі правила, якими тепер, у комп’ютерну епоху, так бездумно нехтують.

Я спробувала уявити собі, як звучить тема лекції чи семінару у вузі, який виховує таких ось фахівців: "Основні засади раннього діагностування шкідливих мастурбаційних звичок у дітей – цивілізаційний злам переходу від мастурбації правою до мастурбації лівою рукою під шкідливим впливом комп’ютерних технологій".

Стаття Наталки Сняданко "Як правильно повинні мастурбувати діти"

http://vk.com/away.ph....91_7165
 
OlenkaДата: Неділя, 08.02.2015, 12:04 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
! Я хочу поділитися, бо подругам таке не скажеш. Мені 22 роки. Два роки тому позбулася невинності з коханим. Секс був у нас два рази і все. Потім розлучилися і ось мій організм вимагає сексу. І я дивлюся порно багато-багато порно. Особливо мене збуджують стогони дівчат і сквіртінг (жіноча еякуляція). Після перегляду, я вся течу .... і починаю мастурбувати. Так, отримую оргазм, що аж тіло здригається і кінчаю струменями рідини. Це моя проблема, хочу нормальний секс з хлопцем. Але з ким попало спати не можу і не стану.
 
OlenkaДата: Неділя, 15.02.2015, 14:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Зараз лежу у ванній і страшно хочу сексу і так завжди, коли приймаю ванну. Тому тепер я набираю воду, беру душовий розсіювач, наставляю температуру і воджу по своїй киці. Так розслабляє...наче водна мастурбація...ааа=»> Р.S. хлопець в мене є і я нормальна
 
OlenkaДата: Пятниця, 20.02.2015, 14:50 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Хлопці, я вас закликаю: не треба сильно тиснути на клітор і терти його так, ніби хочете добути вогонь! Це заподіює біль. Як же ви не зрозумієте, що для того, щоб дівчині було приємно, досить акуратною стимуляції, погладжувань. Адже у нас там все дуже ніжно. І стрижіть нігті.
 
knopaДата: Субота, 07.03.2015, 15:25 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 763
Моя дівчина запевняє, що не мастурбує і ніколи не мастурбувала! Дівчата ,скажіть правду чи є такі що не мастурбують??? Чи ви так само як і ми не обходитесь інколи без цього.. :)
 
girlorgДата: Субота, 07.03.2015, 15:25 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1717
Чи є мастурбація гріхом?
Я дискутував на цю тему зі священником, але він мене так і не переконав. Його аргументом було те, що, мовляв, під час мастурбації людина вважає, що може сама себе задовольнити, що їй ніхто не потрібний, що вона самодостатня, а самодостатнім є лише Бог. Я йому заперечив, кажучи, що під час мастурбації я не вважаю, що можу сам себе задовольнити. Навпаки, я використовую мастурбацію лише як тимчасовий замінник сексу, до того часу, поки одружуся, і буду мати постійну партнерку для сексу, крім того, я використовую мастурбацію для того, щоб не спати зі всіма підряд, якщо я нікого з них не кохаю, і вважаю цю потребу одну з потреб на ряду з потребами дихання, приймання їжі і напоїв, сну, соціального спілкування та інших.
Хоча, зрештою, є люди, які відмовляються від м'яса, які відмовляються від їжі, є люди, які відмовляються від води, є люди, які відмовляються від інших потреб організму, чому мені не вдається відмовитися від цієї потреби?
Можливо, якщо я зможу повністю відмовитися від цієї потреби, я зможу також відмовитися від потреби у їжі, у воді та ін.?
Наступного разу я начебто погодився з догмою про те, що мастурбація є гріхом, але лише зовнішньо. Взагалі, я більше схиляюся до філософії, ніж до релігії, оскільки вважаю, що будь-які знання чи тези варто критично переосмислити. Філософія не сприймає догм, хоча Августин і Тома Аквінський пробували зробити з філософії служницю теософії.
Хтось може заперечити, мовляв, у релігії догма - як аксіома у математиці. На що я можу сказати наступне. П'ятий постулат Евкліда про паралельність прямих довгий час пробували довести, як теорему через його заплутане формулювання. Зрештою, спробувавши довести його від супротивного, такі математики, як Лобачевський, Ріман, Больяї, отримали нові несуперечливі геометрії, які, відповідно, назвали рімановою геометрією і геометрію Лобачевського. Згодом, неевклідові геометрії використовував Айнштайн, і зробив висновок, що якась з них досить добре описує всесвіт у великому масштабі.
Нагадаю, що п'ятий постулат Евкліда, або аксіома паралельності, формулюється в скороченому вигляді так. Через точку, яка не належить даній прямій, можна провести одну пряму, паралельну даній, і до того ж, тільки одну. Ріман використав замість цієї аксіоми один варіант її заперечення, а саме, що через точку поза прямою не можна провести жодної паралельної прямої, а Лобачевський і Больяї використали інший варіант заперечення, а саме, що через точку поза прямою можна провести безліч паралельних прямих до даної.
Нехай існування єдиного Бога - це аксіома. Що буде, якщо ми, не порушуючи інших аксіом, візьмемо заперечення цієї аксіоми? І взагалі, які заперечення цієї аксіоми можна побудувати логічно? Два. Одне заперечення - це неіснування ніякого Бога, або так званий атеїзм, які особливо розвивали в течії марксизму-ленінізму, інше заперечення - це існування багатьох Богів, або політеїзм, який активно застосовувався у міфології, язичництві, а також деяких інших філософських системах чи світоглядах.

Буду радий всім бажаючим відповісти мені або подискутувати на будь-яку з порушених у моєму повідомленні тем.
Особливо буду радий справжнім знавцям у галузі релігії та філософії, які справді зможуть мене чомусь навчити, або зможуть мені щось пояснити.
 
girlorgДата: Субота, 07.03.2015, 15:25 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 1717
До речі, ще одна думка. Чи ви ніколи не задумувалися про те, чому в нашому світі виконується принцип відносності Айнштайна?
Чи не простіший був би звичайний закон додавання швидкостей Галілея?
А, можливо, це лише ознака віртуальності чи штучності нашого світу? Можливо, машина, що генерує наш світ, має обмежені потужності, і не може оперувати зі швидкостями, більшими за швидкість світла?
Бог - це досконалість і простота. Якщо він створив наш світ, то чому в ньому виконується не простий закон додавання швидкостей Галілея, а перетворення Лоренца, що зумовлюють принцип відносності Айнштайна? Якщо Бог створив світ, то навіщо він поставив обмеження на швидкість руху у 300 тис.км/год? Чому б не дозволити тілам рухатися з якзавгодно великою швидкістю?

Нині я задумався про наш чотиривимірний часово-просторовий континуум, і подумав, що для того, щоб мандрувати в часі і просторі слід опанувати п'ятий вимір.
Я почав думати про те, що таке п'ятий вимір, і вирішив спитати в ґуґля. В запиті українською я отримав багацько посилань на українську бріт-поп групу з назвою п'ятий вимір. Ознайомившись побіжно з їхньою творчістю, я зрозумів, що їхня назва не передбачала ніякого глибокого філософського змісту, а означала банально 5 засновників гурту.
Спитавши в ґуґля англійською, я знову ж таки, потрапив на якусь поп-групу, але крім того, потрапив на цікаві роздуми якогось користувача інтернету.

http://www.sciforums.com/showthread.php?p=27796#post2..

"If you are very smart, you will understand this.

Dimentions -
1 - this is what you would call of line.
2 - The 2nd dimention is flat depth. (A.K.A., lines that actually look like something)
3 - The 3rd dimention has Depth
4 - The 4th Dimention has time.
5 - 5th Dimention is God.

What is beyond the 4th Dimention is impossible for anyone alive to interact with; fuck, someone would go crazy if they experenced it! God lives in the 5th dimention. When the bible or someone says god is everywhere and sees and knows all, its true, cause he has already done, seen, interacted, and known what will, has, and defently happened cause God has experienced it. Confusing isnt it. In other words, in the 5th dimention, time does not exist and 5 decades can be equivilent to 1 Ato Second. That is how god knows what you are going to do. God can answer everyones prayer in less than time itself, it can answer a persons prayer one second and then reverse go back in time or into the future to answer some elses, thats how God can answer your prayers at once, so in conclusion, God is everywhere at once, Gode exists in nothing that is something, God knows what your going to prayer for since its already happened. the 5th dimention is timeless thus Armeggedon has already happened, except it hasnt come yet in a 4th dimentional perspective.

Переклад поданих роздумів.

Якщо ти дуже розумний, ти зрозумієш це.
Розмірності -
1 - це те, що ти звеш прямою
2 - друга розмірність це ширина
3 - третя розмірність це глибина
4 - четверта розмірність це час
5 - п'ята розмірність це Бог.
Що є поза четвертим виміром, недоступне для будь-кого, чорт, хтось збожеволіє, якщо відчує це на собі! Бог живе в 5-тому вимірі. Коли Біблія чи хтось каже, що Бог є усюди і бачить та знає все, це правда, оскільки він вже зробив, побачив, співдіяв і знав, що буде, є, і буде траплятися оскільки Бог має такий досвід. Чудернацько, чи не так. Іншими словами, у 5-тому вимірі, час не існує і 5 декад може бути еквівалентним 1 Ато другий [не зміг перекласти]. Ось як Бог знає, що ти робиш. Бог може відповісти на молитви безвідносно до часу, він може відповісти на молитви людини, іншої, потім повернутися в часі назад чи вперед щоб відповісти ще комусь, ось як Бог може відповісти на молитви зразу, отож як висновок, Бог є усюди відразу, Бог існує в ніщо що є щось, Бог знає, про що ти збираєшся молитися оскільки для нього це вже сталося. 5-тий вимір позачасовий отже Армагедон вже відбувся там, хоча він ще не прийшов в 4-вимірній проекції."
 
girlorgДата: Субота, 07.03.2015, 15:25 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 1717
правельно мастурбувати?

Є багато способів мастурбації.
Самі попульрніші способи,це рукою звісно,і душем.Просто настроюєш струм води на клітор,можеш звісно робити рухи (взад,перед).
Більше інформації про мастурбацію можеш прочитати тут: http://woman.delfi.ua/news....=527519
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.03.2015, 19:28 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
Вас коли-небудь спіймали за мастурбацією і як ви відреагували, коли це сталося?:
 
knopaДата: Середа, 11.03.2015, 11:55 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 763
"Кілька разів після того, як я це робила, я відчувала себе винуватою, як ніби я зробила щось дуже погане. Але зазвичай це триває від 5-10 хвилин, потім проходить і хочеться повторити це більше і більше."
Прикріплення: 1360650.jpg (133.0 Kb)
 
OlenkaДата: Неділя, 15.03.2015, 16:21 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
"Я мастурбую пультом від телевізора!"
Прикріплення: 8629834.jpg (32.5 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 17.03.2015, 21:27 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Мала трохи приболіла,і не прийшла в школу..
Прийшла я до неї.Зайшла в кухню а там була її мамка.Питаю "де Настя?",а мамка каже:"ой,вона в себе в комнаті шось робить,піди до неї".І знаєте шо?Краще я б туди не йшла...Рішила я її трохи припугнуть і почала тихенько прокрадаться в комнату(вона не чула моїх шагів) шоб злякать.Заходю тихо в комнату і бачу як вона,ДА ВОНА БЛЯТЬ МОЯ МАЛА,МАСТУРБІРУЄ СУКАААА.АААААААААА мої очііііі.Добре шо вона лежала із закритими очима,і не бачила мене.Я бігом поочкувалася назад шоб вона не бачила мене,і пройшовши метрів 4 назад начала робить громкі шаги шоб вона мене почула і шоб встигла витягти руку ЗВІДТИ.вона вспіла! все канєшно норм,все було як нівчом не бувало..но моя п
псіхіканарушена на всю жизнь
 
OlenkaДата: Понеділок, 13.04.2015, 15:44 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 3285




60-х Хітачі Електричний вібратор

Прикріплення: 8114563.jpg (87.9 Kb) · 0169148.jpg (28.4 Kb) · 1540684.jpg (72.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як навчитися мастурбувати (для дівчат) (Мастурбувати це нормально? для дівчини?)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом