MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Техніка тривалого сексу.
Техніка тривалого сексу.
OlenkaДата: Субота, 16.05.2015, 11:11 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Самий старий і, ймовірно, кращий і найпростіший метод той, який використовували стародавні китайці і який описаний Ву Синем в досить мальовничій послідовності.
1. Метод замикання схожий на спробу зупинити рукою Жовту річку. Нетерплячому чоловікові потрібно для його вивчення більше 20 днів практики. Більш досвідчена людина може вивчити його набагато швидше - зазвичай вистачає 10 днів. Уважно вивчайте цей метод близько місяця і тоді дорогоцінний скарб чоловіки (насіння, чжин) буде в повній безпеці.
2. Перевага методу замикання в легкості його виконання. Наприклад, якщо чоловік виконує стадію трьох дрібних і одного глибокого поштовхів, він може закрити очі, рот і дихати глибоко, спокійно через ніс, що не задихаючись. Коли ж він відчує, що незабаром може втратити контроль, він може одним швидким рухом підняти свою талію і витягнути в такому положенні нефритовий пік до одного дюйма або більше і залишатися в такому положенні без дихання. Потім він може глибоко зітхнути діафрагмою і в той же час втягнути низ живота, неначебто він контролював себе під час пошуків туалету. Розмірковуючи про важливість збереження свого чжин і про те, що його не можна втрачати безладно, він при глибокому диханні незабаром заспокоїться. Потім він може знову пробувати поштовхи.
3. Важливо запам'ятати, що він повинен відступити, як тільки збудиться. Якщо він відступає вже дуже збудженим і намагається відвести свій чжин назад, то чжин вже не повернеться, а замість цього вступить в його міхур або навіть у його нирки. Якщо таке трапиться, він може постраждати від деяких хвороб, таких як біль у міхурі і тонких кишках або збільшення і біль у нирках.
4. На закінчення слід сказати, що метод гальмування чудовий, але ми повинні практикувати його, як тільки відчуємо збудження. Набагато краще відступити раніше, ніж занадто пізно. Практикуючи цей метод, чоловік буде в силах контролювати свою еякуляцію навіть із зручностями, бо не дозволить своєму нефритовому піку навіть впасти. Так, він збереже енергію і буде почувати себе чудово зібраним. І він не повинен вивергати свій член, поки не зробить принаймні 5 тисяч поштовхів. Поєднуючи метод гальмування з глибоким діафрагмовим диханням, він зможе продовжувати майже невизначений час. Тоді для нього не буде занадто важким задовольнити 10 жінок за ніч.
Сучасні методи гальмування
Метод гальмування Ву Синь, переведений в сучасні терміни, дійсно дуже легкий. Коли чоловік відчуває, що стає занадто збудженою, він просто витягує пеніс на час від 10 до 30 секунд. Так він уникає небезпеки еякуляції і втрати від 10 до 30% енергії. Він може потім увійти знову і відновити поштовхи. Він може чинити так з бажаною частотою. Здобувши досвід, він виявить, що потребує відступі все рідше. З часом йому буде необхідно чинити так лише в рідкісних випадках.
Секрет успішного використання методу замикання криється в розпізнаванні наближення того моменту, коли він не зможе більше контролювати еякуляцію. Майстра і Джонсон називають його стадією неминучою еякуляції. Ми називаємо його більш просто - моментом неповернення. Уміння розпізнавати цей момент життєво необхідно - не тільки для контролю еякуляції, але і у випадках, коли обидва партнери покладаються на метод вилучення для контрацепції.
Методи видавлювання по Мастерс Джонсон
Для досвідчених коханців вона дорівнюватиме ефективною як метод контролю еякуляції.
Ми говоримо - для досвідчених коханців, так як ця техніка набагато складніше, і її більш важко вивчити, чим предпочитаемую нами китайську техніку видавлювання. Як зазначалося раніше, метод Мастерса і Джонсона може бути використаний тільки при положенні жінка зверху. Чоловік повинен сказати їй, коли він стає занадто збудженою. Вона у відповідь швидко піднімається зі стовбура пеніса і пальцями натискає на коронарне ребро пеніса на протязі 3-4 сек. Тиск змушує його втратити позив до еякуляції. Він може також втратити від 10 до 30% ерекції. Жінка повинна чекати ще від 15 до 30 сек після слезанія з пеніса, поки вона знову вставить його в піхву і продовжить штовхання. Можливо, їй доведеться пройти через цю процедуру кілька разів в ході одного зносин.
Все це добре для більш досвідчених коханців, це чудова тренування спілкування-координації чоловіки і жінки під час статевих зносин, однак для новачків є два перешкоди, по-перше, жінка повинна вміти ввести частково м'який член. Це не так легко, як здається. Якщо вона буде поводитися з ним невміло, він може зовсім опуститися, і ерекція може бути повністю втрачена. По-перше, пара не завжди може бути здатна приймати положення "жінка зверху". Така поза вимагає, щоб чоловік досягав і гарантовано підтримував повну ерекцію, але багато чоловіків мають з цим проблеми.
Древнекитайская техніка видавлювання
Стародавні китайці теж наказували техніку видавлювання або більш точно, техніку здавлювання, але вона значно простіше. Її можна використовувати майже в усіх позах У такій техніці чоловік сам докладає тиск. За допомогою вказівного і середнього пальців лівої руки він натискає на точку між мошонкою і заднім проходом протягом 3-4 сек., В той же самий час він робить глибокий вдих.
Цей метод має декілька переваг: під -перше, ясно, що чоловіку не обов'язково виводити пеніс з піхви; друге, не втрачається час у спілкуванні; по-третє, вам не потрібно що-небудь говорити своїй партнерці. Багато чоловіків вважають за краще цю техніку тільки тому, що не повинні при цьому розкривати свої проблеми.
Рада досвідченішим чоловікам
Більш старі чоловіки зазвичай знаходять контроль еякуляції більш легким, ніж молоді. Головна проблема для старих чоловіків полягає в позбавленні від думки, що він повинен єякулировать всякий раз, коли займається любов'ю. Его може зажадати деяких зусиль після декількох років свідомого чи несвідомого обуславливания, якщо ж він, однак, доб'ється цього, то знайде, що він в силах досягти 20-хвилинного зносини зовсім легко, з досить невеликою практикою.
Однак будьте обережні: від нею буде потрібно свідоме зусилля, перш ніж він зможе позбутися від примари необхідності еякуляції. Можливо, що замість того, щоб детально зупинятися на труднощі контролю еякуляції, для літньої людини буде краще розглянути, деякі переваги. Звичайно, він буде в силах займатися любов'ю частіше і довше. Він виявить, що його партнерка теж отримує більше насолоди.
Потім він отримає свободу для розкриття багатьох задоволень - таких, як особливі атрибути жінки, що неможливо у швидкоплинних сеансах. Він може розкрити її специфічний запах, смак і структуру і, можливо, більш важливі речі - в'язкість, запах і смак її слини і змащення її зовнішніх статевих органів.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Техніка тривалого сексу.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом