MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс поза домом – так чи ні?
Секс поза домом – так чи ні?
OlenochkaДата: Субота, 18.08.2018, 12:42 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4498
„Мій хлопець умовляє мене на секс поза домом. Він хоче, щоб ми зробили це десь в цікавому місці – наприклад, в роздягальні магазину в торговому центрі. У мене змішані почуття. Я не хочу його образити, але думаю, що мене це не збуджує. Що робити, коли секс у громадському місці-це не моя мрія? Як сказати про це хлопцеві?" Марія, 16р.



Практично в кожного з нас виникає колись така ідея – секс десь поза домом. Але від ідеї до реалізації, довгий шлях, багато сімнівів, а вмовляння партнера справи не покращує. Чи погоджуватися на секс поза межами дому?

Секс у громадському місці: чому це "круто"?

Багато людей, які мають більш тривалий стаж в статевому житті, мали різний сексуальний досвід у різних дивних місцях. Але чому, власне, люди вирішили піти на такий ризик? Що змушує їх погоджуватися на можливість того що їх побачать треті особи?

Причин кілька. Перша-це просто невелика різноманітність. Для пар, які завжди люблять в ліжку, секс у новому місці-це щось нове. А щось нове може викликати більше задоволення і більше збудження.

По – друге, мова йде про адреналін. Нібито, ми не робимо нічого жахливого, але тим не менш, завжди існує ризик, що хтось нас помітить. Це як заборонений плід, як відомо, він завжди кращий .

По-третє – часто сама атмосфера робить, що з'являються такого роду ідеї. Наприклад, на відпочинку. Ви лежите собі на пляжі, або ви їдете на середині озера на водних велосипедах. Блаженна ідилія і приємна атмосфера розслабляє і покращує настрій, а це нерозривно зливається з хорошим сексом.

Чи секс у незвичному місці це щось погане?

Багато людей замислюються над цим питанням. Всупереч розхожій думці, відповідь не однозначна. Все залежить від того, де вирішили повеселитися.

В деяких місцях може загрожувати навіть серйозним покаранням – мова йде про місця, які слід поважати (меморіали, кладовища). Іноді штраф можна отримати за порушення спокою інших (секс в автобусі, поїзді, на лавці, на ринку, в кінотеатрі). Звучить неймовірно? На жаль, таких ситуацій предостатньо!

Але, якщо ви виберете безлудне місце, найгірші наслідки (можливо) будуть лише ганьбою, якщо хтось вас запалить. Мова, йде наприклад, про машину, ліс або просто секс на озері.

Запобіжні заходи – щоб усе залишилося тільки вашим приємним спогадом

Якщо зважитеся на такого роду секс, то важливо, щоб зберегти всі запобіжні заходи. Не робіть цього в місцях громадського користування, наприклад у ліфті, який їде тільки дві хвилини. Або в кіно (якщо дуже вас приваблює, то вже виберіть окремий туалет ). Безумовно, краще вибрати місце, відокремлене і переконатися в тому, що принаймні, в даний момент немає нікого навколо.

Хлопець хоче зайнятися сексом в людному місці – я ні!

З адреналіном, як з сіллю в супі – одному постійно його мало, для інших-занадто велика кількість повністю псує смак і не отримуєш задоволення від їжі. Може так статися, що ви трохи різні в цьому аспекті, наприклад, у неї буде бажання ризикнути, а він буде зосереджений на тім чи ніхто не побачить, та не відчує практично ніякого задоволення.

У такій ситуації для одного з вас, такого типу секс буде означати великий стрес. І не варто на це погоджуватися за принципом "мушу". Не хвилюйся, це не означає автоматично, що він/вона тебе кине або важатиме колодою. Не кожен повинен любити те ж саме, і не для кожного секс у брудному туалеті кінотеатру повинен асоціюватися з пригодою. Не дайте себе переконати, що це не так!

Якщо дуже хочеш зробити приємно партнерові або партнерці – можеш, звичайно, спробувати. Існує навіть невеликий шанс, що такий секс виявиться кращим, ніж ти думаєш. Але якщо це не так, – вибач. Просто скажи "вибач, це не для мене". Остання річ, про яку йдеться в хорошому сексі, це примус себе до чого-небудь.
Прикріплення: 9323430.jpg (14.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс поза домом – так чи ні?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом