Чи нормально, що хлопець не ревнує?
|
|
Olenka | Дата: Середа, 20.05.2015, 23:59 | Повідомлення # 1 |
| Скажіть чи це нормально якщо мій хлопець не ревнує мене, зовсім? Ми вже обговорювали це питання і він завжди каже, що краще він мені буде довіряти і не думати, що щось може трапитися. Але іноді я не відчуваю турботи та ревнощів, а це значить не піклується про мене. Чи це нормально, що він так спокійний!? Ревнощі проблема номер один,і є найбільш поширеною проблемою у всіх стосунках-- "Інколи через відсутність або завелику надмірність" залежності від пар.
На щастя, я думаю тобі краще з хлопцем, який не ревнує зовсім ніж з тим, який ревнуватиме до кожного стовпа.
Насправді, відсутність ревнощів краще, ніж їх велика кількість, це насправді є круто! Якщо твій хлопець тобі довіряє-це велика і означає, що він має віру в свою обранку і бере сили від ваших стосунків. Так що так, це безумовно добре, що твій хлопець поклався на тебе та довіряє, і не хвилюється через те що ви робите, і кого ви бачите.Звичайно, було б тривожним сигналом, якщо б він проігнорував наприклад, коли ти просто візьмеш і поцілуєш незнайомця в супермаркеті. Але якщо ви дійсно ніколи не давали йому приводу для ревнощів, у чому тоді він винен?Будь-які здорові відносини будуються на довірі, і схоже, у тебе вже є задатки для здорових відносин!
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 19.05.2016, 22:19 | Повідомлення # 2 |
| 66. Надія (16.05.2016 22:57) Всім привіт. Я зустрічаюсь з хлопцем 4 роки.Він дуже ревнивий.Раніше він мені забороняв то не так вдягатися,видалитися із соцмережів,агресивно себе поводив,якщо хтось на мене не так подивиться.Але зараз мені це надоїло..Зараз я йому повідомила про те,що я хочу піти на весілля з мамою.Так він зразу сказав ні і щоб я сиділа дома.Я йому об*яснила,що все буде добре і щоб він не хвилювася.Він вперто казав НІ !!! Я його дуже люблю і в той же момент ненавижу за його поведінку.Чому хлопці так себе поводять.Я йому сказала,що якщо він не зміниться ми можемо розійтися і я знайду собі хлопця який не буде так поводитися і що ніодна дівчина це не витримає.Він мені відповів,що буде інша дівчина яка буде слухатися його,що нормальні дівчата сидять дома. Мені надоїло сваритися і питати дозволу в усьому.Він мені сказав що якщо я піду на весілля то він зі мною розійдеться.Як це називатиЯ сумніваюсь що він мене любить адже так не довіряє.Як ви думаєте це нормально?Чекаю порад,дякую.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 09.12.2016, 00:16 | Повідомлення # 3 |
| Зустрічаємось з хлопцем майже рік. познайомились з ним, і спілкувались кілька місяців, почали зустрічатись і вже разом майже півроку. Але діло в тому, що у нього, дуже багато знайомих дівчат, які йому постійно пишуть і дзвонять. Він трохи видалив номерів. Але спілкувався через вконтакте. але їх теж почав видалять. Інколи в місті можу зустріти його в мітсі з другими дівчатами. одним словом поводів для ревновості хватає. Але хлопець каже, що мене любить, і я не знаю, що робити. Я його люблю та чомусь не довірю і не знаю як мені бути і що робити
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 07.07.2017, 22:02 | Повідомлення # 4 |
| Про ревнощі Навколо ревнощів багато розмов. Багато хто вважає, що це абсолютно природно і навіть романтично. Ніби ревнуєш, тому що любиш та цінуєш відносини. Давайте спробуємо подивитися на це з іншого боку? В англійській мові є слово jealous. Воно перекладається як "заздрісний" або "ревнивий". Насправді ревнуючи, ти заздриш своєму партнеру, адже у нього з'явилися якісь приємні переживання з іншою людиною і їм подобається спілкуватися. Можливо, тобі теж хочеться подібних станів, але за певних обставин , ти не можеш собі цього дозволити та викидаєш зібрану напругу під гаслом ревнощі? Адже визнати, що ти заздрісний - це вже не так поетично. А міняти щось у своєму житті явно складніше. Так от...коли хочеться в черговий раз поревнувати або проконтролювати партнера, може краще зайнятися собою та реалізовувати свої бажання? Ми не належимо один одному і марно намагатися когось утримати. Якщо з вами добре і приємно, навіщо комусь йти?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 13.04.2018, 13:42 | Повідомлення # 5 |
| В мене така проблема чи не проблема, я не знаю.Моя дівчина мене взагалі не ревнує.Куди б я не ходив, їй взагалі похеру, раз навіть навмисно в дома не ночував.Приходжу вранці, а вона спить, як ні в чому не бувало.От як з такою жити?Друзям баби надзвонюють щохвилини, закатують істерики, а в мене похуїстка, їй не цікаво, де я і що зі мною.Якщо щось не зроблю, зробить сама,скандалити не буде.Вже сам хочу, щоб відтрахала мені мозок.Як на неї вплинути?
|
|
| |