MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Чи нормально, що хлопець не ревнує? (Хлопець не ревнує ? Тіштесь це чудово!)
Чи нормально, що хлопець не ревнує?
OlenkaДата: Середа, 20.05.2015, 23:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Скажіть чи це нормально якщо мій хлопець не ревнує мене, зовсім? Ми вже обговорювали це питання і він завжди каже, що краще він мені буде довіряти і не думати, що щось може трапитися. Але іноді я не відчуваю турботи та ревнощів, а це значить не піклується про мене. Чи це нормально, що він так спокійний!?

Ревнощі проблема номер один,і є найбільш поширеною проблемою у всіх стосунках--
"Інколи через відсутність або завелику надмірність" залежності від пар.


На щастя, я думаю тобі краще з хлопцем, який не ревнує зовсім ніж з тим, який ревнуватиме до кожного стовпа.

Насправді, відсутність ревнощів краще, ніж їх велика кількість, це насправді є круто! Якщо твій хлопець тобі довіряє-це велика і означає, що він має віру в свою обранку і бере сили від ваших стосунків. Так що так, це безумовно добре, що твій хлопець поклався на тебе та довіряє, і не хвилюється через те що ви робите, і кого ви бачите.Звичайно, було б тривожним сигналом, якщо б він проігнорував наприклад, коли ти просто візьмеш і  поцілуєш незнайомця в супермаркеті. Але якщо ви дійсно ніколи не давали йому приводу для ревнощів, у чому тоді він винен?Будь-які здорові відносини будуються на довірі, і схоже, у тебе вже є задатки для здорових відносин!
Прикріплення: 8579166.jpg (56.1 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 19.05.2016, 22:19 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
66Надія   (16.05.2016 22:57)
Всім привіт.
Я зустрічаюсь з хлопцем 4 роки.Він дуже ревнивий.Раніше він мені забороняв то не так вдягатися,видалитися із соцмережів,агресивно себе поводив,якщо хтось на мене не так подивиться.Але зараз мені це надоїло..Зараз я йому повідомила про те,що я хочу піти на весілля з мамою.Так він зразу сказав ні і щоб я сиділа дома.Я йому об*яснила,що все буде добре і щоб він не хвилювася.Він вперто казав НІ !!! Я його дуже люблю і в той же момент ненавижу за його поведінку.Чому хлопці так себе поводять.Я йому сказала,що якщо він не зміниться ми можемо розійтися і я знайду собі хлопця який не буде так поводитися і що ніодна дівчина це не витримає.Він мені відповів,що буде інша дівчина яка буде слухатися його,що нормальні дівчата сидять дома. Мені надоїло сваритися і питати дозволу в усьому.Він мені сказав що якщо я піду на весілля то він зі мною розійдеться.Як це називатиЯ сумніваюсь що він мене любить адже так не довіряє.Як ви думаєте це нормально?Чекаю порад,дякую.
 
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 00:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Зустрічаємось з хлопцем майже рік. познайомились з ним, і спілкувались кілька місяців, почали зустрічатись і вже разом майже півроку. Але діло в тому, що у нього, дуже багато знайомих дівчат, які йому постійно пишуть і дзвонять. Він трохи видалив номерів. Але спілкувався через вконтакте. але їх теж почав видалять. Інколи в місті можу зустріти його в мітсі з другими дівчатами.
одним словом поводів для ревновості хватає. Але хлопець каже, що мене любить, і я не знаю, що робити. Я його люблю та чомусь не довірю і не знаю як мені бути і що робити
 
knopaДата: Пятниця, 07.07.2017, 22:02 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 763
Про ревнощі
Навколо ревнощів багато розмов. Багато хто вважає, що це абсолютно природно і навіть романтично. Ніби ревнуєш, тому що любиш та
цінуєш відносини. Давайте спробуємо подивитися на це з іншого боку?
В англійській мові є слово jealous. Воно перекладається як "заздрісний"
або "ревнивий". Насправді ревнуючи, ти заздриш своєму партнеру, адже у
нього з'явилися якісь приємні переживання з іншою людиною і їм
подобається спілкуватися. Можливо, тобі теж хочеться подібних станів,
але за певних обставин , ти не можеш собі цього дозволити та викидаєш
зібрану напругу під гаслом ревнощі? Адже визнати, що ти заздрісний - це
вже не так поетично. А міняти щось у своєму житті явно складніше.
Так от...коли хочеться в черговий раз поревнувати або проконтролювати
партнера, може краще зайнятися собою та реалізовувати свої бажання? Ми
не належимо один одному і марно намагатися когось утримати. Якщо з вами
добре і приємно, навіщо комусь йти?

Прикріплення: 6484844.jpg (55.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 13.04.2018, 13:42 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
В мене така проблема чи не проблема, я не знаю.Моя дівчина мене взагалі не ревнує.Куди б я не ходив, їй взагалі похеру, раз навіть навмисно в дома не ночував.Приходжу вранці, а вона спить, як ні в чому не бувало.От як з такою жити?Друзям баби надзвонюють щохвилини, закатують істерики, а в мене похуїстка, їй не цікаво, де я і що зі мною.Якщо щось не зроблю, зробить сама,скандалити не буде.Вже сам хочу, щоб відтрахала мені мозок.Як на неї вплинути?
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Чи нормально, що хлопець не ревнує? (Хлопець не ревнує ? Тіштесь це чудово!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом