Olenochka | Дата: Вівторок, 25.07.2017, 18:28 | Повідомлення # 1 |
| Я одружена, але весь час живу з двома чоловіками, з одним офіційно є діти, а з другим секс у всякі пози, я йому член сосу і не можу відірватися від задоволення, а він мені пизду лиже в самій середині, то такий кайф охкаю ахкаю не можу передити. А з чоловіком навіть не граємось не маю бажання мені стидно. Порадьте будь-ласка як бути далі у нас є сімї, половинки, а ми любимо один одного і переховуємося лиш би наїбатися досхочу своєї насолоди. Дякую.
Твій чоловік просто лопушок, він занадто тобі довіряє раз не помічає очевидного. Живучи з іншим ти б не те що єбатися, а заговорити боялася б з іншим, раптом замітить і тебе так кров залиє що ніяка лікарня не відкачає. Але це рано чи пізно викриється, адже ти навряд чи зупинишся сама, і для тебе це буде плачевний фініш. Думай головою і не руйнуй сім'ї поки не пізно. Хоча...хіба це сім'я???
Час тобі, раз ти стала мамою, подумати про дітей, а не про себе. Ким ти будеш виглядати в їхніх очах. Діти, їхнє благополуччя і добробут важливіші за плотські втіхи.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 16.01.2018, 12:56 | Повідомлення # 2 |
| Я хлопець, мені 26. Я зробив для себе певний висновок - я не хочу одружуватись у плані мати штамп в паспорті. Тому що бачучи, скільки навколо блядей, які гуляють направо-наліво, я просто вже наперед готовий до того, що навіть моя потенційна дівчина мені зрадить. Я в тому більш ніж впевнений, тому не хочу отих судів всяких, розбірок. Мабуть тому, що моя колишня дівчина була суцільна блядь - вона була симпатична і наче не дурна, але як виявилося, зраджувала ще з 2-ма + після нас (бо ми все взнали і її прогнали) зараз міняє хлопців як рукавиці. Але це не єдиний приклад. Дофіга баб зараз зраджує, більше ніж хлопці. Зараз якийсь такий час, що все помінялось місцями - хлопцю треба кохання і спокій а баба лише мріє щоб її трахали в усі щілини - і тільки тоді вона буде щаслива. Тому я ніколи і нікому не довіряю. Нема такої дівчини, яка б у мене викликала довіру. Хоч з тими самими трансами мутити - вони хоч не зраджують, але це не означає, що я буду це робити. У мене все.
Десь я читала у ВК такий вислів, що зрада залежить не від характеру людини, а від прийнятого Рішення не зраджувати. Зрадити можуть Всі: і чоловіки і жінки і Ви, автор, теж. Тому що прожити все життя з одним чи одною це дуже складно, навкруги купа інших людей - молодше, сексуальніше, цікавіше, багатше, красивіше, а з часом з роками - ці спокуси все збільшуються. Але не зраджувати - це РІШЕННЯ, яке людина має прийняти для себе. Причини цього рішення в кожного свої - мораль, релігійність, принципи, заради дітей, небажання образити зрадити віру в себе партнера тощо...
|
|
| |