MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Як повернути свого колишнього
Як повернути свого колишнього
girlorgДата: Пятниця, 13.06.2014, 13:46 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Ви ставите питанням, чи можливо його повернути і змусити хотіти того ж, що і ви самі?Майже кожна дівчина переживала кризу у відносинах, коли і разом бути неможливо, і нарізно ніяк. У деяких опускаються руки, і немає ні найменшого бажання відроджувати колишню любов, а інші ж знаходять в собі сили і способи повернути колишнього хлопця.Дорога назад складає всього три кроки, але тільки в тому випадку, якщо правильно і розумно по ній йти.Що привело до розриву?Ваша мета – проаналізувати всі проблеми або помилки, які зіпсували відносини. Ви знаєте, що вже не змінити того, що сталося, але, повністю засвоївши гіркий досвід, безумовно не повторите подібного в майбутньому.Психологи стверджують, якщо людина не може закрити двері в минуле, причиною цьому є не тільки почуття до свого партнера, а й відчуття провини. Ви ні за що не повернетеся до того, хто вас образив чи зрадив. Рана поболить, затягнеться і безслідно зникне. Але якщо розлучилися на емоціях, в образах, толком не поговоривши по душам, розумієте, що й самі були неправі. Гарненько розберіться, коли відбувся початок кінця ваших стосунків, з чого зробіть для себе два висновки: або цей хлопець дійсно вас недостойний, або ви були не зовсім адекватні з ним.ВідчайНе кидайтеся до нього на шию зі сльозами і проханнями відновити відносини – у хлопця немає бажання й інтересу домагатися ту, що і так перед ним на колінах.Безумовно, ви любите і не уявляєте життя без нього, але не потрібно йому і всьому світу говорити про це! Охолоньте, зберіть всю волю в кулак, поводьтеся з ним впевнено і незалежно, але в той же час жіночно і м’яко.Не думайте про помсту і не грайте на ревнощахПерше, що спадає на думку багатьом дівчатам – це почати зустрічатися з кимось у нього під носом, сподіваючись, що коханий усвідомлює, кого втратив і стане обривати телефон з проханнями повернутися. У 10 випадках з 100 ваш підступний план спрацює, і ви досягнете бажаного. Але в інших 90 – це тільки відштовхне хлопця, він і думати забуде про те, щоб повернути вас. Він не зрозуміє того, що ви так швидко знайшли йому заміну, його самолюбство не потерпить цього.
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:26 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Просто не можна гратися чужими почуттями. Краще нехай відразу скаже відверто, ніж буде говорити те, що вам би хотілося чути, а потім кине. Краще один раз почути гірку правду, перестраждати і перемучитися, ніж потім все життя не мати спокою. Хоча, якщо у вас до неї справжні почуття, то це не забудеться ніколи. Час все покаже і розставить на свої місця.
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:27 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Іноді за любов потрібно боротись. Якщо любиш, то продовжуй любити до тих пір, поки не відчуєш, що ти лишній. А коли відчуєш таке, то не переживай, краще бути лишнім і зустріти іншу, ніж бути поруч і "носити роги".

 
knopaДата: Субота, 12.09.2015, 18:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 763
Рішення знову побудувати стосунки з колишнім партнером - дуже складне і важке. Але пам'ятайте про те, що ви приймаєте назад ту ж саму людину, яка одного разу подивився у ваші гарні очі і, прекрасно розуміючи, від чого вона відмовляється, заявила, що більше не має потреби у вашій компанії.

Грег Берендт, Ліз Туччілло "Ви просто йому не подобаєтеся"
 
knopaДата: Субота, 12.09.2015, 18:26 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
Человек, которому ты на самом деле дорог, никогда тебя не отпустит. И не важно, насколько тяжела ситуация
 
OlenkaДата: Вівторок, 29.11.2016, 17:14 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Коли прочитала твоє запитання, спочатку навіть трішки розгубилася. Адже, що б я не написала, ти можеш сказати: «Звідки тобі знати, як мені зараз?» Знаю… бо в такій ситуації і справді погано, боляче… в серці ховається образа… починаєш шукати причини, чому так сталося… сумніваєшся у собі… ображаєшся на нього, адже стільки спільних моментів ви пережили… і ще так багато планів і мрій було на майбутнє…
І коли думала над твоїм запитанням, згадала, як на вихідних розмовляла з подругою по скайпу… вперше за три роки побачила сяйво в її очах і щасливу посмішку… а бачила б ти її місяці півтора тому… заплакана, розгублена, зневірена у своїх силах, і з тим самим запитанням, що й у тебе: «Кинув хлопець…що робити, як жити далі?». Між іншим, були вони разом три роки. 
І знаєш, що вона зробила? Взяла себе в руки, згадала, що їй подобається, чого вона хоче, про що мріє у житті… влаштувалася на роботу, пішла вивчати англійську мову, що вже давно хотіла зробити… і ще зустрілася з друзями і близькими їй людьми.. І коли я з нею спілкувалася, вона збиралася на побачення=) А ще сказала мені одну річ: «Знаєш, я вдячна хлопцю за те, що він відмовився від мене. Він дав мені свободу і можливість знайти своє справжнє кохання, можливість зараз бути щасливою».
Тобі можу порадити одне: пробач людині, яка тебе кинула, не тримай образи, бо це заважає рухатись далі і тобі, і йому. Я впевнена, що було багато хорошого, і ці стосунки багато чого тебе навчили. Та й для нього теж було щось добре. То ж подякуй і відпусти його. Будуй своє життя.
Ти молодчинка, що наважилася поділитись своїми переживаннями і не тримаєш все у собі. То ж перший крок ти вже зробила. 
Пам’ятай, що ти чудова, і попереду на тебе чекає твоє кохання і твоє щастя. 
А зараз згадай, що ти любиш, що тобі подобається робити. Адже ти напевне маєш якесь захоплення, яке тобі приносить задоволення. Можливо гра, в’язання, виготовлення маленьких дрібничок чи ще щось…
Одягни свою улюблену річ, сережки, вклади гарно волосся… щоб тобі самій сподобалось, як ти сьогодні виглядаєш.
Зроби собі маленький сюрприз: почитай улюблену книгу чи з’їж улюблене морозиво, а може просто покатайся на гойдалці. Запитай себе: «чого б я зараз хотіла?»
І ще… зроби щось добре для інших людей. Тоді ти зрозумієш, що є люди, яким ти потрібна, яким можеш допомогти, і самій стане приємно. Хай навіть це буде маленька листівочка з хорошим побажанням.
А коли в житті трапляється тяжка ситуація, запитай себе: «що б я порадила своїй найкращій найулюбленішій подрузі?» І виявиться, що відповідь так близько… 
Бажаю тобі зустріти людину, яка кохатиме і цінуватиме тебе, бо ти того варта. Будь впевнена в своїх силах і пам’ятай, що в житті тебе чекає ще багато хорошого =) А мені буде приємно, якщо колись ти напишеш «Я щаслива»… а може навіть підтримаєш когось, хто поставить тобі подібне питання.
 
OlenkaДата: Пятниця, 05.05.2017, 17:13 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
якшо він хоче і тебе любить,то можна........тусуйся з ним в одній компанії....і пробуй помиритись через спільних друзів......бажаю удачі,напишеш чи щось вийшло))))(у мене вийшло)

Да это конечно тяжело...но нужно все таки разработать план действий но прежде чем к этому приступишь нужно спросить себя(действително ли я хочу вернуть этого парня?)Если да!То смело начинай...тебе нужно будет чаще с ним видется ходить на тусовки...и все таки поговорить с ним по душам...я вас уверяю это удастся...Удачи!!!!
 
OlenkaДата: Пятниця, 02.06.2017, 09:38 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Я вчора так думав- думав та вирішив що твій майбутній хлопець має не бути проти нашому спілкуванню.

А тому що ти завжди при спілкуванні з іншими хлопцями не дозволяла собі нічого лишнього, так що він завжди буде спокійним) (принаймі я був задоволений).

Надіюся що він зможе зробити так, щоб ці стосунки були комфортними для обох.
Наразі, я хочу тебе тільки краще розуміти).
Адже тепер немає обовязків очікувань планів:) Все по бажанні ... Тільки free:)

Та і можливо що у тебе чи мене з часом відпаде потреба у цьому спілкуванні.
Головне переступити через минуле і жити далі:)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 08.09.2017, 21:45 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
Все повертається на круги своя. Взагалі потрібно самостійно дивитись по ситуації чи маєте за мету "повернути", якщо так і почуття залишилися, послати дівчину легко, а раптом у неї в голові щось змінилось в потрібному напрямку? Потрібна розвідка боєм, впевнений, що 3-5 зустрічей вистачить, щоб розібратися. А самому можна і подзвонити сказати наприклад, "Ксюха, я тут проїжджав повз ресторану, в якому ми з тобою якось вечеряли, згадав твій дзвінок і подумав, а чи не повторити те літнє рандеву"... приблизно так, і вицепіть її на зустріч, без квітів і подарунків а там вже сам тему рухай. імхо. спасибі не кажи :) 

Прикріплення: 4950758.jpg (22.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 24.12.2017, 11:53 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4511
Як раніше на жаль вже не буде. Навіть якщо ти її повернеш, у вас буде класний секс, день/тиждень/місяць, а потім ти зрозумієш, що це не те, і тут ти починаєш ловити себе на думці, що ти не там, де хотів би бути, не з тією людиною, ти брешеш собі і ціна цього всього - всього лише якась прихильність, яку ти не зміг здолати, і яка в підсумку загнала тебе в життєву яму до кінця своїх днів, замість того, щоб почати приділяти час собі і плекати в собі правильне розташування духу, бути щасливим, робити те, що ти хочеш.
Перемучся і рухайся далі, тебе зараз врятує мета, якою ти загоришся. Шукай її і ставай краще


Прикріплення: 1062637.jpg (18.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 17.02.2018, 19:10 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4511
З особистого досвіду можу сказати - всі ці повернення до колишніх через 5 -7 років ніколи нічим хорошим не кінчалися, завжди доводилося шкодувати про те, що дав згоду на відновлення відносин. Причому, це правило справедливо незалежно від характеру ваших колишніх стосунків, навіть якщо вони в минулому були ідеальні і всі ці роки ви згадували про них з ностальгією та посмішкою. Тоді тим більше не потрібно повертатися до цих людей, за минулий час вони змінилися і як правило не в кращу сторону.. Навіщо псувати спогади про хороше, нехай вони такими і залишаться у вашій пам'яті.

Прикріплення: 6735666.jpg (22.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Як повернути свого колишнього
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом